|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 4:58 am
*wchodzi caly zrezygnowany i siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 4:59 am
helo wam ( dqano mnie tu niebyło , i widze ze rybki mozna łowic , jest jeszcze cos nowego? co tam u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:00 am
[Shinn] *wchodzi caly zrezygnowany i siada na fotelu* hejka 4laugh eek mam trunka whee (to juz dzis drugi ) whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:01 am
witam.... kurka ale jestem obolała. Mowie wam jesli amcie slabe nerwy nie zapisujcie sie na szermierke... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:02 am
wired_Yuki helo wam ( dqano mnie tu niebyło , i widze ze rybki mozna łowic , jest jeszcze cos nowego? co tam u was? hejka 4laugh u mnie na razie wszystko ok blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:04 am
cirilla-chan witam.... kurka ale jestem obolała. Mowie wam jesli amcie slabe nerwy nie zapisujcie sie na szermierke... sweatdrop hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:05 am
Delisa wired_Yuki helo wam ( dqano mnie tu niebyło , i widze ze rybki mozna łowic , jest jeszcze cos nowego? co tam u was? hejka 4laugh u mnie na razie wszystko ok blaugh no helo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:06 am
*pada na fotel* ja sie dzisiaj nie ruszam... mam zakwasy straszliwe i jescze cala jestem w siniakach... stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:12 am
cirilla-chan witam.... kurka ale jestem obolała. Mowie wam jesli amcie slabe nerwy nie zapisujcie sie na szermierke... sweatdrop Czemu nie? biggrin Ale później będzie fajnie, napewno... Mi by sie przydał jakis sport. Bo skończyło serfowaniu (po necie) i łowieniu rybek (na Gai). Mam jednego żółtego i 5 pomarańczowych gupików biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:14 am
cirilla-chan *pada na fotel* ja sie dzisiaj nie ruszam... mam zakwasy straszliwe i jescze cala jestem w siniakach... stressed sweatdrop biedna sad pshytulilabym Cie ale nie chce aby na siniakach zrobily ci sie siniaki gonk xd lowicie ryby? bo ja tak i mam jush 5 czerwonych i 5 zlotych acha i 1 puszke 3nodding xd edit-2 puszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:24 am
musze juz leciec 3nodding papatki -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 5:46 am
A gdzie najwięcej łowicie? Jakie macie wędki? I jakie przynęty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 6:57 am
hey*do pokoju wchodzi biały wilk z niebieskimi oczami* heh czy ktoś z was wie jak wrzucić piosenkę z dysku na serwer??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|