Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 493 494 495 496 497 498 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri May 23, 2014 4:40 am

vuhuu non stop Für Elise a Switchemben biggrin
Ott sem eröltették meg magukat ami a tárgyakat illeti, az egyik szint után csak pénzt kaptam eek

sőt a games fül alatt Easter néven fut... biggrin
PostPosted: Fri May 23, 2014 7:03 am

nuuko
Xanvie
Egyetértek abban, hogy ezek azért még nem a legdurvábbak, de egy kicsit azok. Még akkor is, ha manapság fiatalabb korban már eldurvulnak a kiskamaszok és többet tudnak erről-arról. Mindenki él ahogy akar és tud, de ettől még 12-13 évesen kicsit korai a nemi élet élése, legalábbis élesben tényleg, pláne felelőtlenség, komolyság nélkül. Márpedig ilyenkor még sajnos nagyobb esély van a felelőtlenségre és a komolytalanságra is. Én úgy vélem, hogy 15-16 éves kortól már nagyjából oké, persze akkor is felelősséggel, komolysággal együtt, de vannak, akik még ekkor se elég érettek, komolyak, meg felelősségteljesek hozzá. Ez egyéntől és körülménytől függ. Persze tudom, régen 14 évesen volt olyan, hogy férjhez adták a lányokat, az is kissé korai volt, na de már rég nem így van.

kicsit durva. rendben. de azért azt is nézzük meg, hogy van egy csomó véres/vérengző/sebes/szörnyes mindenféle cucc is, azért mégsem húzza senki se a száját, pedig néha az se semmi. nekünk nyilván fel sem tűnik gyakorlatilag, mert hozzászoktunk, de mondjuk ha van egy 10 éves felhasználó, lehet, hogy nagyot néz rajta. szóval szerintem még simán belefér.
azzal meg, hogy a gyerekek már orrba-szájba csinálják, nem tudunk mit tenni. elég szégyen ez, de sajnos mi nem tudunk megálljt parancsolni nekik. senki se tud, max az élettől egy hatalmas pofon, amit remélhetőleg kapni fognak. én mindig azt szoktam mondani, hogy a 17 éves kort várja még meg mindenki. az szerintem korrekt.
régen még nem arra ment a dolog, hogy felelősségteljesség meg morálok.. csak szülni kellett gyereket, egyébként meg szinte semmibe volt nézve a nő. legalábbis nem sokba. meg teljesen mások voltak a szokások, gyakorlatilag ha egy lánynak megvolt az első vérzése, már felnőtt volt. (húú de rosszul jártam volna abban a korban ._.)

Na igen, sajnos ez van. Ja, én is tudok a véres, brutális cuccokról. Azokat se nagyon szeretem, korábban is az jutott róla eszembe, hogy mintha a Gaia szerkesztői megszegnék saját szabályaikat.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri May 23, 2014 11:48 am

Malreni
napsugar
Malreni
Valaki elárulná, hogy mi a gecit kell csinálni az event item-ekért? (Nem, nem vagyok ideges... DE AZ VAGYOK! BAJ???)

edit:
Elkúrták. Nem kicsit, nagyon!
Én valamiért ráadásul kétszer kaptam meg az első napi itmet, meg vagy egy óráig nem tudtam vendelni, mert a logó linkje lecsúszott, és rálógott arra a fülre, ahonnét bármit el tudok adni MP-en... Ha rákattintottam elnavigált az event oldalára. Először csodálkoztam is, hogy nem lehetek ennyire béna, hogy az 5 cm-el feljebb lévő ikonra kattintok.... Aztán kiderült, hogy mégse én vagyok a hülye cat_stare

Biztos, hogy ugyan azt kaptad? Az első két tárgy nagyon hasonlít egymásra. Csekkold le az inventory-dban szerintem. cat_3nodding
Nem, megnéztem, kétszer van meg.....Az inventory-m is egybe számolta.
PostPosted: Fri May 23, 2014 12:42 pm

napsugar
Malreni
napsugar
Malreni
Valaki elárulná, hogy mi a gecit kell csinálni az event item-ekért? (Nem, nem vagyok ideges... DE AZ VAGYOK! BAJ???)

edit:
Elkúrták. Nem kicsit, nagyon!
Én valamiért ráadásul kétszer kaptam meg az első napi itmet, meg vagy egy óráig nem tudtam vendelni, mert a logó linkje lecsúszott, és rálógott arra a fülre, ahonnét bármit el tudok adni MP-en... Ha rákattintottam elnavigált az event oldalára. Először csodálkoztam is, hogy nem lehetek ennyire béna, hogy az 5 cm-el feljebb lévő ikonra kattintok.... Aztán kiderült, hogy mégse én vagyok a hülye cat_stare

Biztos, hogy ugyan azt kaptad? Az első két tárgy nagyon hasonlít egymásra. Csekkold le az inventory-dban szerintem. cat_3nodding
Nem, megnéztem, kétszer van meg.....Az inventory-m is egybe számolta.

