|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:55 am
Driona orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) przyjemniejsi niz nauczycielki nauczycielki czasem sa ladniejsze od nauczycieli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:56 am
SERAFIN-VAMPIRE Driona orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) przyjemniejsi niz nauczycielki nauczycielki czasem sa ladniejsze od nauczycieli ale tak na więkrzość się nie da patrzeć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Driona orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) przyjemniejsi niz nauczycielki nauczycielki czasem sa ladniejsze od nauczycieli Jak do tej pory nie spotkalam zadnego ladnego nauczyciela wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:01 am
Driona SERAFIN-VAMPIRE Driona orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) przyjemniejsi niz nauczycielki nauczycielki czasem sa ladniejsze od nauczycieli Jak do tej pory nie spotkalam zadnego ladnego nauczyciela wink ja teznie bo ładni nauczyciele so jak yeti tyle że yeti ktos widział
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:05 am
SERAFIN-VAMPIRE Driona Jak do tej pory nie spotkalam zadnego ladnego nauczyciela wink ja teznie bo ładni nauczyciele so jak yeti tyle że yeti ktos widział Ewentualnie praktykanci czesto sa ladni(no moze nie wszyscy...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:15 am
Driona SERAFIN-VAMPIRE Driona Jak do tej pory nie spotkalam zadnego ladnego nauczyciela wink ja teznie bo ładni nauczyciele so jak yeti tyle że yeti ktos widział Ewentualnie praktykanci czesto sa ladni(no moze nie wszyscy...) A moze nikt nie widzial, bo o mezczyznach powinno sie mowic, ze sa przystojni(a ladnosc co do osoby to tylko o kobiecie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:17 am
To ja sie juz wylacze z rozmowy, bo musze isc. Pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:46 am
nie ja wrociłem^^ odłączyli mi internet stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:50 am
Sayokun nie ja wrociłem^^ odłączyli mi internet stare Ja jestem. Gadałem sobie z mamunią biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:50 am
Sayokun nie ja wrociłem^^ odłączyli mi internet stare aha ^^""" Kurczę, ja chcę belted top...ale kosztuje ponad 15 kawałków...a jeszcze bym ciała peunguin slippers... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:53 am
Rynn the Vampire Sayokun nie ja wrociłem^^ odłączyli mi internet stare aha ^^""" Kurczę, ja chcę belted top...ale kosztuje ponad 15 kawałków...a jeszcze bym ciała peunguin slippers... crying UUUU nieźle!! Ja się drobiłem wkońcu 1k i teraz nie wiem na co go wydać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:56 am
Rynn the Vampire Sayokun nie ja wrociłem^^ odłączyli mi internet stare aha ^^""" Kurczę, ja chcę belted top...ale kosztuje ponad 15 kawałków...a jeszcze bym ciała peunguin slippers... crying a ja chce ja chce... twój szaliczek whee 0.0 podliczyłem po ile mam w sumie ciuchy 3359g 0.0 niech miss tao potwierdzi tarde'a i zaipsze tego avatarka bo się czuję tanio gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:58 am
wiesz, grunt, żebyś miał ciekawego avarka a nie jakiegoś drogiego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 11:59 am
Rynn the Vampire wiesz, grunt, żebyś miał ciekawego avarka a nie jakiegoś drogiego ^^ ale nie mogę założyć rogow ani skrzydełek są za drogie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|