|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:28 pm
Lethiel Sayokun 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" ' xd xd xd 'przytula i całuje...' co robimy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:28 pm
Sei chan Yumehayla Leta 4laugh ! Czescik^^! Nie mam juz trojanoof xd xd xd !!! Ale komp nadal ma zwyczaj wieszania sie kiedy jestem w necie i trzeba go restartowac crying crying crying ...czasami nawet co 5 minut crying crying crying crying crying Scandisc, antywir i potem mks jeszcze powinno pomale zalezy tez od tego ile komp ma latek 3nodding Komp ma jakies 4-5 miesiecy, Windows XP wiec nie ma scandiscu, robilem juz skanowanie Nortonem, Trojan removerem, Mks-virem, Trend-micro i 14 roznymi programami z Symantecu- -...nie dziala, a wirusow juz podobno nie mam- -...
W czasie jak to pisalem musialem restartowac 3 razy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:29 pm
Sayokun Lethiel Sayokun 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" ' xd xd xd 'przytula i całuje...' co robimy? wink nie wiem jak ty .. ale ja iu spac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:29 pm
Sei chan Nyu^ ^*Rzuca na oślep poke miksturą* odbija ją do sei domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:31 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" ' xd xd xd 'przytula i całuje...' co robimy? wink nie wiem jak ty .. ale ja iu spac XD 'przytula' xd dobranoc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:34 pm
Yumehayla Komp ma jakies 4-5 miesiecy, Windows XP wiec nie ma scandiscu, robilem juz skanowanie Nortonem, Trojan removerem, Mks-virem, Trend-micro i 14 roznymi programami z Symantecu- -...nie dziala, a wirusow juz podobno nie mam- -...
W czasie jak to pisalem musialem restartowac 3 razy gonk Xp ma scandisc, wiem bo sama kilka razy włączałam trzeba tylko poszukać, kompa chaczyć może: GG emule kaza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:34 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" ' xd xd xd 'przytula i całuje...' co robimy? wink nie wiem jak ty .. ale ja iu spac XD      
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:35 pm
 Moje najnowsze dzieło whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:36 pm
czasem mnie rozbrajasz, Lethi  po prostu cię uwielbiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:38 pm
Sei chan Yumehayla Komp ma jakies 4-5 miesiecy, Windows XP wiec nie ma scandiscu, robilem juz skanowanie Nortonem, Trojan removerem, Mks-virem, Trend-micro i 14 roznymi programami z Symantecu- -...nie dziala, a wirusow juz podobno nie mam- -...
W czasie jak to pisalem musialem restartowac 3 razy gonk Xp ma scandisc, wiem bo sama kilka razy włączałam trzeba tylko poszukać, kompa chaczyć może: GG emule kaza 3nodding A gdzie on jest...? Kazaa jest, ale nigdy jej nie uzywam. eMule nie mam...mam eDonkey, ale ostatnio uzywalem tydzien temu... GG-czasem wlaczam, ale wiesza sie nawet jak jest wylaczone...jeszcze jakies pomysly...? Ja juz stracilem wene gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:38 pm
Kukus czasem mnie rozbrajasz, Lethi  hieh .. xd .. przeprasham jush nie bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:39 pm
Kukus czasem mnie rozbrajasz, Lethi  po prostu cię uwielbiam  mraaaaaaa 4laugh *przytuuuuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|