|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:40 am
witam wszystkich *chowa się za fortecą ze śniegu* Wojna NA ŚNIEŻKI blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun domokun strzepuje z siebie śnieg ubija i rzuca kulkę w sei Mraaa*Uchyla się przed śniezką*uff eek 'tuż za nią leciała druga' 'pac w sei'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celinka witam wszystkich *chowa się za fortecą ze śniegu* Wojna NA ŚNIEŻKI blaugh 'pac śnieżką w celinke' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:42 am
Nie nadążam za wami razz
*pac śnieżką* (i tak w nikogo nie trafię, ale to nic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun domokun strzepuje z siebie śnieg ubija i rzuca kulkę w sei Mraaa*Uchyla się przed śniezką*uff eek 'tuż za nią leciała druga' 'pac w sei' *Otrzepuje się z sniegu i skacze na Sayo*Nyaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun celinka witam wszystkich *chowa się za fortecą ze śniegu* Wojna NA ŚNIEŻKI blaugh 'pac śnieżką w celinke' xd aaaaaaaaa *skrada się powoluto...... i ncieraSayokunu* blaugh hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siemanko wszytkim!! Co tu się dzieje?? Ja już mam na dzisiaj dosyć śniegu a zwłaszcza lodu...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:43 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun domokun strzepuje z siebie śnieg ubija i rzuca kulkę w sei Mraaa*Uchyla się przed śniezką*uff eek 'tuż za nią leciała druga' 'pac w sei' *Otrzepuje się z sniegu i skacze na Sayo*Nyaaa xd xd eek robi krok w tył i sei ląduje na kupce śniegu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:44 am
*rzuca w Tatuśka ogromną śnieszką* *pac* blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
celinka Sayokun celinka witam wszystkich *chowa się za fortecą ze śniegu* Wojna NA ŚNIEŻKI blaugh 'pac śnieżką w celinke' xd aaaaaaaaa *skrada się powoluto...... i ncieraSayokunu* blaugh hehehe 'pac pac pac pac' nie dojdziesz domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun eek robi krok w tył i sei ląduje na kupce śniegu ^^ *Wskakuje Sayo na plecy*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
'Na Sayo!!' *lecą snieżki*
A może ulepimy bałwana?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:45 am
Sei chan Sayokun eek robi krok w tył i sei ląduje na kupce śniegu ^^ *Wskakuje Sayo na plecy*Nyu^ ^ eek xd 'tarza sę po śniegu z sei na plecach'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:46 am
Ja- Yosei ...aha ...no to ja lecę... ...(bo wiecie - dnia 23 listopada 2004 w bibliotece szkolnej gimn nr 12 o godz. 15:!5 bedzie moja wystawa, dnia 24 będzie ona przeniesona do biblioteki miejskiej filia nr 7 naprzeciwko urzędu miejskiego - więc wszyscy będziecie mogli ją podziwiać) ... ...to trzymajcie się ciepło ...Sayonara ... ninja ...aha - zapomniałem dodać, że w Tychach xp ...to teraz już lecę ...sayonara ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:46 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek robi krok w tył i sei ląduje na kupce śniegu ^^ *Wskakuje Sayo na plecy*Nyu^ ^ eek xd 'tarza sę po śniegu z sei na plecach' *Gryzie go w ucho*Wrau xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|