|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2014 5:20 am
Lucia LeFay Hime_Yura Én azt se tudom milyenek az új itemek... :c hátpéldául...   Hát, lehet, hogy én vagyok csak ennyire perverz/aberrált, de nekem ez még bőven az alatt a vonal alatt mozog, amin kiakadok. Merésznek merész, egyértelműnek egyértelmű, de semmi extra. Ha például az ülőpózban a női karakter szélesre tárná szét a lábait és a csúnyájára rakná az egyik kezét a másikkal meg felé mutatna, na az már durva lenne. Alig várom, hogy kijöjjön egy ilyen item. cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2014 1:48 pm
Malreni Hát, lehet, hogy én vagyok csak ennyire perverz/aberrált, de nekem ez még bőven az alatt a vonal alatt mozog, amin kiakadok. Merésznek merész, egyértelműnek egyértelmű, de semmi extra. Ha például az ülőpózban a női karakter szélesre tárná szét a lábait és a csúnyájára rakná az egyik kezét a másikkal meg felé mutatna, na az már durva lenne. Alig várom, hogy kijöjjön egy ilyen item. cat_4laugh Én csak a korcsoport/megengedett korosztály miatt ítéltem kissé túlmenőnek a dolgot :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2014 3:55 pm
napsugar Malreni Hát, lehet, hogy én vagyok csak ennyire perverz/aberrált, de nekem ez még bőven az alatt a vonal alatt mozog, amin kiakadok. Merésznek merész, egyértelműnek egyértelmű, de semmi extra. Ha például az ülőpózban a női karakter szélesre tárná szét a lábait és a csúnyájára rakná az egyik kezét a másikkal meg felé mutatna, na az már durva lenne. Alig várom, hogy kijöjjön egy ilyen item. cat_4laugh Én csak a korcsoport/megengedett korosztály miatt ítéltem kissé túlmenőnek a dolgot :/ A mai 12-13 évesek dohányoznak és aktív nemi életet élnek. Nem hiszem, hogy néhány pixeltől kéne félteni őket. Egy mai általános iskola nyolcadik osztályába járó lány már több faszt fogott mint kilincset. Tetszik, nem tetszik, ez így van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 4:08 am
A minap kaptam e-mailben..."New site, New experience…from Gaia "tárggyal Már a címe sem stimmel...kössz nem sweatdrop xp
Psst… Sztyanime. Yeah, we’re talking to you.
It’s been on the down low, but we’ve launched our 18y/o+ site, TENTACL. Yes, the cat’s out of the bag and we’re making it accessible first to you as an adult member of the Gaia community.
Now’s the time to get on, grab your user name and discover all the cool stuff that’s going down:
Amazing avatar system Engaging discussions with others you’re sure to get along with Unravel – the best way to find out the person behind the persona
Get Your Tentacl On!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 4:20 am
Sztyanime A minap kaptam e-mailben..."New site, New experience…from Gaia "tárggyal Már a címe sem stimmel...kössz nem sweatdrop xp Psst… Sztyanime. Yeah, we’re talking to you. It’s been on the down low, but we’ve launched our 18y/o+ site, TENTACL. Yes, the cat’s out of the bag and we’re making it accessible first to you as an adult member of the Gaia community. Now’s the time to get on, grab your user name and discover all the cool stuff that’s going down: Amazing avatar system Engaging discussions with others you’re sure to get along with Unravel – the best way to find out the person behind the persona Get Your Tentacl On! Én nem kaptam ilyen PM-et, ettől függetlenül úgy egy hónapja már regeltem a Tentacl-ön, ugyanezzel a névvel. A legelső oldalon szembejött velem egy gif, amin egy hatalmas (Értsd: HATALMAS) félig merev farok pörgött körbe-körbe. Aztán rátaláltam Reapersun saját topic-jára, amiben Gaia NPC-k szopták-baszták egymást. (Nem tudok jobb szót használni a látottakra.) Azóta nem léptem be.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 4:25 am
