|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:45 am
Lethiel cirilla-chan Lethiel oooo... O.o snieg znowu pada whee whee whee 4laugh a to niespodzianka wink sweatdrop Sayo co tak na mnie patrzysz? blaugh bylam na dworq whee .. snieg 4laugh .. jestem w sniegu 4laugh whee xd niach niach... xd fajno... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:45 am
cirilla-chan Sayokun cirilla-chan Lethiel oooo... O.o snieg znowu pada whee whee whee 4laugh a to niespodzianka wink sweatdrop Sayo co tak na mnie patrzysz? blaugh umiem czytać stare blaugh o.O eek a to jesze wieksza niespodzianka! wink blaugh sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:46 am
...kuźwa ...no normalnie się nie da ...ciągle jakieś błedy wyskakują ...wr... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:47 am
cirilla-chan Lethiel cirilla-chan Lethiel oooo... O.o snieg znowu pada whee whee whee 4laugh a to niespodzianka wink sweatdrop Sayo co tak na mnie patrzysz? blaugh bylam na dworq whee .. snieg 4laugh .. jestem w sniegu 4laugh whee xd niach niach... xd fajno... whee nio xd .. tylko troszku zimno.. ale cio z tego !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:47 am
Ja- Yosei ...kuźwa ...no normalnie się nie da ...ciągle jakieś błedy wyskakują ...wr... ... spokojnie Yoseiku *przytulas* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:48 am
Ja- Yosei ...kuźwa ...no normalnie się nie da ...ciągle jakieś błedy wyskakują ...wr... ... lol.. spokojnie !! .. mi tesh wyskakooja.. wciskaj F5 i bedzie dobshe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:50 am
...ja jestem spokojny...always spokojny... ...no - prawie always... ... ... ... eek ...o w mordę! ale moje rysunki dostały dobre oceny eek ...jestem w szoku! ...takie badziewie dałem bez przekonania, a tu ocena 8,3! eek ...łuuu... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:52 am
Ja- Yosei ...ja jestem spokojny...always spokojny... ...no - prawie always... ... ... ... eek ...o w mordę! ale moje rysunki dostały dobre oceny eek ...jestem w szoku! ...takie badziewie dałem bez przekonania, a tu ocena 8,3! eek ...łuuu... ... brawo 4laugh *przytulas* daj linka.. ja ciem zobaczyć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:58 am
... ...to się cieszę, że sie podobają, chociaż osobiście twierdzę, że są do...do miejsca, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę... ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:58 am
Ja- Yosei http://www.gaiaonline.com/arena/index.php?sid=d54621947fcdcdd437afed1cedab909b&f=696894&show=all ...m#281; konkretnie o tych dwostatnich... ... ...ha - jak jest tak good to musze poskanować więcej... 4laugh .. looool... skanooj wiecej !! .. na twoim obrazq pink linka dostalam blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:00 am
ehhh.... sweatdrop na marginesie Yoseiku... sa swietne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:00 am
Lethiel Ja- Yosei http://www.gaiaonline.com/arena/index.php?sid=d54621947fcdcdd437afed1cedab909b&f=696894&show=all ...m#281; konkretnie o tych dwostatnich... ... ...ha - jak jest tak good to musze poskanować więcej... 4laugh .. looool... skanooj wiecej !! .. na twoim obrazq pink linka dostalam blaugh 3nodding whee ... wink surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:01 am
cirilla-chan ehhh.... sweatdrop na marginesie Yoseiku... sa swietne 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|