|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 5:56 am
Baliaur papathus ja nienawidze mojego imienia... a dlaczego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 5:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Baliaur papathus ja nienawidze mojego imienia... a dlaczego jakbys mial na imie Maria iwedzial bys... a pozatym jest takie fuuuuuuuj brzydkie.. zeby miec na imie Cornelia albo Sarah albo Eliza a nie jakas niedorobiona maria xp elo Katka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:00 am
Rynn the Vampire Ja jestem Katarzyna....fuj...na drugie mam Urszula, a właściwie na trzecie, bo nie miałam drugiego ;P A moja najlepsza kumpela, Ulka, też nie ma drugiego i sobie wzięła na trzecie Katarzyna xd Chii - tutaj panują dość ostre reguły, tnij cytaty max do 5 bo Ci kukus nawrzuca sweatdrop gema katarynna domokun xd ja mam na pierwsze mateusz a na 3 władysław xp cze katka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:00 am
[Shinn] *otwiera drzwi wpuszczajac ogromny wiatr* *wszedl z rozczochranymi wlosami* Uff, ale wieje ... witka wam yellow ; ). *psitula* milo mi ciem poznac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:01 am
Sayokun Rynn the Vampire Ja jestem Katarzyna....fuj...na drugie mam Urszula, a właściwie na trzecie, bo nie miałam drugiego ;P A moja najlepsza kumpela, Ulka, też nie ma drugiego i sobie wzięła na trzecie Katarzyna xd Chii - tutaj panują dość ostre reguły, tnij cytaty max do 5 bo Ci kukus nawrzuca sweatdrop gema katarynna domokun xd ja mam na pierwsze mateusz a na 3 władysław xp cze katka 3nodding Katka - Katarzyna razz Tak mam na imie -_-" A drugiego wam nie powiem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:04 am
Sayokun Rynn the Vampire Ja jestem Katarzyna....fuj...na drugie mam Urszula, a właściwie na trzecie, bo nie miałam drugiego ;P A moja najlepsza kumpela, Ulka, też nie ma drugiego i sobie wzięła na trzecie Katarzyna xd Chii - tutaj panują dość ostre reguły, tnij cytaty max do 5 bo Ci kukus nawrzuca sweatdrop gema katarynna domokun xd ja mam na pierwsze mateusz a na 3 władysław xp cze katka 3nodding Gema-gema-Rynn xd Nuy xd 3nodding whee Jak tam płytki? Hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nie zabrdzo lubie moje dróge imie bo trzecie jest ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:05 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ja jestem Katarzyna....fuj...na drugie mam Urszula, a właściwie na trzecie, bo nie miałam drugiego ;P A moja najlepsza kumpela, Ulka, też nie ma drugiego i sobie wzięła na trzecie Katarzyna xd Chii - tutaj panują dość ostre reguły, tnij cytaty max do 5 bo Ci kukus nawrzuca sweatdrop gema katarynna domokun xd ja mam na pierwsze mateusz a na 3 władysław xp cze katka 3nodding Gema-gema-Rynn xd Nuy xd 3nodding whee Jak tam płytki? Hmm? gema jacol nyu atak laserowy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:06 am
SERAFIN-VAMPIRE sweet_chii wyjatek potwierdza regule... a jak masz na imie? mnie sie podoba tylko moje 3. imie bo sama je sobie wybieralam... ; ) Sebastian wink ladnie czesc ; ), ciebie tesh pamietam Rynn the Vampire Ja jestem Katarzyna....fuj...na drugie mam Urszula, a właściwie na trzecie, bo nie miałam drugiego ;P A moja najlepsza kumpela, Ulka, też nie ma drugiego i sobie wzięła na trzecie Katarzyna xd Chii - tutaj panują dość ostre reguły, tnij cytaty max do 5 bo Ci kukus nawrzuca sweatdrop a czy nie bylo 5? Liczylam blaugh Urszula, troche takie wiejace przeszloscia ale ma swoje uroki ; ), np. przypomina mi Treny Kochanowskiego xp Katarzyna - zle wspomnienia, bo siostra zakonna co uczyla francuza tak miala ale ogolnie to moja najlepsza qmpela tak sie nazywa, wiec lubie to imie. ja mam na drugie Alicja (boszeee) a na trzecie Noemi (znaczy sweet, slodka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:06 am
pisałam, że przyjdę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:09 am
czy u was też taka koszmarna pogoda? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 6:12 am
Baliaur heh moi starzy nie byliby az tak okrutni... a trzeciego miec nie bede bo jam nie katoliczka.. ja tez nie zabardzo no widzisz tak że sie ciesz tym co masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|