Malreni Sztyanime A minap kaptam e-mailben..."New site, New experience…from Gaia "tárggyal Már a címe sem stimmel...kössz nem sweatdrop xp Psst… Sztyanime. Yeah, we’re talking to you. It’s been on the down low, but we’ve launched our 18y/o+ site, TENTACL. Yes, the cat’s out of the bag and we’re making it accessible first to you as an adult member of the Gaia community. Now’s the time to get on, grab your user name and discover all the cool stuff that’s going down: Amazing avatar system Engaging discussions with others you’re sure to get along with Unravel – the best way to find out the person behind the persona Get Your Tentacl On! Én nem kaptam ilyen PM-et, ettől függetlenül úgy egy hónapja már regeltem a Tentacl-ön, ugyanezzel a névvel. A legelső oldalon szembejött velem egy gif, amin egy hatalmas (Értsd: HATALMAS) félig merev farok pörgött körbe-körbe. Aztán rátaláltam Reapersun saját topic-jára, amiben Gaia NPC-k szopták-baszták egymást. (Nem tudok jobb szót használni a látottakra.) Azóta nem léptem be. Hát ez fergeteges confused egészségükre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 4:34 am
Sztyanime Malreni Sztyanime A minap kaptam e-mailben..."New site, New experience…from Gaia "tárggyal Már a címe sem stimmel...kössz nem sweatdrop xp Psst… Sztyanime. Yeah, we’re talking to you. It’s been on the down low, but we’ve launched our 18y/o+ site, TENTACL. Yes, the cat’s out of the bag and we’re making it accessible first to you as an adult member of the Gaia community. Now’s the time to get on, grab your user name and discover all the cool stuff that’s going down: Amazing avatar system Engaging discussions with others you’re sure to get along with Unravel – the best way to find out the person behind the persona Get Your Tentacl On! Én nem kaptam ilyen PM-et, ettől függetlenül úgy egy hónapja már regeltem a Tentacl-ön, ugyanezzel a névvel. A legelső oldalon szembejött velem egy gif, amin egy hatalmas (Értsd: HATALMAS) félig merev farok pörgött körbe-körbe. Aztán rátaláltam Reapersun saját topic-jára, amiben Gaia NPC-k szopták-baszták egymást. (Nem tudok jobb szót használni a látottakra.) Azóta nem léptem be. Hát ez fergeteges confused egészségükreIgazából nem zavarnak az ilyen dolgok. Az oldal még mindig béta fázisban van, ezért rengeteg a glitch és a befejezetlen dolog. Ezért nem mentem még vissza. Egyéb iránt hangulatos oldal. Szépek az avatárok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2014 12:27 pm
egyelőre szerintem örvendezzünk, hogy ez az egész egy külön oldalon történik. most nem álszentkedni akarok, félreértés ne essék, csak nem erről kell szóljon ez az oldal. az itemekkel kapcsolatban meg csak annyit, hogy végül is mindenféle stílusnak és öltözködésnek otthont ad lassan az oldal, és kb ez az alap elv, szóval talán nem sok, de épp elég. ennél több nem hiszem, hogy ide való. ugatás meg képmutatás pedig mindig lesz, mert a látszatot fenn kell tartani szabályok formájában. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2014 10:33 am
Egyetértek abban, hogy ezek azért még nem a legdurvábbak, de egy kicsit azok. Még akkor is, ha manapság fiatalabb korban már eldurvulnak a kiskamaszok és többet tudnak erről-arról. Mindenki él ahogy akar és tud, de ettől még 12-13 évesen kicsit korai a nemi élet élése, legalábbis élesben tényleg, pláne felelőtlenség, komolyság nélkül. Márpedig ilyenkor még sajnos nagyobb esély van a felelőtlenségre és a komolytalanságra is. Én úgy vélem, hogy 15-16 éves kortól már nagyjából oké, persze akkor is felelősséggel, komolysággal együtt, de vannak, akik még ekkor se elég érettek, komolyak, meg felelősségteljesek hozzá. Ez egyéntől és körülménytől függ. Persze tudom, régen 14 évesen volt olyan, hogy férjhez adták a lányokat, az is kissé korai volt, na de már rég nem így van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2014 10:01 pm
