|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:02 pm
Sayokun Rynn the Vampire wiesz, grunt, żebyś miał ciekawego avarka a nie jakiegoś drogiego ^^ ale nie mogę założyć rogow ani skrzydełek są za drogie sweatdrop phah biggrin a do ilu można mieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:04 pm
helo , powrociłam z grobu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:06 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire wiesz, grunt, żebyś miał ciekawego avarka a nie jakiegoś drogiego ^^ ale nie mogę założyć rogow ani skrzydełek są za drogie sweatdrop phah biggrin a do ilu można mieć? 1k i tylko ze sklepow -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:12 pm
-_- nudzi mi się uż nawet zacząłem tworzyć avatarki na wzorzec rynn i wychodzą mi takie potworki -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:20 pm
Sayokun -_- nudzi mi się uż nawet zacząłem tworzyć avatarki na wzorzec rynn i wychodzą mi takie potworki -_-  Nie podoba mi sie za bardzo... wole oryginalna Rynn *przystawia sie* wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:21 pm
[Blue Blood] Sayokun -_- nudzi mi się uż nawet zacząłem tworzyć avatarki na wzorzec rynn i wychodzą mi takie potworki -_-  Nie podoba mi sie za bardzo... wole oryginalna Rynn *przystawia sie* wink heart ma się rozuieć realną wink wiem mi też -_- probowałem zrobić japońską wampirzycę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:23 pm
Sayokun probowałem zrobić japońską wampirzycę sweatdrop Nawet ciekawie przedstawione sa w dodatku do Wampira Maskarady "Rodzina Wschodu"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:23 pm
[Blue Blood] Sayokun probowałem zrobić japońską wampirzycę sweatdrop Nawet ciekawie przedstawione sa w dodatku do Wampira Maskarady "Rodzina Wschodu"... nie mam -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:25 pm
Say, ty się ucz mistrzować wampira maskaradę, nie mam pojęcia jak, ale się ucz, bo ani mi się śni w sierakowie wam wampira prowadzić!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:28 pm
Rynn the Vampire Say, ty się ucz mistrzować wampira maskaradę, nie mam pojęcia jak, ale się ucz, bo ani mi się śni w sierakowie wam wampira prowadzić! ja mam prowadzić scream zagłada gonk tomek się uczył grać w WM to będzie prowadził xd tylko trzeba będzie nie wpuszczać macieja stare ani marasa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:31 pm
Sayokun Rynn the Vampire Say, ty się ucz mistrzować wampira maskaradę, nie mam pojęcia jak, ale się ucz, bo ani mi się śni w sierakowie wam wampira prowadzić! ja mam prowadzić scream zagłada gonk tomek się uczył grać w WM to będzie prowadził xd tylko trzeba będzie nie wpuszczać macieja stare ani marasa stare nie no, maciej może być...Damy mu jakąś ścieżkę gdzie będzie musiał przestrzegać przykazań...nie będzie mógł zabijać albatrosów biggrin DD A Marasa zrobimy ghulem -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:35 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Say, ty się ucz mistrzować wampira maskaradę, nie mam pojęcia jak, ale się ucz, bo ani mi się śni w sierakowie wam wampira prowadzić! ja mam prowadzić scream zagłada gonk tomek się uczył grać w WM to będzie prowadził xd tylko trzeba będzie nie wpuszczać macieja stare ani marasa stare nie no, maciej może być...Damy mu jakąś ścieżkę gdzie będzie musiał przestrzegać przykazań...nie będzie mógł zabijać albatrosów biggrin DD A Marasa zrobimy ghulem -_- nie będzie mogł jezdzić trabantem a dla marasa ghul jest za inteligenty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:41 pm
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Say, ty się ucz mistrzować wampira maskaradę, nie mam pojęcia jak, ale się ucz, bo ani mi się śni w sierakowie wam wampira prowadzić! ja mam prowadzić scream zagłada gonk tomek się uczył grać w WM to będzie prowadził xd tylko trzeba będzie nie wpuszczać macieja stare ani marasa stare nie no, maciej może być...Damy mu jakąś ścieżkę gdzie będzie musiał przestrzegać przykazań...nie będzie mógł zabijać albatrosów biggrin DD A Marasa zrobimy ghulem -_- nie będzie mogł jezdzić trabantem a dla marasa ghul jest za inteligenty hmmm...no tak.... A Maciej..hmm...nie będzie mógł chodzić ze spodniami które mu spadają, nie będzie mógł tłuc popielniczek w pubie, i nie będzie mógł chcieć jeździć po pijaku -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:44 pm
Rynn the Vampire A Maciej..hmm...nie będzie mógł chodzić ze spodniami które mu spadają, nie będzie mógł tłuc popielniczek w pubie, i nie będzie mógł chcieć jeździć po pijaku -____- pozostaje mu bicie się z jacolem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|