|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:45 am
Kukus Omega Sun sweet_chii Omega Sun czesc 4laugh chcecie kupic were tail (6k) albo koszulke zombie (10k) ? omegus! kope lat! *sciska* smile ja raczej nie ale chce pare rzeczy kupic... masz moze Longsleeve black sweater albo taka black leather skirt? Chii eek Kto Ci to zrobil biedaczko? Powiedz to Cie pomszcze domokun nie mam niestety takich ubranek sweatdrop rodzice... ale chyba już przywykła do tego widoku blaugh eek stare xd hejka Kukus *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:46 am
Kukus, to chyba ciebie rodzice bili skoro takie rzeczy gadasz... ale nic tam mow , mow... mozemy raz na jakis czas zamienic sie w program ,,wybacz mi''. skontaktujemy sie z twoja rodzinka i zobaczymy czy przyjmiesz od nich kwiatki na male przepraszam. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:53 am
heej *scisk* fajny widelec domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 9:57 am
sweet_chii Kukus, to chyba ciebie rodzice bili skoro takie rzeczy gadasz... ale nic tam mow , mow... mozemy raz na jakis czas zamienic sie w program ,,wybacz mi''. skontaktujemy sie z twoja rodzinka i zobaczymy czy przyjmiesz od nich kwiatki na male przepraszam. domokun yyyyyyyyyyy? ale o co chodzi? czy ja coś wspomniałem o jakimś biciu? przeczulona czy schizofremia się kłania? eek i prosiłbym byś od mojej szacownej rodzinki odstąpiła, bo się możemy pogniewać, dziękuję stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:18 am
czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:19 am
BeeWolf_san czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart czesc, bardzo fajny ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:20 am
BeeWolf_san czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart pasuje Ci heart Wygladasz teraz bardziej wilczkowato wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:22 am
hejka wszystkim co tam u was...wlasnie dostalem gftboc'a i mam brodke[emperor's beard] kce ktos moze kupic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:23 am
BeeWolf_san czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart wygladasz prawie jak rasowy wilk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:24 am
Dziekuje kochanie jestem twopim wilczkiem wskakuje na nia :*mmm
Czesc wam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 10:24 am
Vykk BeeWolf_san czescjakwamsiepodobamojwilczkowatyogonekod OMESI :*** heart wygladasz prawie jak rasowy wilk blaugh jest za malo owlosiony jak na wilka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|