|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:08 am
Sayokun Lethiel 4laugh witaj *skok na Sayo* 4laugh witaj xd *rzuca w sayo fotelem* co to za krzywa mina? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:09 am
Ale te rybki się rzucają stare Grr... *rzuca wędką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sayokun Lethiel 4laugh witaj *skok na Sayo* 4laugh witaj xd *rzuca w sayo fotelem* co to za krzywa mina? stare O.o ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sayokun Lethiel 4laugh witaj *skok na Sayo* 4laugh witaj xd *rzuca w sayo fotelem* co to za krzywa mina? stare jaka eek eee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:10 am
a taka -> xd nie cieszysz sie ze cie dziewczyna przytula? Lethiel daj mu spokoj... nie przytulaj go mzoe zmadrzeje troszku... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:13 am
cirilla-chan a taka -> xd nie cieszysz sie ze cie dziewczyna przytula? Lethiel daj mu spokoj... nie przytulaj go mzoe zmadrzeje troszku... stare lol... nie wiem czy to jest dobry pomysl.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:13 am
cirilla-chan a taka -> xd nie cieszysz sie ze cie dziewczyna przytula? Lethiel daj mu spokoj... nie przytulaj go mzoe zmadrzeje troszku... stare eee a to nie oznacza że się cieszę??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:14 am
Sayokun cirilla-chan a taka -> xd nie cieszysz sie ze cie dziewczyna przytula? Lethiel daj mu spokoj... nie przytulaj go mzoe zmadrzeje troszku... stare eee a to nie oznacza że się cieszę??? eek no nie wiem... ta minka mi raczej happy nei przypomina... stare albo ty sie tak zawsze krzywisz kiedy sie cieszysz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:16 am
cirilla-chan Sayokun cirilla-chan a taka -> xd nie cieszysz sie ze cie dziewczyna przytula? Lethiel daj mu spokoj... nie przytulaj go mzoe zmadrzeje troszku... stare eee a to nie oznacza że się cieszę??? eek no nie wiem... ta minka mi raczej happy nei przypomina... stare albo ty sie tak zawsze krzywisz kiedy sie cieszysz xd eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:16 am
Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop xd *przytuuuuuuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:17 am
Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop a zreszta moze ja jestem nienormalna whee dobra ide sobie bo przeszkadzam... stare whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:18 am
Lethiel Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop xd *przytuuuuuuuuuuuula* 'przytula i całuje' heart heart heart o co jej chodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop a zreszta moze ja jestem nienormalna whee dobra ide sobie bo przeszkadzam... stare whee sweatdrop lol... *ciagnie Ciri* nie przeszkadzash blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop xd *przytuuuuuuuuuuuula* 'przytula i całuje' heart heart heart o co jej chodzi??? nic.. nic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 4:19 am
Lethiel cirilla-chan Sayokun eek sweatdrop sweatdrop sweatdrop a zreszta moze ja jestem nienormalna whee dobra ide sobie bo przeszkadzam... stare whee sweatdrop lol... *ciagnie Ciri* nie przeszkadzash blaugh Lethie... przeszkadzam... *poddaje sie i daje sie cagnac* uwazaj bo mnei wszystko boli *potyka sie i upada na ziemie* ałłłłłłł.... teraz juz nie wstane... sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|