|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 1:00 pm
Lucia LeFay Kicsit álszent ez a szexuális tartalmakért bannolás,miközben az új cuccokból egy komplett rúdtáncosnő avit összeállíthatsz... emotion_eyebrow "Örömmel" konstatálom, hogy nem én vagyok ennyire prűd, hanem ez közfelháborodást kiváltó dolog volt.... Egyre kevésbé tetszik a Gaiateam hozzáállása cat_emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 1:25 pm
napsugar Lucia LeFay Kicsit álszent ez a szexuális tartalmakért bannolás,miközben az új cuccokból egy komplett rúdtáncosnő avit összeállíthatsz... emotion_eyebrow "Örömmel" konstatálom, hogy nem én vagyok ennyire prűd, hanem ez közfelháborodást kiváltó dolog volt.... Egyre kevésbé tetszik a Gaiateam hozzáállása cat_emo Hát igen,előbb az infláció és a mértéktelen cash hajszolás,most meg ezek... nekem spec tetszenek az új cuccok,nem arról van szó...ahogy Malreni mondta... Malreni Ha lehetne pöcsöt venni az avatáromnak, én vennék. ...csak az álszentség zavar. Ne csináljanak és tartassanak be olyan szabályokat másokkal amiket ők maguk nem tartanak be. classified_fu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2014 3:21 pm
Én azt se tudom milyenek az új itemek... :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 8:10 am
Hime_Yura Én azt se tudom milyenek az új itemek... :c hátpéldául... 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 8:18 am
Köszönöm, így már érthető a kiakadás biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2014 1:49 pm
A srác egy incubus lol Amúgy Alruna's rose-ban is vannak hasonló megnyilvánulások, de az már nem egy mai tárgy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2014 5:25 am
Ez lett a filmünk a csoptársammal. Totál amatőr, igaz, amv-t egyszer-kétszer csináltam, de ez sokkalta nehezebb volt, szóval sokat ne várjatok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2014 3:54 pm
Sztyanime Ez lett a filmünk a csoptársammal. Totál amatőr, igaz, amv-t egyszer-kétszer csináltam, de ez sokkalta nehezebb volt, szóval sokat ne várjatok whee jaj ez nagyon cuki x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 12:41 am
Sztyanime Ez lett a filmünk a csoptársammal. Totál amatőr, igaz, amv-t egyszer-kétszer csináltam, de ez sokkalta nehezebb volt, szóval sokat ne várjatok whee szerintem is nagyon édes biggrin látszik, hogy van benne munkátok :3 ügyesek vagytok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 8:42 am
Sztyanime Ez lett a filmünk a csoptársammal. Totál amatőr, igaz, amv-t egyszer-kétszer csináltam, de ez sokkalta nehezebb volt, szóval sokat ne várjatok whee Nagyon állat! cat_biggrin A kis stop-motion jeleneteknek olyan kellemes bája van. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 9:52 am
Malreni Sztyanime Ez lett a filmünk a csoptársammal. Totál amatőr, igaz, amv-t egyszer-kétszer csináltam, de ez sokkalta nehezebb volt, szóval sokat ne várjatok whee Nagyon állat! cat_biggrin A kis stop-motion jeleneteknek olyan kellemes bája van. cat_3nodding Köszi smile Nagyon sokat dob rajta a zene, teljesen más hangulata volt mikor csak az alapzaj volt rajta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 10:34 am
Egész jó lett, tényleg ari. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 2:43 pm
Lucia LeFay Hime_Yura Én azt se tudom milyenek az új itemek... :c hátpéldául...   én azért a srácot igencsak hazavinném emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2014 2:53 pm
nuuko én azért a srácot igencsak hazavinném emotion_yatta azt nem mondtam hogy nem jön be blaugh főleg ez a punishing sorozat amivel gyakorlatilag pucér lehet az avid,csak hát épp ezaz hogy harcol a gaia team a szexuális tartalmak ellen,közben meg olyan itemet dobnak piacra amelyik kvázi magához nyúl... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|