|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 1:13 am
Twistus Kiray Twistus to co ja innegoo moge tu robic confused rofl mrgreen twisted mozesz bron przeczyscic, zapolowac na kapitalistyczne swinie, pilnowac bimberek aby nikt go nie ukradl, a najlepiej by bylo jak bys mi piwo podala... ale ja tylko umiem kwestionowac mrgreen *kwestionuje jesgo rozkaz* rofl rofl rofl mrgreen twisted Towarzyszko lepiej naucz sie je wykonywac a nie kwestionowac...okeeej? domokun wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 6:42 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san No. Oglada ja sobie, no całkim całkiem. To po mamusi whee Mamusia tez ma takie to tu. "to tu"? "To tu"? Co ma znaczyć "to tu"?! gonk No to takie to tam co ty tu masz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 7:43 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san No. Oglada ja sobie, no całkim całkiem. To po mamusi whee Mamusia tez ma takie to tu. "to tu"? "To tu"? Co ma znaczyć "to tu"?! gonk No to takie to tam co ty tu masz. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:23 am
o co hodzi z tymi numerami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 3:57 am
czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:04 am
BeeWolf_san czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes czy nie uwazasz ze to bezsensowne lekko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:05 am
czikka BeeWolf_san czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes czy nie uwazasz ze to bezsensowne lekko? rolleyes tak samo Twoje pytanie jakbysmy w tej gildii cokolwiek brali na powaznie i mialo sens rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:09 am
Twistus czikka BeeWolf_san czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes czy nie uwazasz ze to bezsensowne lekko? rolleyes tak samo Twoje pytanie jakbysmy w tej gildii cokolwiek brali na powaznie rolleyes ja tylko tak mowie bo to troche dziwne dla mie i sie zastanawiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:11 am
czikka Twistus czikka BeeWolf_san czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes czy nie uwazasz ze to bezsensowne lekko? rolleyes tak samo Twoje pytanie jakbysmy w tej gildii cokolwiek brali na powaznie rolleyes ja tylko tak mowie bo to troche dziwne dla mie i sie zastanawiam a czy nad wszystkim trzeba sie zastanawiac miliony razy i szukac w tym jakiegokolwiek sensu a nie poprostu sie troche bezsensownie pozachowywac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 4:15 am
Twistus czikka Twistus czikka BeeWolf_san czikka o co hodzi z tymi numerami? na dibra spawe to o nic ale masz numerek i juz jestes zarejestrowana w partzanckim spisie ludnosci. rolleyes czy nie uwazasz ze to bezsensowne lekko? rolleyes tak samo Twoje pytanie jakbysmy w tej gildii cokolwiek brali na powaznie rolleyes ja tylko tak mowie bo to troche dziwne dla mie i sie zastanawiam a czy nad wszystkim trzeba sie zastanawiac miliony razy i szukac w tym jakiegokolwiek sensu a nie poprostu sie troche bezsensownie pozachowywac?ale wszyscy mi wlasnie zazucaja ze ja jestem bezsensowna wiec sie pytam zeby wiedziec, zeby znow nie wyjsc ze czegosc nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 5:54 am
czikka ale wszyscy mi wlasnie zazucaja ze ja jestem bezsensowna wiec sie pytam zeby wiedziec, zeby znow nie wyjsc ze czegosc nie wiem.
dobra rada starego kota.....nie pytaj sie o rzeczy ktore sa bardzo oczywiste.... w ogole nie zadawaj pytan retorycznych albo takich ktore moga kogos powalic na podloge to nie bedziesz sie musiala potem dziwic iz ktos Cie ma za "bezsensowna" osobe....no mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 12:00 pm
revcat czikka ale wszyscy mi wlasnie zazucaja ze ja jestem bezsensowna wiec sie pytam zeby wiedziec, zeby znow nie wyjsc ze czegosc nie wiem. dobra rada starego kota.....nie pytaj sie o rzeczy ktore sa bardzo oczywiste.... w ogole nie zadawaj pytan retorycznych albo takich ktore moga kogos powalic na podloge to nie bedziesz sie musiala potem dziwic iz ktos Cie ma za "bezsensowna" osobe....no mrgreen no i wlasnie jej pokazałes czemu tak mowia teraz sie zmieni i z kogo bedziemy sie smiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 11:12 pm
Chciałąm powiedzieć, że:
- bardzo mi sie ta gildia podoba - moderatorzy sa bardzo przystojni - jest tu wspaniala atmosfera, wszyscy sie przyjaznimy - bardzo mi sie podoba wystroj tej gildii.
Dziekuje, to tyle ode mnie na dzien dzisiejszy... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 11:25 pm
EvilYuki Chciałąm powiedzieć, że: - bardzo mi sie ta gildia podoba - moderatorzy sa bardzo przystojni - jest tu wspaniala atmosfera, wszyscy sie przyjaznimy - bardzo mi sie podoba wystroj tej gildii. Dziekuje, to tyle ode mnie na dzien dzisiejszy... rofl wazelina? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 11:27 pm
Ridsu EvilYuki Chciałąm powiedzieć, że: - bardzo mi sie ta gildia podoba - moderatorzy sa bardzo przystojni - jest tu wspaniala atmosfera, wszyscy sie przyjaznimy - bardzo mi sie podoba wystroj tej gildii. Dziekuje, to tyle ode mnie na dzien dzisiejszy... rofl wazelina? confused ninja raczej bez ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|