|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:31 am
Akiko Tamashii Na No Da! czy ktos zna stronki jakies z kad moge sciagnac mp3 z J-rockiem bo wyszukiwarki ktore mam nie chca mi sciagac crying HEJ ki jak cie dawno nie widziałem rzuca sie .. sie na nia... Junitsu ...5 rzuwiołów i już pędz do niej ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:32 am
Wliczku nie mogłeś zmniejszyć naszego zdjęcia rodzinnego... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:33 am
NON NONON ... widze ze zaczynaja się zjerzdzac stali bywalcy poprzedniej gildi !\!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:36 am
Wilczek-BWOM Akiko Tamashii Na No Da! czy ktos zna stronki jakies z kad moge sciagnac mp3 z J-rockiem bo wyszukiwarki ktore mam nie chca mi sciagac crying HEJ ki jak cie dawno nie widziałem rzuca sie .. sie na nia... Junitsu ...5 rzuwiołów i już pędz do niej ! xd ne? heh :> zrobilam sobie wakacje tzn nie gadam prawie z nikim tylko czytam i sciagam mangi i mp3 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:37 am
Yosei ^^ jak ja dawno cię nie widziałam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:38 am
Akiko Tamashii Wilczek-BWOM Akiko Tamashii Na No Da! czy ktos zna stronki jakies z kad moge sciagnac mp3 z J-rockiem bo wyszukiwarki ktore mam nie chca mi sciagac crying HEJ ki jak cie dawno nie widziałem rzuca sie .. sie na nia... Junitsu ...5 rzuwiołów i już pędz do niej ! xd ne? heh :> zrobilam sobie wakacje tzn nie gadam prawie z nikim tylko czytam i sciagam mangi i mp3 ^^ i jak ci idzie sciąganie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Wilczek-BWOM Akiko Tamashii Na No Da! czy ktos zna stronki jakies z kad moge sciagnac mp3 z J-rockiem bo wyszukiwarki ktore mam nie chca mi sciagac crying HEJ ki jak cie dawno nie widziałem rzuca sie .. sie na nia... Junitsu ...5 rzuwiołów i już pędz do niej ! xd ne? heh :> zrobilam sobie wakacje tzn nie gadam prawie z nikim tylko czytam i sciagam mangi i mp3 ^^ OH ale wypoczynek ja po 2 dniach nie odzywania sie do ludzi .. zaczynam wariować ..i mam ataki szału ... wtedy musze sie napić .... 1 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...mam pytanko... ...o co chodzi z tą opcją "request to join"...? ...wiem, że chodzi o przyłączenie do gildii, ale jak wyślę tą wiadomość to kto ją dostanie?...bo nie wiem czy pisać po englishu czy po polsku...? ...i co to w ogóle daje takie bycie w gildii?...no itd.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:39 am
Ja- Yosei ...mam pytanko... ...o co chodzi z tą opcją "request to join"...? ...wiem, że chodzi o przyłączenie do gildii, ale jak wyślę tą wiadomość to kto ją dostanie?...bo nie wiem czy pisać po englishu czy po polsku...? ...i co to w ogóle daje takie bycie w gildii?...no itd.? JA napisałęm chyba ... Ja chcieć być gildia .. i jestem w gildji ! biggrin scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|