|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 8:37 am
Aikashi Czekaj,czekaj.Niby dlaczego wychowawczyni ma cię oceniać za to,co robisz w domu/na podwórku,przy kolegach? Skoro po skończeniu lekcji i wyjściu poza teren szkoła nie jest odpowiedzialna za to,co ci się może przydarzyć,to co ona ma do ciebie? Po szkole odpowiedzialność za ciebie ponoszą rodzice i to oni mogą cię skarcić za przekleństwa,a nie nauczycielka? scream Ja tam jestem pozbawiona skrupułów,przeklinam,jak muszę i potrafię się bić. Choćby dziś,kiedy siedemnastolatka czy szesnastolatka zaczęła mnie wyzywać,bo się na nią popatrzyłam rolleyes Skończyło się na tym,że zaczęła się bic ze mną,a później nawiewałam przed jej kumplami i kumpelkami.Z czworgiem sobie przecież nie poradzę. Myślcie sobie co chcecie neutral ja to może tak ostra nie jestem.
ale nie uważam żeby słowo DUPA było przekleństwem.
a tym bardziej kudłaty podpierdalacz, którego z resztą użyłam w formie żartu.
nie inaczej. nie obrażałam nikogo. po prostu miałam w blimpie : patrz mamo jaki kudłaty podpierdalacz.
a znalazłam to w internecie, w słowniku slangu młodzieżowego.
całe to zdanie, pokazywałam je nawet natalyji.
nie rozumiem, więc czemu uważają, że jestem prostakiem.
nie jestem wg mnie ponieważ kiedy ewa mnie wyzywała (po tym co mi zrobiła wcześniej) nie odpowiadałam przekleństwami tylko zgasiłam ją mówiąc co myślę o tym, że wyżywa się na młodszych dzieciach itp.
trudno. zdarzają się i takie chamy bezczelne jak ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 12:56 am
pani psychol ja nie lubię jedynie, kiedy ktoś używa przekleństw jako przecinka. a tak to nic do nich nie mam... to są słowa. trzeba z nimi żyć, są od zawsze. Znam takich rolleyes Np. No kurwa co ty sobie kurwamyślisz,że ja kurwa bank jakiś jestem,że się kurwa o 20 groszy pytasz? Odpowiedź pana K. gdy się go pyta czy może pożyczyć 20 groszy. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:03 am
ILikeGreenChickenLegs a nie spróbujesz tego zmienić?
Próbowałam ignorować,ale są takie osoby którym ignorowanie nie przeszkadza,żeby na lekcji wyzywać cię od dziwek i szmat,tak jak np. moja koleżanka która zaczęła mnie nawalać bo ktoś jej powiedział że niby ja rozpowiadam że ona chodzi z panem K. Nawet tego nie sprawdziła neutral Nie,lepiej było dać mi z liścia i kopać,dopóki nie dostała jednego porządnego kopniaka na odczepne. Bo ja nie będę sobie pozwalać żeby jakieś dziecko uciekające z domu mnie pobiło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 10:38 am
ach, tradycyjna metoda oko za oko, tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2008 2:25 pm
a ja mam pytanie... trafilam na te gierki to kiedys glosowano na nie ktora lepsza i teraz sa wyniki i jest taka jedna gra i wiem jak mniej wiecej sie w nia gra, ale cos mi nie wychodzi... mam tu do niej link Ta nieszczesna gierka...prosze o jakakolwiek pomoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 1:00 am
tu chyba trzeba wybrać kategorię (blue eyes) i wybrać osobę , która ma taką cechę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 9:15 am
ILikeGreenChickenLegs tu chyba trzeba wybrać kategorię (blue eyes) i wybrać osobę , która ma taką cechę.
probowalam sad nie wychodzi i mi sie czas konczy i game over...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 1:36 pm
mam jeszcze jedno pytanko... czy można wycofać się z aukcji na markecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 7:10 am
jezeli sprzedajesz - mozesz, ale w czesie wiekszym niz 5 min od jej zakonczenia - tak mi sie wydaje. jezeli zasjestes kupujacym, to nic z tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 7:47 am
ale juz podbili i mam z powrotem prawie 20k golda smile i na glupie skarpetki musze miec jescze min 30 scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 7:57 am
droga sprawa o.O jakie to skarpetki o.O
edit:dobra, juz wiedze. *slepak* ale tyle kasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 9:40 am
zdzierstwo do tego mam na liscie (najnizsze ceny) ---> Dark Halo 203,000 Gold ---> CoCo Kitty Plushie 328,000 Gold
ja nigdy tego nie uzbieram a mam kilka ''dodatkowych'' kont i to tylko kropla w morzu potrzeb crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 2:35 pm
ozby, co najmniej o.O jezeli umies rysowac, to zawsze mozesz zalozyc sklep... mozna tez troche pograc na markecie [jestem w to cienka] lub tez zakupic jakis dobry mc, poczekac, az zdrozejej i sprzedac.. to samo z ei, zloty interes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 11:34 pm
tylko trzeba wiedzieć, co będzie w tych evo. bo na przykład w kelp'o'th'ochu może być potwór, albo kucyk. a jeśli kucyk to biały albo czrny.
a w yama no tamago będzie małpa. a w padmavati's lotus będzie taka bogini, niby calineczka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|