|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 9:58 am
napsugar DemiMurgos Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok. Valaki? Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3 Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused Edit 2: Még az évszakosok vannak ami hasonló lehet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 10:01 am
Az Timmy napsugar DemiMurgos Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok. Valaki? Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3 Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused Itt az összes smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 10:05 am
napsugar Az Timmy napsugar DemiMurgos Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok. Valaki? Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3 Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused Itt az összes smile köszi biggrin gyanús is volt biggrin Meg akkor vannak még hasonlóban az évszakos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 11:15 am
DemiMurgos Ó milyen helyes kis avatar! biggrin Elza? Köszönöm :3 nem, nem Elza, csak random összedobtam, de tényleg hasonlít
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 11:19 am
Az Timmy napsugar DemiMurgos Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok. Valaki? Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3 Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused Edit 2: Még az évszakosok vannak ami hasonló lehet Az évszakosra hasonlít, csak nincs semmi a karikákban, az "alap" sárga cucc. Valamihez van ilyen, de akin láttam eddig, annak természetesen le van tiltva az equip listje... Azért köszönöm. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 11:48 am
DemiMurgos Az Timmy napsugar DemiMurgos Bocs a floodért, de nem tudom, hol kérdezzek - egy itemet keresek, Mucha "art nouveau" stílusában tesz egy keretet az avatarra, és az istenért sem találom sem marketplacen, sem tekteken. Megbolondulok. Valaki? Először azt hittem erre gondolsz, de aztán nézem, hogy rajtad is ez van. Szerintem ez is Muchas, csak a színek nem stimmelnek.... Nem tudom melyikre gondolsz másikra, de ha vend közben rábukkanok, szólok :3 Erre illetve tetvéreire gondolsz? A tesókat még most keresem XP Edit: Azumarella ő az egyik másik, bár nem tudom mintha lenne egy 3. is cat_confused Edit 2: Még az évszakosok vannak ami hasonló lehet Az évszakosra hasonlít, csak nincs semmi a karikákban, az "alap" sárga cucc. Valamihez van ilyen, de akin láttam eddig, annak természetesen le van tiltva az equip listje... Azért köszönöm. smile Akkor megvan XD Masterpieces eszembe nem jutott volna pedig nekem is megvan XD fuuuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 1:31 pm
Csak szerintem sikerült Csilla ocsmányra? ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2014 2:15 pm
Hime_Yura Csak szerintem sikerült Csilla ocsmányra? ._. Hát nem egy szépségkirálynő biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 7:04 am
Akárhonnét is töltöttem le, hibás volt az összes file...most csak úgy poénból beírtam a google-ba hogy slayers evolu... és egyből kidobda ezt biggrin omg!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 3:12 pm
Az mennyire gáz már, hogy magamban félrebeszélek!?!?!?!? cat_rofl cat_burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 4:07 pm
Sztyanime Akárhonnét is töltöttem le, hibás volt az összes file...most csak úgy poénból beírtam a google-ba hogy slayers evolu... és egyből kidobda ezt biggrin omg! Megoldás: nCore. Ha a Rebuild of Evangelion (eddigi) mindhárom része fent van magyar felirattal, akkor a Slayers is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2014 9:29 pm
Cryene says: Nem lehet többé GaiaCash-t venni T-Mobile-ról. Brafo zsép vot töbet nme jövkö. >:C
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2014 4:32 am
Cryene del Miserio Cryene says: Nem lehet többé GaiaCash-t venni T-Mobile-ról. Brafo zsép vot töbet nme jövkö. >:C
Cryene has spoken. x3 Még jó, hogy Telenoros vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2014 10:39 am
Eerem Sztyanime Akárhonnét is töltöttem le, hibás volt az összes file...most csak úgy poénból beírtam a google-ba hogy slayers evolu... és egyből kidobda ezt biggrin omg! Megoldás: nCore. Ha a Rebuild of Evangelion (eddigi) mindhárom része fent van magyar felirattal, akkor a Slayers is. nem vagyok regisztrálva sajnos sad már bedaráltam a felét, ki lehet bírni, de elég szörnyű biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|