|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:50 pm
Lethiel nie liczy sie co robisz tyko co sobie sayo pomysli, ale mnie tam dobrze *przytula dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:51 pm
Telandrel Lethiel nie liczy sie co robisz tyko co sobie sayo pomysli, ale mnie tam dobrze *przytula dalej* Będzie ci dobrze dopuki sayo cie w coś nie zmieni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:52 pm
Telandrel Lethiel nie liczy sie co robisz tyko co sobie sayo pomysli, ale mnie tam dobrze *przytula dalej* *puszcza go* nio to sie przywitalam blaugh *wraca na fotelik* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:56 pm
Telandrel Sei chan Telandrel Lethiel nie liczy sie co robisz tyko co sobie sayo pomysli, ale mnie tam dobrze *przytula dalej* Będzie ci dobrze dopuki sayo cie w coś nie zmieni xd A niech sproboje. To co mu zrobisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:04 pm
Nikogo niema to mykam, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:17 pm
Dolicha ... nie oplaca sie lowic ryb ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:18 pm
[Shinn] Dolicha ... nie oplaca sie lowic ryb =='' na marnym sprzęcie i w marnym stawie... nie na średnim stawie się zwraca już czasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:19 pm
Kukus [Shinn] Dolicha ... nie oplaca sie lowic ryb =='' na marnym sprzęcie i w marnym stawie... nie na średnim stawie się zwraca już czasem mozesz wytlumaczyc to co napisales ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:22 pm
Czy chodzi Ci o to, ze na srednim stawie sie czasem zwraca ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:30 pm
[Shinn] Dolicha ... nie oplaca sie lowic ryb =='' poczytaj na forum temat o rybkach ninja Niektorzy wyciagaja w Durem w godzine 3k eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:30 pm
[Shinn] Kukus [Shinn] Dolicha ... nie oplaca sie lowic ryb =='' na marnym sprzęcie i w marnym stawie... nie na średnim stawie się zwraca już czasem mozesz wytlumaczyc to co napisales ? HAJS HAJS HAJS to trzy najważniejsze zasady biznesu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:37 pm
co za polow - mam juz 4 buty, 3 puszki i opone xp Ide do innego stawu bo w tym chyba ktos mieszka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|