|
|
|
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 1:02 pm
revcat Baliaur revcat Baliaur Zglaszam petycje o zmiane numerku, bo ten jakos taki malozabawny i w ogole ninja A jak nie zmienita to okaszle i ptasia grypa was ukarac za ja ninja pirate rofl mwhahahahahahahahahahahahahaha......... mrgreen upaliliscie sie towarzyszko czy jak ? mrgreen Nje jeszcze nieto prosze zapomniec o zmianie numerku...... nie ma takiej opcji 3nodding No właśnie to nie koncert zyczeń.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 4:59 am
revcat to prosze zapomniec o zmianie numerku...... nie ma takiej opcji 3nodding Paciemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 5:41 am
Baliaur revcat to prosze zapomniec o zmianie numerku...... nie ma takiej opcji 3nodding Paciemu?
poniewaz juz jest wiosna.....a poza tym nie zlozylas stosownego wniosku na pismie i nie zalczylas majtek....sprawa prosta.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 5:44 am
revcat Baliaur revcat to prosze zapomniec o zmianie numerku...... nie ma takiej opcji 3nodding Paciemu?poniewaz juz jest wiosna.....a poza tym nie zlozylas stosownego wniosku na pismie i nie zalczylas majtek....sprawa prosta.... mrgreen Hmmmm.,.. a co Kot mysli na wymiane gacie za gacie? rofl heart
A pieprzyc wiosne........ *smark kich* //byla i sobie poszla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 9:29 am
Baliaur revcat Baliaur revcat to prosze zapomniec o zmianie numerku...... nie ma takiej opcji 3nodding Paciemu?poniewaz juz jest wiosna.....a poza tym nie zlozylas stosownego wniosku na pismie i nie zalczylas majtek....sprawa prosta.... mrgreen Hmmmm.,.. a co Kot mysli na wymiane gacie za gacie? rofl heart
A pieprzyc wiosne........ *smark kich* //byla i sobie poszlaTy sobie nie kpij z Rytuały wymiany majtek. Generale RevCat Proszę się umowić na termin wymiany, uroczystosc zorganizujemy parade a punktem kulminacyjnym bedzie zdięcie przez Partyzantke Bal majtek publicznie. Dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 4:19 am
Konio Ty sobie nie kpij z Rytuały wymiany majtek. Generale RevCat Proszę się umowić na termin wymiany, uroczystosc zorganizujemy parade a punktem kulminacyjnym bedzie zdięcie przez Partyzantke Bal majtek publicznie. Dziekuje
tak jest marszalku! tak tez uczynie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 8:41 am
revcat Konio Ty sobie nie kpij z Rytuały wymiany majtek. Generale RevCat Proszę się umowić na termin wymiany, uroczystosc zorganizujemy parade a punktem kulminacyjnym bedzie zdięcie przez Partyzantke Bal majtek publicznie. Dziekuje tak jest marszalku! tak tez uczynie.... mrgreen cieszy mnie to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 9:33 am
ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 2:35 pm
Kiray ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli... a od czego ostra popijwa czy praca fizyczna ? stawiam 8 do 1 na to pierwsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 8:05 am
BeeWolf_san Kiray ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli... a od czego ostra popijwa czy praca fizyczna ? stawiam 8 do 1 na to pierwsze. tym razem bys przegral... mialem zabojczy wf na dworzu, i gralismy na betonie... a w pewnym momencie zaliczylem upadek, i wogole caly skopany wrocilem a pozatym dawno nie mialem ostrej popijawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 3:10 am
Kiray BeeWolf_san Kiray ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli... a od czego ostra popijwa czy praca fizyczna ? stawiam 8 do 1 na to pierwsze. tym razem bys przegral... mialem zabojczy wf na dworzu, i gralismy na betonie... a w pewnym momencie zaliczylem upadek, i wogole caly skopany wrocilem a pozatym dawno nie mialem ostrej popijawy to chyba by wypadało to naprawić... jakaś mobilizacja nam potrzebna, dziewczęta. ławka avenue albo domówka schtrasse, czy też klub road... cokolwiek, noo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 5:17 am
Kukus Kiray BeeWolf_san Kiray ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli... a od czego ostra popijwa czy praca fizyczna ? stawiam 8 do 1 na to pierwsze. tym razem bys przegral... mialem zabojczy wf na dworzu, i gralismy na betonie... a w pewnym momencie zaliczylem upadek, i wogole caly skopany wrocilem a pozatym dawno nie mialem ostrej popijawy to chyba by wypadało to naprawić... jakaś mobilizacja nam potrzebna, dziewczęta. ławka avenue albo domówka schtrasse, czy też klub road... cokolwiek, noo
dobrze gadasz *daje mu flache* mi też tego brakuje jak cholera....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 5:50 am
Kiray BeeWolf_san Kiray ozesz kuzwa ale mnie wszystko boli... a od czego ostra popijwa czy praca fizyczna ? stawiam 8 do 1 na to pierwsze. tym razem bys przegral... mialem zabojczy wf na dworzu, i gralismy na betonie... a w pewnym momencie zaliczylem upadek, i wogole caly skopany wrocilem a pozatym dawno nie mialem ostrej popijawy a ja przez ostatni tydzień balowałam w Szwabii mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:34 am
EvilYuki a ja przez ostatni tydzień balowałam w Szwabii mrgreen i kogo... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|