|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:18 pm
mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh O.o .... o nie !! tajniasty tajniak !! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:18 pm
Yumehayla Leta 4laugh ! Czescik^^! Nie mam juz trojanoof xd xd xd !!! Ale komp nadal ma zwyczaj wieszania sie kiedy jestem w necie i trzeba go restartowac crying crying crying ...czasami nawet co 5 minut crying crying crying crying crying lol.... wspoolczooje sad *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:19 pm
mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh O.o .... o nie !! tajniasty tajniak !! eek buhahahaha xd 'przytuuuula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:21 pm
Kukus mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej 'podnosi leti i ucieka zaa fotelik' lethiel moja domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej maj hiroł !!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wraaaaa imgashak nie chce mi się włączyc wraaaaaaaaa stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:22 pm
Sayokun Kukus mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej 'podnosi leti i ucieka zaa fotelik' lethiel moja domokun xd O.o ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:23 pm
Lethiel Sayokun Kukus mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej 'podnosi leti i ucieka zaa fotelik' lethiel moja domokun xd O.o ... xd 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:24 pm
Sayokun 'przykrywa siebie i lethiel kocykiem po czym wywiesza a foteliku tabliczkę "nie przeszkadzć" ' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:25 pm
Sayokun Kukus mysterious character podchodzi od tyłu i przytula zgadnij kto to blaugh *wyciąga kij spod płaszcza* a chcesz nim przez łep? *dziuga natręta*  póść naszą Lethielkę... bo inaczej cię nauczę kultury osobistej 'podnosi leti i ucieka zaa fotelik' lethiel moja domokun xd Soya... nie rób takich lip... bo być przypadkiem facjatę skapiszonował i byś tak wyglądał >>> O TAK <<<*chowa kij* serio serio... nie strasz więcej ludzi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:26 pm
Kukus Soya... nie rób takich lip... bo być przypadkiem facjatę skapiszonował i byś tak wyglądał >>> O TAK <<<O.o ... uhm... urocze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:27 pm
Kukus Soya... nie rób takich lip... bo być przypadkiem facjatę skapiszonował i byś tak wyglądał >>> O TAK <<<*chowa kij* serio serio... nie strasz więcej ludzi eek eek już nie będe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|