|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:47 am
dest BeeWolf_san dest czy ja jestem taki lekki ze wszyscy mnie gdzies przepychaja albo podnosza... razz no a ja utylem waze podobno 71 :] jeszcze z 4-5 kilo i bede fajny :] tylko to nie miesnie tylko tlusz przez ciebie jestem gruby sad to ja przez ciebie jestem gruby a nie ty przeze mnie ... eek piliście bimber z tłuszczu wieloryba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:48 am
Sayokun dest BeeWolf_san dest czy ja jestem taki lekki ze wszyscy mnie gdzies przepychaja albo podnosza... razz no a ja utylem waze podobno 71 :] jeszcze z 4-5 kilo i bede fajny :] tylko to nie miesnie tylko tlusz przez ciebie jestem gruby sad to ja przez ciebie jestem gruby a nie ty przeze mnie ... eek piliście bimber z tłuszczu wieloryba nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:48 am
chce ktos kupic najnowszy list?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:49 am
dest Sayokun eek piliście bimber z tłuszczu wieloryba nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek starczyło na dwoch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:50 am
dest nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek Wilczku, jakiej kolezanki stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:51 am
Sayokun dest Sayokun eek piliście bimber z tłuszczu wieloryba nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek starczyło na dwoch eek stressed sweatdrop whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:54 am
Omega Sun chce ktos kupic najnowszy list? a sprzedasz mi za tysiaka blaugh jak pracowałaś nad poradnikiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:54 am
Omega Sun dest nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek Wilczku, jakiej kolezanki stare ? ups razz biggrin ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:55 am
dest Omega Sun dest nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek Wilczku, jakiej kolezanki stare ? ups razz biggrin ninja omega nie martw się... jemu chodziło o kolegę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:56 am
Sayokun dest Omega Sun dest nie wyssysalismy tluszcz z kolezanki razz eek Wilczku, jakiej kolezanki stare ? ups razz biggrin ninja omega nie martw się... jemu chodziło o kolegę blaugh eee pedal stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:58 am
eek obrarzasz beewolfa przy jego dziewczynie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:58 am
[madog] Omega Sun chce ktos kupic najnowszy list? a sprzedasz mi za tysiaka blaugh jak pracowałaś nad poradnikiem? ja bym chcial ale mam tylko 3300 golda reszte moge oddac pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:59 am
[madog] Omega Sun chce ktos kupic najnowszy list? a sprzedasz mi za tysiaka blaugh jak pracowałaś nad poradnikiem? zaplacilam za niego 4k wiec troche mi sie nie kalkuluje wink Nie pracowalam, rozbudowalam go dzisiaj, a co pracy na strone to predko tego nie zrobie bo mam teraz wciaz kolokwia i zaliczenia gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:59 am
Sayokun eek obrarzasz beewolfa przy jego dziewczynie eek ja ? raczej ty ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 11:00 am
Falcone [madog] Omega Sun chce ktos kupic najnowszy list? a sprzedasz mi za tysiaka blaugh jak pracowałaś nad poradnikiem? ja bym chcial ale mam tylko 3300 golda reszte moge oddac pozniej witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|