|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:38 am
origami blaugh wreszcie mi nie będzie wiało po czaszce dziś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:40 am
A moze ma ktos pozyczyc to polowy grodnia 2 tys??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:41 am
Kukus sweet_chii ech.. po prostu staram sie zionac skromnoscia domokun to chyba cie nie pocieszy fakt iż mnie tu zionie jedynie czosnkiem wink jakim czosnkiem??? gdzie??? bleeeeeeeeh....khe khe *znajduje czosnek i wywala go za okno* jush lepiej,,, btw. skad miales adres mojego bloga? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:46 am
Rynn the Vampire Gaja mnie dzisiaj kocha...dostałam trunka xd kij, że z dried grass skirt. Ale dwa eventy w jeden dzień...woot ^^ a ja mialam pinklinka ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:48 am
sweet_chii Kukus sweet_chii ech.. po prostu staram sie zionac skromnoscia domokun to chyba cie nie pocieszy fakt iż mnie tu zionie jedynie czosnkiem wink jakim czosnkiem??? gdzie??? bleeeeeeeeh....khe khe *znajduje czosnek i wywala go za okno* jush lepiej,,, btw. skad miales adres mojego bloga? domokun podałaś mi go sama :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:48 am
w ten oto sposob rozmowa sie urwala.. a moze ktos zna jakas zabawe, tylko taka zeby jej nie zaliczyc do spamu..: razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:53 am
Slipknot - Vermilion, pt.2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Standardowe pytanie, standardowa ospowiedz: "Niiic cieeekaweeegooo..." *nuci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zależy gzie ucho przyłożyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sweet_chii Kukus sweet_chii ech.. po prostu staram sie zionac skromnoscia domokun to chyba cie nie pocieszy fakt iż mnie tu zionie jedynie czosnkiem wink jakim czosnkiem??? gdzie??? bleeeeeeeeh....khe khe *znajduje czosnek i wywala go za okno* jush lepiej,,, btw. skad miales adres mojego bloga? domokun podałaś mi go sama :] a to chyba dawno temu bylo.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:54 am