|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:00 am
Witam wszytkich
Juz rybki lowic mozna eek eek ale nam niespodzianke na weekend zrobili whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:05 am
Mozna bylo lowic od 1 w nocy, bylem przy tym jak wlaczyli^^! I jak wam idzie? Ja mam na razie 7 pomzranczowych gupikow, 8 zoltych gupikow i 1 buta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:12 am
hejka 4laugh zauwazylam ze sa rybki whee whee whee siupcio! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:14 am
Yumehayla Mozna bylo lowic od 1 w nocy, bylem przy tym jak wlaczyli^^! I jak wam idzie? Ja mam na razie 7 pomzranczowych gupikow, 8 zoltych gupikow i 1 buta XD ja dopiero se kupilem najtansza wendke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:15 am
Delisa hejka 4laugh zauwazylam ze sa rybki whee whee whee siupcio! xd jestem troche niekapujaca sweatdrop jak sie lowi? sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:16 am
niech mi ktos wytlumaczy jak w to sie gra sad bo glupi jestem i nie wiem co robic zeby utrzymac rybe miedzy czerwonymi liniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:19 am
Falcone niech mi ktos wytlumaczy jak w to sie gra sad bo glupi jestem i nie wiem co robic zeby utrzymac rybe miedzy czerwonymi liniami eek ja tesh nie wiem gonk crying crying crying (wiec nie martw sie falcone nie jestes sam) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:20 am
eek mialam trunka whee a w nim spodniczka z trawy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:26 am
Delisa Falcone niech mi ktos wytlumaczy jak w to sie gra sad bo glupi jestem i nie wiem co robic zeby utrzymac rybe miedzy czerwonymi liniami eek ja tesh nie wiem gonk crying crying crying (wiec nie martw sie falcone nie jestes sam) blaugh dobra ja juz wiem blaugh kurcze ale zadnej zlapac nie moge xd juz mam jedna jupi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:27 am
Falcone Delisa Falcone niech mi ktos wytlumaczy jak w to sie gra sad bo glupi jestem i nie wiem co robic zeby utrzymac rybe miedzy czerwonymi liniami eek ja tesh nie wiem gonk crying crying crying (wiec nie martw sie falcone nie jestes sam) blaugh dobra ja juz wiem blaugh kurcze ale zadnej zlapac nie moge xd juz mam jedna jupia ja nie mam zadnej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 12:29 am