|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:45 pm
Delein Mae ludziska! Zaraz tu kur**** dostanꮠPrzez t± cholenr± pogod꠴elewizor ¶nie¿y, komp dzia³a jakby go co¶ j**³o. Lito¶ci, b³agam, bo zwariujꠠ gonk eek 'głaszcze' smile będzie dobrze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:45 pm
Sayokun Rynn the Vampire A Maciej..hmm...nie będzie mógł chodzić ze spodniami które mu spadają, nie będzie mógł tłuc popielniczek w pubie, i nie będzie mógł chcieć jeździć po pijaku -____- pozostaje mu bicie się z jacolem blaugh I obrywanie papciem? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:47 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire A Maciej..hmm...nie będzie mógł chodzić ze spodniami które mu spadają, nie będzie mógł tłuc popielniczek w pubie, i nie będzie mógł chcieć jeździć po pijaku -____- pozostaje mu bicie się z jacolem blaugh I obrywanie papciem? biggrin papciem eek eee tam im się zdarzało rzucać w siebie norzami, kopać po głowach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:49 pm
Sayokun Delein Mae ludziska! Zaraz tu kur**** dostanꮠPrzez t± cholenr± pogod꠴elewizor ¶nie¿y, komp dzia³a jakby go co¶ j**³o. Lito¶ci, b³agam, bo zwariujꠠ gonk eek 'głaszcze' smile będzie dobrze... 3nodding No ja mam nadzieję, bo mi się psychika spłaszczy ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:53 pm
muszę kończyć
papcie wszystkim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:00 pm
Sziemasz kochane szkraby 3nodding whee ledwo zyjem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:02 pm
ledwo zyjem bo co ledwo dotarlam do domu samochodem i to po sliskich z lodu drogach eek xp myshlalam, ze zwariuje sweatdrop wink
nikogo ni ma?>.> <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:10 pm
kurdelek serdelek gdzie wszyscy wybyli? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:14 pm
Jeeeee!!! myshlalam ze zywej duszy ni ma xd jak humorek? ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:17 pm
Miss_Karina Jeeeee!!! myshlalam ze zywej duszy ni ma xd jak humorek? ^^ blaugh tak sobie 3nodding heart ale właściwie ujdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:20 pm
Karina! *przytulas* Jak tam, co u Ciebie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:20 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Jeeeee!!! myshlalam ze zywej duszy ni ma xd jak humorek? ^^ blaugh tak sobie 3nodding heart ale właściwie ujdzie 3nodding u mnie tez ujdzie ^^ tyle ze dzis mialam otrzesiny na moich studiach xp na szczescie byly lekkie i smieszne biggrin podobalo mi sie ale musialamw czesniej wyrwac se, bo drogi byly sliskie i wolno jechalam, a jutro wyjezdzam na weekend do Bialego. (u mnie od rana do wieczora padal snieg eek z trudem odnalazlam mojego bialego malucha w bialym tle XD wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:21 pm
Delein Karina! *przytulas* Jak tam, co u Ciebie? biggrin Delein ^^ u mnie raczej ok, jw. xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:22 pm
Miss_Karina Delein Karina! *przytulas* Jak tam, co u Ciebie? biggrin Delein ^^ u mnie raczej ok, jw. xd wink Nu nu właśnie czytam ^^ Oglądamy właśnie z Sereg nieustraszonych...jezu nie mogę patrzeć, jak oni po szkle chodzą Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|