|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:10 am
Ozzwald Wilczek-BWOM Omega Sun no i co tak wszyscy umilkli? sweatdrop My tu gadu gadu a Omega .. cichutko !!! blaugh kukus poszedł się myć to ja też póde pod prysznic i was zostawie sam na sam... biggrin powodzenia i do zobaczenia  NAstepny który sie daje mass mediom ... idzie swoj zel pod prysznic wyprubować ... aA po miało znaczyć powodzenia ????? HALO ... DANI !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:11 am
Wilczek-BWOM Omega Sun no i co tak wszyscy umilkli? sweatdrop My tu gadu gadu a Omega .. cichutko !!! blaugh jestem, tylko przegladalam sasiednie topiki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:12 am
Omega Sun Wilczek-BWOM Omega Sun no i co tak wszyscy umilkli? sweatdrop My tu gadu gadu a Omega .. cichutko !!! blaugh jestem, tylko przegladalam sasiednie topiki smile Uf a już myslałem ,że nas , mnie opuściłaś ... (* oddycha gleboko*) WITAJ hiekka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:15 am
chyba widzialam Cie juz wczesniej, ale na wszelki wypadek - witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:16 am
Wielkie witanie otwarte biggrin ..... HEJ ... KATECZKO !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Katka smile jak widze zmieniłaś ubranko avatarka 3nodding Tak Omega, byłam wczęsniej ale się po prostu nie odzywałam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:17 am
Hiekka Hey Katka smile jak widze zmieniłaś ubranko avatarka 3nodding Tak Omega, byłam wczęsniej ale się po prostu nie odzywałam razz niom, zmieniłam 3nodding A tak na marginesie to mam już połowę kasy na AFK!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:20 am
Hiekka Hey Katka smile jak widze zmieniłaś ubranko avatarka 3nodding Tak Omega, byłam wczęsniej ale się po prostu nie odzywałam razz ja niestety mam kiepska pamiec do twarzy i np nowych avatarkow w gildii w ogole nie rozrozniam i wszystkie dla mnie wygladaja tak samo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 5:22 am
Omega Sun Hiekka Hey Katka smile jak widze zmieniłaś ubranko avatarka 3nodding Tak Omega, byłam wczęsniej ale się po prostu nie odzywałam razz ja niestety mam kiepska pamiec do twarzy i np nowych avatarkow w gildii w ogole nie rozrozniam i wszystkie dla mnie wygladaja tak samo sweatdrop A mnie rozruzniasz ??? ....jestem stary biggrin .. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|