Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 489 490 491 492 493 494 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sun May 04, 2014 9:58 am

napsugar
DemiMurgos
Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok.
Valaki?
Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3

Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP
Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused
Edit 2: Még az évszakosok vannak ami hasonló lehet
PostPosted: Sun May 04, 2014 10:01 am

Az Timmy
napsugar
DemiMurgos
Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok.
Valaki?
Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3

Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused
Itt az összes smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sun May 04, 2014 10:05 am

napsugar
Az Timmy
napsugar
DemiMurgos
Valaki?

Itt az összes smile

köszi biggrin gyanús is volt biggrin
Meg akkor vannak még hasonlóban az évszakos.
PostPosted: Sun May 04, 2014 11:15 am

DemiMurgos

Ó milyen helyes kis avatar! biggrin Elza?

Köszönöm :3 nem, nem Elza, csak random összedobtam, de tényleg hasonlít

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Sun May 04, 2014 11:19 am

Az Timmy
napsugar
DemiMurgos
Valaki?

Az évszakosra hasonlít, csak nincs semmi a karikákban, az "alap" sárga cucc. Valamihez van ilyen, de akin láttam eddig, annak természetesen le van tiltva az equip listje... Azért köszönöm. smile
PostPosted: Sun May 04, 2014 11:48 am

DemiMurgos
Az Timmy
napsugar
DemiMurgos
Valaki?

Az évszakosra hasonlít, csak nincs semmi a karikákban, az "alap" sárga cucc. Valamihez van ilyen, de akin láttam eddig, annak természetesen le van tiltva az equip listje... Azért köszönöm. smile

Akkor megvan XD Masterpieces eszembe nem jutott volna pedig nekem is megvan XD fuuuuu...

Az Timmy

Kind Miko

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun May 04, 2014 12:59 pm

PostPosted: Sun May 04, 2014 1:31 pm

Csak szerintem sikerült Csilla ocsmányra? ._.

Hime_Yura

Mage

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun May 04, 2014 2:15 pm

Hime_Yura

Csak szerintem sikerült Csilla ocsmányra? ._.
Hát nem egy szépségkirálynő biggrin
PostPosted: Wed May 07, 2014 7:04 am

Akárhonnét is töltöttem le, hibás volt az összes file...most csak úgy poénból beírtam a google-ba hogy slayers evolu... és egyből kidobda ezt biggrin omg!

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed May 07, 2014 3:12 pm

Az mennyire gáz már, hogy magamban félrebeszélek!?!?!?!? cat_rofl cat_burning_eyes
PostPosted: Wed May 07, 2014 4:07 pm

Sztyanime
Akárhonnét is töltöttem le, hibás volt az összes file...most csak úgy poénból beírtam a google-ba hogy slayers evolu... és egyből kidobda ezt biggrin omg!

Megoldás: nCore. Ha a Rebuild of Evangelion (eddigi) mindhárom része fent van magyar felirattal, akkor a Slayers is.

Eerem

Barton Medalist

8,725 Points
  • Athlete 50
  • Medalist 100
  • Survivor 150

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Wed May 07, 2014 9:29 pm

Cryene says:

Nem lehet többé GaiaCash-t venni T-Mobile-ról.
Brafo zsép vot töbet nme jövkö. >:C

Cryene has spoken. x3
PostPosted: Thu May 08, 2014 4:32 am

Cryene del Miserio
Cryene says:

Nem lehet többé GaiaCash-t venni T-Mobile-ról.
Brafo zsép vot töbet nme jövkö. >:C

Cryene has spoken. x3
Még jó, hogy Telenoros vagyok.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu May 08, 2014 10:39 am

Eerem
Sztyanime

Megoldás: nCore. Ha a Rebuild of Evangelion (eddigi) mindhárom része fent van magyar felirattal, akkor a Slayers is.

nem vagyok regisztrálva sajnos sad már bedaráltam a felét, ki lehet bírni, de elég szörnyű biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 489 490 491 492 493 494 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games