|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:41 pm
Lethiel buuuuuuuu... wylaczylam jeziorko nie tak jak trzeba.. i teraz nie moge do sklepu wroocic.. ani na jeziorka crying idz do sklepu-> pokaze Ci sie komunikat o bledzie a w srodku jego tresci link-> kliknij go, i on Ci jakby anuluje ostatnia gre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:41 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san witam wszystkich te rybki to masakra :] ... xd złowiłem 12 i co i co .. i sobie wyłaczyłem i nie mam rybek ;( pewnie nie zapisales gry sad heart No ale bez smutnych minek kochanie :* przeciez nic sie nie stało Leth ja tez tak miałem 3 razy smile lol..biedny *glasq glask* a cio zrobileś zeby dzialalo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:43 pm
Omega Sun Lethiel buuuuuuuu... wylaczylam jeziorko nie tak jak trzeba.. i teraz nie moge do sklepu wroocic.. ani na jeziorka crying idz do sklepu-> pokaze Ci sie komunikat o bledzie a w srodku jego tresci link-> kliknij go, i on Ci jakby anuluje ostatnia gre 3nodding lol.. dzieki 4laugh *przytuuuuuulas* whee yay !! idu lowic rybki !! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:44 pm
Lethiel lol.. dzieki 4laugh *przytuuuuuulas* whee yay !! idu lowic rybki !! whee whee whee nie ma za co - tez mialam taki blad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:53 pm
Powariowali wszscy z tymi rybkami ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:58 pm
Nathaniel Flame Powariowali wszscy z tymi rybkami ;D a Ty czemu sie nie bawisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:04 pm
Jestem zbyt leniwy zeby sobie sciagnac flasha 7 do mozilli ;D A pozatym mam za malo kasy bna najlepsza wedka. POczekam, popatrze i wtedy uderze z sila Tsunami 7 stopnia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:43 pm
Phah, wszyscy siedzą na rybkach? Strasznie to trudne razz pewnie dlatego, że od razu kupiłam najlepszą wędkę i najlepszą przynentę i pognałam do durem depot xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:11 am
... ...ohayo ... ninja ...no cóż - ja tam też wędkuję - mam najtańszy sprzęt i siedzę na Bass'ken Lake xp ...zastanawia mnie tylko jedna rzecz...np. siłujesz sięz czymś na tą wędke, udało Ci się doprowadzić już do brzegu...a to jest but... ...mógłby mi ktos wytłumaczyć, jakim cudem but próbował się zerwać z linki? ... sweatdrop ...(gone fishin')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:18 am
Witajcie! Ja na moim kijku złowilam wczoraj lososia i tunczyki! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:22 am
Ja- Yosei ...mógłby mi ktos wytłumaczyć, jakim cudem but próbował się zerwać z linki? ... sweatdrop ...(gone fishin') Sadze, ze jest to jakis stary glan z blacha i dlatego moga byc problemy. Nie martw sie - wazne, ze wogole cos zlowiles smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:26 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...mógłby mi ktos wytłumaczyć, jakim cudem but próbował się zerwać z linki? ... sweatdrop ...(gone fishin') Sadze, ze jest to jakis stary glan z blacha i dlatego moga byc problemy. Nie martw sie - wazne, ze wogole cos zlowiles smile ...no ba ...ja już złowiłem nie jedno... ...około 8 butów, z 5 puszek, 25 zółtych rybek, 30 czerwonych (to tak w przybliżeniu)...no i raz byłem w porcie gambino i złowiłem pare tych większych, ale na moim sprzęcie to cieżko bo kupiłem tylko ten najtańczy patyk i najtańszą wędkę xp ...ale ...supa, że coś takiego zrobili w ogóle i że to tak fajnie chodzi itd. (nie wiem czemu ale jak w to grałem to mi sie momentami przypominał Harvest Moon xp ) ... biggrin ...dobra, ja sobie połowiłem, więc ide ...trzymajta się ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:42 am
Hejka! Widze, ze od wedkowaniu rozmawiacie. Ja wczoraj sobie normalnie lowilam, a dzisiaj caly czas cos takiego mi wyskakuje:
Error using bait to start fishing. Please contact a moderator. error: User does not have any of item 100001.
Stracilam juz 4 przynety crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|