|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:37 am
SERAFIN-VAMPIRE Kukus orion166 SERAFIN-VAMPIRE miłość jest niczym ....... choroba na oczy ale nie martwcie sie małzenstwo to specjalny okulista od razu zostaniecie oświeceni biggrin chodzi o to żeby się nie dać zaobrączkowiać... ja kocham moje bejbe... wszystkie moje bejbe kocham... i każdą z osobna... ale nigdy się nie ożenię, bo to oznacza związanie się z jedną babą... a monogamia jest nie WPORZO gonk nie byl bym tego taki pewien to tez działa w dróga strone niestrety tak.. biggrin Ale nie ma to jak miec 10 dziewczyn, tylko ms_forsa sie szybko wyczerpuja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:38 am
Kukus ... małe, krzykliwe i wkurzające... ale czasem mikroludek nawet z potwora takiego jak ja potrafi wyciągnąć ludzkie uczucia [czyt. moja Karolinka... najbardziej wporzo kurdupelek na świecie] whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:39 am
Wodzu Ale nie ma to jak miec 10 dziewczyn, tylko ms_forsa sie szybko wyczerpuja... biggrin a kto ci każe je utrzymywać? ja mam inny system operacyjny... to one mnie utrzymują blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:43 am
Ghh..ja ciem hammi hat...ale nie mam kaski -___-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:44 am
Nie no, z tyloma jeszcze nie chulalem..
Moge miec do kogos prosbe?? Nic nie musi za mnie placic.. biggrin tylko przysloga... wiec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:45 am
Rynn the Vampire Ghh..ja ciem hammi hat...ale nie mam kaski -___- ja chce devil tail i rysuneki też nie mam kasy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:47 am
A moze znaktos jakies kawaly?? Moga byc o zydach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:48 am
Sayokun Rynn the Vampire Ghh..ja ciem hammi hat...ale nie mam kaski -___- ja chce devil tail i rysuneki też nie mam kasy xp ale ja chcę coś co kosztuje maksymalnie 4,5k czy coś koło tego.... T____T żadnych kawałów Wodzu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:49 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ghh..ja ciem hammi hat...ale nie mam kaski -___- ja chce devil tail i rysuneki też nie mam kasy xp ale ja chcę coś co kosztuje maksymalnie 4,5k czy coś koło tego.... T____T żadnych kawałów Wodzu stare why??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:49 am
nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:51 am
Bo od tego jest założony topic humor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:52 am
orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) ... dziwni: moja fizyca sie klania... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 10:53 am
orion166 nauczyciele są ... (bez brzydkich wyrazów) przyjemniejsi niz nauczycielki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|