|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:25 am
BeeWolf_san Dziekuje kochanie jestem twopim wilczkiem wskakuje na nia :*mmm Czesc wam wink < przytula > heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:26 am
dest Vykk BeeWolf_san czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart wygladasz prawie jak rasowy wilk blaugh jest za malo owlosiony jak na wilka... Dlatego napisalem prawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:26 am
cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* tulimy tulimy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:27 am
cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:29 am
dest cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* tulimy tulimy biggrin tylko nei za mocno bo mnei dzis wszystko boli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:30 am
cirilla-chan dest cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* tulimy tulimy biggrin tylko nei za mocno bo mnei dzis wszystko boli xd Wypycha DEsta .a Crille wink domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:35 am
BeeWolf_san cirilla-chan dest cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* tulimy tulimy biggrin tylko nei za mocno bo mnei dzis wszystko boli xd Wypycha DEsta .a Crille wink domokun xd ał, ał, ał... *zrywa sie po czym siada w swoim fotelu* teraz to juz jestem całkowicie obolała... xd stressed sweatdrop witaj Sayo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:36 am
BeeWolf_san cirilla-chan dest cirilla-chan Witaj Dest witaj Vykk *przytulas* tulimy tulimy biggrin tylko nei za mocno bo mnei dzis wszystko boli xd Wypycha DEsta .a Crille wink domokun xd hhee razz kurde czy ja jestem taki lekki ze wszyscy mnie gdzies przepychaja albo podnosza... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:39 am
dest czy ja jestem taki lekki ze wszyscy mnie gdzies przepychaja albo podnosza... razz no a ja utylem waze podobno 71 :] jeszcze z 4-5 kilo i bede fajny :] tylko to nie miesnie tylko tlusz przez ciebie jestem gruby sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:43 am
cześć co jest z gaią - postów nie chce dodawać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:45 am
BeeWolf_san dest czy ja jestem taki lekki ze wszyscy mnie gdzies przepychaja albo podnosza... razz no a ja utylem waze podobno 71 :] jeszcze z 4-5 kilo i bede fajny :] tylko to nie miesnie tylko tlusz przez ciebie jestem gruby sad to ja przez ciebie jestem gruby a nie ty przeze mnie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|