|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:01 am
narqa ludziska...pozdro all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:02 am
dest Sayokun eek obrarzasz beewolfa przy jego dziewczynie eek ja ? raczej ty ... ja bym nie wyciągał tak szybko wnioskow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun dest nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek Wilczku, jakiej kolezanki stare ? stressed zadnej kochanie to oni sobie cos wymyslili Wtula sie w omi :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun omega nie martw się... jemu chodziło o kolegę blaugh wiesz Say.. bardzo pocieszajace stare gonk -------------- Falcone, moge Ci sprzedac list za 4k, tzn. wezme teraz te 3300 a reszte doslesz jak bedziesz mial 3nodding Pasuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:04 am
Omega Sun [madog] Omega Sun chce ktos kupic najnowszy list? a sprzedasz mi za tysiaka blaugh jak pracowałaś nad poradnikiem? zaplacilam za niego 4k wiec troche mi sie nie kalkuluje wink Nie pracowalam, rozbudowalam go dzisiaj, a co pracy na strone to predko tego nie zrobie bo mam teraz wciaz kolokwia i zaliczenia gonk crying łapie i współczuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:04 am
Sayokun dest Sayokun eek obrarzasz beewolfa przy jego dziewczynie eek ja ? raczej ty ... ja bym nie wyciągał tak szybko wnioskow jak ty wolisz chlopcow to nie znaczy ze wszyscy wola ... ja sie nie zaliczam do osob bedacych bi albo homo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:06 am
dest jak ty wolisz chlopcow to nie znaczy ze wszyscy wola ... ja sie nie zaliczam do osob bedacych bi albo homo... Ty sie zaliczasz do rozowo niebieskich :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:07 am
dest jak ty wolisz chlopcow to nie znaczy ze wszyscy wola ... ja sie nie zaliczam do osob bedacych bi albo homo... ja nie wole chłopcow wole lethi stare zresztom nikogo od pedałow nie wyzywałem to ty skądś to wytrzasnąłeś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:08 am
BeeWolf_san dest jak ty wolisz chlopcow to nie znaczy ze wszyscy wola ... ja sie nie zaliczam do osob bedacych bi albo homo... Ty sie zaliczasz do rozowo niebieskich :] ty jej nie widziales a tyle gadasz.... ona jest wstretna ... nie ruszyl bym jej niczym ... ani zadnym wackiem kolegi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:08 am
dest ty jej nie widziales a tyle gadasz.... ona jest wstretna ... nie ruszyl bym jej niczym ... ani zadnym wackiem kolegi.... Przemq mowił ze ci sie podoba a ja mu wierze :] blaugh Dobra ja zmykam ... Całuje Omcie :*mm pa kochanie :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:09 am
BeeWolf_san stressed zadnej kochanie to oni sobie cos wymyslili Wtula sie w omi :* Dest, Ty klamczuchu blaugh < przytula wilczka >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:11 am
Sayokun ja nie wole chłopcow wole lethi stare zresztom nikogo od pedałow nie wyzywałem to ty skądś to wytrzasnąłeś sweatdrop [quote="Sayokun] omega nie martw się... jemu chodziło o kolegę blaugh a to to co to bylo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:12 am
dest Sayokun ja nie wole chłopcow wole lethi stare zresztom nikogo od pedałow nie wyzywałem to ty skądś to wytrzasnąłeś sweatdrop Sayokun omega nie martw się... jemu chodziło o kolegę blaugh a to to co to bylo ? obrona beewolfa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:12 am
nie no sppokjnie, Dest- Sayo... nie pogryzcie sie... najlepiej zapomnijcie ocalej sparwie hm? xp whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|