|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 2:36 pm
Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 2:38 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 2:44 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted To jest tajemnica, beeczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 2:45 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted To jest tajemnica, beeczki rolleyes czyli pewnie sa to przypadkowo nacisniete cyferki lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 2:23 am
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted To jest tajemnica, beeczki rolleyes czyli pewnie sa to przypadkowo nacisniete cyferki lol
prosimy nie kwestionowac pomyslow wszelkeij generalicji... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 2:40 am
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san ninja ale numerkow nie maja. no to przydziel wiele roboty nie bedziesz miec lol Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted To jest tajemnica, beeczki rolleyes czyli pewnie sa to przypadkowo nacisniete cyferki lol public class NrId{ public static void main(String[]args){ double a; int b;
for(int i=0;i<24;i++){ a=Math.random()*100000000; b=(int)a; System.out.println(b) } } }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 5:29 am
Zglaszam petycje o zmiane numerku, bo ten jakos taki malozabawny i w ogole ninja A jak nie zmienita to okaszle i ptasia grypa was ukarac za ja ninja pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 5:58 am
BeeWolf_san No. Oglada ja sobie, no całkim całkiem. To po mamusi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 6:06 am
Baliaur Zglaszam petycje o zmiane numerku, bo ten jakos taki malozabawny i w ogole ninja A jak nie zmienita to okaszle i ptasia grypa was ukarac za ja ninja pirate rofl to nie koncert zyczen...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 6:15 am
Baliaur Zglaszam petycje o zmiane numerku, bo ten jakos taki malozabawny i w ogole ninja A jak nie zmienita to okaszle i ptasia grypa was ukarac za ja ninja pirate rofl
mwhahahahahahahahahahahahahaha......... mrgreen upaliliscie sie towarzyszko czy jak ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 7:42 am
revcat Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Numerki dostepne w dziale dla partyzantow. widzialam juz zastanawiam sie tylko na jakiej zasadzie zescie przydzielali numerki rofl rofl rofl mrgreen twisted To jest tajemnica, beeczki rolleyes czyli pewnie sa to przypadkowo nacisniete cyferki lol prosimy nie kwestionowac pomyslow wszelkeij generalicji... mrgreen to co ja innegoo moge tu robic confused rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 8:20 am
Twistus to co ja innegoo moge tu robic confused rofl mrgreen twisted mozesz bron przeczyscic, zapolowac na kapitalistyczne swinie, pilnowac bimberek aby nikt go nie ukradl, a najlepiej by bylo jak bys mi piwo podala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 8:49 am
Kiray Twistus to co ja innegoo moge tu robic confused rofl mrgreen twisted mozesz bron przeczyscic, zapolowac na kapitalistyczne swinie, pilnowac bimberek aby nikt go nie ukradl, a najlepiej by bylo jak bys mi piwo podala... ale ja tylko umiem kwestionowac mrgreen *kwestionuje jesgo rozkaz* rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 12:40 pm
EvilYuki BeeWolf_san No. Oglada ja sobie, no całkim całkiem. To po mamusi whee Mamusia tez ma takie to tu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 12:48 pm
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san No. Oglada ja sobie, no całkim całkiem. To po mamusi whee Mamusia tez ma takie to tu. "to tu"? "To tu"? Co ma znaczyć "to tu"?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|