|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:23 pm
Delein Miss_Karina Delein Karina! *przytulas* Jak tam, co u Ciebie? biggrin Delein ^^ u mnie raczej ok, jw. xd wink Nu nu właśnie czytam ^^ Oglądamy właśnie z Sereg nieustraszonych...jezu nie mogę patrzeć, jak oni po szkle chodzą Oo jakich Nieustraszonych? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:24 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Karina! *przytulas* Jak tam, co u Ciebie? biggrin Delein ^^ u mnie raczej ok, jw. xd wink Nu nu właśnie czytam ^^ Oglądamy właśnie z Sereg nieustraszonych...jezu nie mogę patrzeć, jak oni po szkle chodzą Oo jakich Nieustraszonych? Oo Na polsacie taki rijaliti szoł...grupy ludzi muszą takie masakryczne zadania wykonywać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:28 pm
Delein Na polsacie taki rijaliti szoł...grupy ludzi muszą takie masakryczne zadania wykonywać... aaaa juz wiem xd xd nie ogladam tego wink bo...mi se nie chce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:33 pm
czesc wam - na niedlugo, bo cos mi sie spac chce ^^
i pytanie: czy ktos oprocz Sayo wysylal mi ostatnio trejda? bo 'chmurka' mowila ze mam 3 nowe, a widze tylko od niego sweatdrop durny bank...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:35 pm
MissTao czesc wam - na niedlugo, bo cos mi sie spac chce ^^ i pytanie: czy ktos oprocz Sayo wysylal mi ostatnio trejda? bo 'chmurka' mowila ze mam 3 nowe, a widze tylko od niego sweatdrop durny bank... Slicznie wygladasz Tao. Jak zawsze w dobrym smaku z wyrafinowaniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:38 pm
MissTao czesc wam - na niedlugo, bo cos mi sie spac chce ^^ i pytanie: czy ktos oprocz Sayo wysylal mi ostatnio trejda? bo 'chmurka' mowila ze mam 3 nowe, a widze tylko od niego sweatdrop durny bank... chyba tylko Say 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:39 pm
[Blue Blood] Slicznie wygladasz Tao. Jak zawsze w dobrym smaku z wyrafinowaniem... dziekuje whee a obrazek jak zawsze sliczny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:40 pm
MissTao [Blue Blood] Slicznie wygladasz Tao. Jak zawsze w dobrym smaku z wyrafinowaniem... dziekuje whee a obrazek jak zawsze sliczny biggrin *spoglada gleboko w oczy* Bystra bestia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:41 pm
*ziiefff...* Kurka idę w coś grać, może później wpadnę ^^ papcie! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:47 pm
osppp..sorki nie wysypialam sie ostatnio przez przerozne cwiczenia == i jutro wczesnie wstaje aby ostatnie drobiazgi spakowac na ten wyjazd =='' doblanoc wam szkraby kochane i do zobaczenia w niedziele wieczorem biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:48 pm
Miss_Karina osppp..sorki nie wysypialam sie ostatnio przez przerozne cwiczenia == i jutro wczesnie wstaje aby ostatnie drobiazgi spakowac na ten wyjazd =='' doblanoc wam szkraby kochane i do zobaczenia w niedziele wieczorem biggrin biggrin biggrin Dobranoc Karino..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:52 pm
Dobranoc wszystkim... ja takze ide zakosztowac rozkoszy czarnej nocy... Niech Loki ma was w swojej opiece szkraby... Oyasuminasai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:54 pm
jest tu jeszcze ktos zywy ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 3:20 pm
Omega Sun jest tu jeszcze ktos zywy ninja ? jesli ja sie licze to jestem wink ... a pozatym pewnie ktos ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|