Xanvie Egyetértek abban, hogy ezek azért még nem a legdurvábbak, de egy kicsit azok. Még akkor is, ha manapság fiatalabb korban már eldurvulnak a kiskamaszok és többet tudnak erről-arról. Mindenki él ahogy akar és tud, de ettől még 12-13 évesen kicsit korai a nemi élet élése, legalábbis élesben tényleg, pláne felelőtlenség, komolyság nélkül. Márpedig ilyenkor még sajnos nagyobb esély van a felelőtlenségre és a komolytalanságra is. Én úgy vélem, hogy 15-16 éves kortól már nagyjából oké, persze akkor is felelősséggel, komolysággal együtt, de vannak, akik még ekkor se elég érettek, komolyak, meg felelősségteljesek hozzá. Ez egyéntől és körülménytől függ. Persze tudom, régen 14 évesen volt olyan, hogy férjhez adták a lányokat, az is kissé korai volt, na de már rég nem így van. kicsit durva. rendben. de azért azt is nézzük meg, hogy van egy csomó véres/vérengző/sebes/szörnyes mindenféle cucc is, azért mégsem húzza senki se a száját, pedig néha az se semmi. nekünk nyilván fel sem tűnik gyakorlatilag, mert hozzászoktunk, de mondjuk ha van egy 10 éves felhasználó, lehet, hogy nagyot néz rajta. szóval szerintem még simán belefér. azzal meg, hogy a gyerekek már orrba-szájba csinálják, nem tudunk mit tenni. elég szégyen ez, de sajnos mi nem tudunk megálljt parancsolni nekik. senki se tud, max az élettől egy hatalmas pofon, amit remélhetőleg kapni fognak. én mindig azt szoktam mondani, hogy a 17 éves kort várja még meg mindenki. az szerintem korrekt. régen még nem arra ment a dolog, hogy felelősségteljesség meg morálok.. csak szülni kellett gyereket, egyébként meg szinte semmibe volt nézve a nő. legalábbis nem sokba. meg teljesen mások voltak a szokások, gyakorlatilag ha egy lánynak megvolt az első vérzése, már felnőtt volt. (húú de rosszul jártam volna abban a korban ._.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2014 12:14 pm
Öccsém, már reklámozzák is az oldalt biggrin
Belegondolva, a kölykök mindehol 'azt' látják. Gondoljunk csak a schweppes-es reklámra vagy az egyszerű sorozatokra. A 'gondos' szülő leülteti a csecsemőt a tv elé, mert akkor ellesz, a gyerek abban nől fel, hogy ez természetes. Meg hát a számítógép.... az is kell a gyereknek. De a szülő ugyebár nem ért hozzá, a gyerek meg nem hülye, az 'elmúltál már 18 éves' kérdésre nem a nemet fogja nyomni. Ha nem engedi be az adott oldalra akkor lazán hozzácsap x évet a születéséhez (ha ilyet látok fészbúkon legszívesebben jelenteném sweatdrop ) Szóval a gaia csak egy a sok közül... mellékesen nem kéne nekik ilyen itemeket kiadni, sírtam volna ha ez akkor jelent volna meg amikor regeltem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2014 12:42 pm
yaay megint event time! már épp azon gondolkodtam mi lesz a kövi és mikor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2014 2:22 pm
Valaki elárulná, hogy mi a gecit kell csinálni az event item-ekért? (Nem, nem vagyok ideges... DE AZ VAGYOK! BAJ???)
edit: Elkúrták. Nem kicsit, nagyon!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2014 9:42 pm
Malreni Valaki elárulná, hogy mi a gecit kell csinálni az event item-ekért? (Nem, nem vagyok ideges... DE AZ VAGYOK! BAJ???)edit:Elkúrták. Nem kicsit, nagyon! Én valamiért ráadásul kétszer kaptam meg az első napi itmet, meg vagy egy óráig nem tudtam vendelni, mert a logó linkje lecsúszott, és rálógott arra a fülre, ahonnét bármit el tudok adni MP-en... Ha rákattintottam elnavigált az event oldalára. Először csodálkoztam is, hogy nem lehetek ennyire béna, hogy az 5 cm-el feljebb lévő ikonra kattintok.... Aztán kiderült, hogy mégse én vagyok a hülye cat_stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2014 4:18 am
napsugar Malreni Valaki elárulná, hogy mi a gecit kell csinálni az event item-ekért? (Nem, nem vagyok ideges... DE AZ VAGYOK! BAJ???)edit:Elkúrták. Nem kicsit, nagyon! Én valamiért ráadásul kétszer kaptam meg az első napi itmet, meg vagy egy óráig nem tudtam vendelni, mert a logó linkje lecsúszott, és rálógott arra a fülre, ahonnét bármit el tudok adni MP-en... Ha rákattintottam elnavigált az event oldalára. Először csodálkoztam is, hogy nem lehetek ennyire béna, hogy az 5 cm-el feljebb lévő ikonra kattintok.... Aztán kiderült, hogy mégse én vagyok a hülye cat_stare Biztos, hogy ugyan azt kaptad? Az első két tárgy nagyon hasonlít egymásra. Csekkold le az inventory-dban szerintem. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|