|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:19 am
cirilla-chan Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop a zreszta moze ja jestem nienormalna whee dobra ide sobie bo przeszkadzam... stare whee sweatdrop nie przeszkadzasz blaugh ale i tak nie rozumiem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:21 am
cirilla-chan Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee przeeepraaaaaaashaaaaaam crying lol.. pomoge ci xd *proobooje zaciagnąc Ciri nakanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:21 am
cirilla-chan Lethiel cirilla-chan Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop a zreszta moze ja jestem nienormalna whee dobra ide sobie bo przeszkadzam... stare whee sweatdrop lol... *ciagnie Ciri* nie przeszkadzash blaugh Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee nie wstaniesz nie uciekniesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:22 am
Lethiel cirilla-chan Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee przeeepraaaaaaashaaaaaam crying lol.. pomoge ci xd *proobooje zaciagnąc Ciri nakanape* *jedzie po ziemi ciagnieta przez lethie i obija sie o meble* ał *szafka* ał *dziura w podlodze* ał * kant sciany* ał *dotarły pod kanape.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:22 am
Lethiel cirilla-chan Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee przeeepraaaaaaashaaaaaam crying lol.. pomoge ci xd *proobooje zaciagnąc Ciri nakanape* pomuc wink 'ciągnie z lethiel'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:25 am
Rynn the Vampire Będzie dobrze Yumcio....
Może mi ktoś pożyczyć wędkę? Tę taką ktma linie rozszerzane przy końcach...chcę zobaczyć jak się nią łowi...bo kupiłam tę najdroższą a okazuje się że chyba wcale nie jest taka najlepsza. Mogę dać coś w zastaw jak mi ktoś nie ufa sweatdrop Ja mam tą najtańszą wędke... A jaka jest różnica między nimi wszystkimi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:26 am
...ohayo ...tak się zastanawiam, może ktoś z Was ma nadmiar rzeczy z Hallowen, bo mnie wtedy nie było i nie miałem jak zdobyć... ...chętnie mogę przyjąć... ... sweatdrop ...zlitujta się nad biednym Yosei'kiem... sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:27 am
cirilla-chan Lethiel cirilla-chan Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee przeeepraaaaaaashaaaaaam crying lol.. pomoge ci xd *proobooje zaciagnąc Ciri nakanape* *jedzie po ziemi ciagnieta przez lethie i obija sie o meble* ał *szafka* ał *dziura w podlodze* ał * kant sciany* ał *dotarły pod kanape.... whee xd *wciaga ciri na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:28 am
Ja- Yosei ...ohayo ...tak się zastanawiam, może ktoś z Was ma nadmiar rzeczy z Hallowen, bo mnie wtedy nie było i nie miałem jak zdobyć... ...chętnie mogę przyjąć... ... sweatdrop ...zlitujta się nad biednym Yosei'kiem... sweatdrop ... witaj biedny yaoseiq xd 4laugh *przytuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:28 am
Lethiel xd *wciaga ciri na kanape* teraz to jzu z pewnoscia jestem polamana... sweatdrop nie moge sie wogole ruszyc... hejka Yosei... sorka wszystko sprzedłam... xd pa Kujonko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:29 am
Lethiel cirilla-chan Lethiel cirilla-chan Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee przeeepraaaaaaashaaaaaam crying lol.. pomoge ci xd *proobooje zaciagnąc Ciri nakanape* *jedzie po ziemi ciagnieta przez lethie i obija sie o meble* ał *szafka* ał *dziura w podlodze* ał * kant sciany* ał *dotarły pod kanape.... whee xd *wciaga ciri na kanape* i tak nie ucieknie blaugh cze yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujonka Rynn the Vampire Będzie dobrze Yumcio....
Może mi ktoś pożyczyć wędkę? Tę taką ktma linie rozszerzane przy końcach...chcę zobaczyć jak się nią łowi...bo kupiłam tę najdroższą a okazuje się że chyba wcale nie jest taka najlepsza. Mogę dać coś w zastaw jak mi ktoś nie ufa sweatdrop Ja mam tą najtańszą wędke... A jaka jest różnica między nimi wszystkimi? granica tych czerwonych lini jak ci sie rybka zlapie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zarzućcie mi jakimś programikiem do oglądania internetowego tv i słuchania radia....bo winamp mi nie hula...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:30 am
cirilla-chan Lethiel xd *wciaga ciri na kanape* teraz to jzu z pewnoscia jestem polamana... sweatdrop nie moge sie wogole ruszyc... hejka Yosei... sorka wszystko sprzedłam... xd pa Kujonko nie chcialam źle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|