|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:45 am
Driona Hejka! Widze, ze od wedkowaniu rozmawiacie. Ja wczoraj sobie normalnie lowilam, a dzisiaj caly czas cos takiego mi wyskakuje: Error using bait to start fishing. Please contact a moderator. error: User does not have any of item 100001. Stracilam juz 4 przynety crying Masz jakas nowa koszulke ze sklepu? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:50 am
Eurina Vam Driona Hejka! Widze, ze od wedkowaniu rozmawiacie. Ja wczoraj sobie normalnie lowilam, a dzisiaj caly czas cos takiego mi wyskakuje: Error using bait to start fishing. Please contact a moderator. error: User does not have any of item 100001. Stracilam juz 4 przynety crying Masz jakas nowa koszulke ze sklepu? eek Nowa ?? Nie. Mam Black Strapless Bra i Outlaw Biker Shirt- Coal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:52 am
Driona Nowa ?? Nie. Mam Black Strapless Bra i Outlaw Biker Shirt- Coal. Hmm... Wyglada ciekawie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:10 am
Mraaa wszyscy poszli łowic te głupie rybki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:12 am
Sei chan Mraaa wszyscy poszli łowic te głupie rybki xp Nie wszyscy... Ja mam jakis blad i nie moge juz lowic... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:46 am
Driona Sei chan Mraaa wszyscy poszli łowic te głupie rybki xp Nie wszyscy... Ja mam jakis blad i nie moge juz lowic... crying A mnie to w ogóle nie wychodzi stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:03 am
ja sie tak nie bawie crying Kupilam najlepsza wedke i najdrozsze robale i wszystko mi z niej ucieka, a Euri na zwyklego kija za 100g nalapala cala mase rzadkich rybek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:05 am
Omega Sun ja sie tak nie bawie crying Kupilam najlepsza wedke i najdrozsze robale i wszystko mi z niej ucieka, a Euri na zwyklego kija za 100g nalapala cala mase rzadkich rybek crying bo łowić to trzeba umić... Dest też ma dobry motorower, ale i tak nadal jest ciotką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:07 am
Kukus bo łowić to trzeba umić... Dest też ma dobry motorower, ale i tak nadal jest ciotką to ja najwyrazniej mam za malo cierpliwosci do tego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:08 am
Omega Sun Kukus bo łowić to trzeba umić... Dest też ma dobry motorower, ale i tak nadal jest ciotką to ja najwyrazniej mam za malo cierpliwosci do tego xp lol.. mi większosc rybek ucieka .. ale sie nie poddam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|