Oh... cat_sad Hát, reméljük, hogy most is tárgyat kapunk, ha minden nap feljelentkezünk és nem achivement-et. Az extra tárgyak egy kis kanál madárszarba sem szoktak kerülni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun May 25, 2014 2:25 am

Éjjel jó kis dirr-dörr volt...

Egy kis érdekesség: amikor múlt vasárnap forgattunk a Murányi utcánál, a Verseny utcán sétáltam be és valami derengeni kezdett a fejemben...
Itthon leellenőriztem és jól emlékeztem: a Verseny utcában laktak régen dédanyámék (régi papírokból tudtam meg).

Kinek hogy telik a hétvége? Nekem picit nyögvenyelősen, de a Szatmári Juli koncert nem volt rossz szombat este.
PostPosted: Mon May 26, 2014 12:31 pm

Obi Aoi
Éjjel jó kis dirr-dörr volt...

Egy kis érdekesség: amikor múlt vasárnap forgattunk a Murányi utcánál, a Verseny utcán sétáltam be és valami derengeni kezdett a fejemben...
Itthon leellenőriztem és jól emlékeztem: a Verseny utcában laktak régen dédanyámék (régi papírokból tudtam meg).

Kinek hogy telik a hétvége? Nekem picit nyögvenyelősen, de a Szatmári Juli koncert nem volt rossz szombat este.

Hát, a hétvége érdekesen telt. Semmi nem úgy jött össze, ahogy az meg volt beszélve, az utolsó napig változott mindig a program, a végén, meg már én szartam bele az egészbe. Szélvihar volt, de eső nem esett. Hazajött nagypapám, ma (Hétfő) reggel ment is vissza a telekre. Az utolsó Nutellás buktát csíptem el a pékségben. Kicsit száraz, frissen jobb, bár még így is orgazmikusan finom. yum_cupcake
Ja! És megtudtam, hogy a Szanzavérát Tigrisfűnek is szokták nevezni. Bár, így egy kicsivel aranyosabban cseng a növény neve a fejemben, még így is egy ronda gaz marad.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon May 26, 2014 11:04 pm

Te jó ég! cat_eek Tök véletlenül vettem észre, hogy ma vagyok 3200 Gaia napos! Ez a felismerés letaglózott. Komolyan! Ezalatt az idő alatt egyszer sem hagytam el a karaktereim, sosem tartottam pihenőt vagy akármilyen kihagyást! Éljen! cat_cool
PostPosted: Tue May 27, 2014 2:02 pm

Malreni
Te jó ég! cat_eek Tök véletlenül vettem észre, hogy ma vagyok 3200 Gaia napos! Ez a felismerés letaglózott. Komolyan! Ezalatt az idő alatt egyszer sem hagytam el a karaktereim, sosem tartottam pihenőt vagy akármilyen kihagyást! Éljen! cat_cool

Woww, ez nagyon szép cool 3nodding Elismerésem/ünk! 4laugh
Na én meg 1946 napos tetszem lenni... Holnap (28-án) apám születési éve lesz a Gaia napjaim száma xd És utána 41 nappal meg az enyém...
(És pénteken lesz a szülinapunk, néha úgy érzem, hogy kétévente van szülinapom kb.)

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed May 28, 2014 1:16 am

Malreni

Gratulálok! szép idő 3nodding
PostPosted: Wed May 28, 2014 10:47 am

Én jelenleg 1942 napja vagyok a Gaia-n. Még tavaly, vagy előtte valamivel azt hiszem egyszer tartottam valamiért 2-3 hetes szünetet, de már nem emlékszem, hogy miért volt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Wed May 28, 2014 1:03 pm

én még csak 1664 napos vagyok. de lesz ez még több is! cat_3nodding
PostPosted: Thu May 29, 2014 6:39 pm

Mahou Shoujo event cickánykáim! Tudjátok ez mit jelent? MULTYEVENT!

User Image

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri May 30, 2014 7:14 am

Malreni
Ügyi vagy smile Én 2435 napos vagyok ma.
PostPosted: Fri May 30, 2014 8:40 am

Malreni

User Image

van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 30, 2014 1:23 pm

Yuki Naoto
Malreni

User Image

van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused
Állj valamelyik oldalra és kapsz ajándékot, ha vége. cat_3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 493 494 495 496 497 498 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games