|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:56 am
Omega Sun wrrr uciekaja. Chyba mam za slaba wedke sweatdrop Myszką trzeba dobrze manewrowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:57 am
Sei chan Omega Sun wrrr uciekaja. Chyba mam za slaba wedke sweatdrop Myszką trzeba dobrze manewrowac xd to kiepski ze mnie wedkarz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:59 am
Omega Sun Sei chan Omega Sun wrrr uciekaja. Chyba mam za slaba wedke sweatdrop Myszką trzeba dobrze manewrowac xd to kiepski ze mnie wedkarz crying Ja mam basic rode i łapie rybkę za rybką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:14 am
Sei chan Ja mam basic rode i łapie rybkę za rybką ja mam ta drozsza, ale rybki mi z niej uciekaja przed samym koncem, wiec mam tylko 4 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:15 am
Omega Sun Sei chan Ja mam basic rode i łapie rybkę za rybką ja mam ta drozsza, ale rybki mi z niej uciekaja przed samym koncem, wiec mam tylko 4 sad *Patrzy na rybki w wannie*Omi u mniesz zabijac ryby??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:19 am
Sei chan *Patrzy na rybki w wannie*Omi u mniesz zabijac ryby?? nie jestem za zabijaniem zwierzat, co roku w swieta nie moge patrzec na biednego karpia skazanego na smierc crying Moze po prostu wrzucimy je do akwarium surprised ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:21 am
Omega Sun Sei chan *Patrzy na rybki w wannie*Omi u mniesz zabijac ryby?? nie jestem za zabijaniem zwierzat, co roku w swieta nie moge patrzec na biednego karpia skazanego na smierc crying Moze po prostu wrzucimy je do akwarium surprised ? *Patrzy się na małe rybki* dobrze*Wrzuca je do akwarium, a do wanny wrzuca dużą zieloną morską rybe*Obiadek, mniam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:31 am
zlapalam cale wiaderko biggrin
Sei, gdzie je sprzedalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:32 am
Omega Sun zlapalam cale wiaderko biggrin
Sei, gdzie je sprzedalas?Wchodzisz do sklepu z wedkami klikasz na rybki w inventory i sprzedajesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 3:34 am
Sei chan Omega Sun zlapalam cale wiaderko biggrin
Sei, gdzie je sprzedalas?Wchodzisz do sklepu z wedkami klikasz na rybki w inventory i sprzedajesz 3nodding juz widze 3nodding Ale rybki sa tylko po 3g, to moze na razie je sobie zostawie sweatdrop Chwilowo znikam, bo Euri tez chce sie pobawic, a poza tym mam duzo nauki stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 4:10 am
Hej biggrin
Mam wędkę... Ale gdzie to się łowi te rybki? (zaraz będę szukać - może znajdę)... Ale to będzie fajne...
A trzeba mieć przynęte? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 4:56 am
Kujonka Hej biggrin Mam wędkę... Ale gdzie to się łowi te rybki? (zaraz będę szukać - może znajdę)... Ale to będzie fajne... A trzeba mieć przynęte? sweatdrop klikasz map, strzalka do gory a na koniec klikasz tam na jezioro blaugh i tam jest tez sklep z wedkami 3nodding przynete trzeba miec (najtansza kosztuje chyba 25g)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|