|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 5:09 am
Kiray ZebraDeath mój podpis pod GG wygląda dziś tak: !!!Oh ******** OfF!!! domokun domokun domokun tak... to naprawde fajnie dzieki ze nam o tym napisalas ...Podniecające... ...Nieprawdaż..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 5:38 am
Portret Doriana Graya! Oscar Wilde
literatura wpaniała ;] polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:19 am
to było a propos podpisów na GG i delikatna aluzja, ze podpisy pod GG nie są wysoką literaturą.
"Necrosis. Przebudzenie"
ciekawe, szykują się następne częsci.
"Ognień na skałach" - otrąbiona jako pierwsza historia fantasy spłodzona przez Ziemkiewicza, a kicha z tego straszna wyszła. nudne i zbyt..... nijakie. a moglo byc tak pięknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:03 pm
ehh... jak mogę to też się wypowiem... =^_^'=
według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Pratchett =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^= _____________________________________________ add: i tu musze przyznać się do haniebnego błędu <=/ pomyliłem sie pisząc nazwisko autora... x.x (i teraz za to chcą mnie powiesić x.x )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:08 pm
Anzelmo ehh... jak mogę to też się wypowiem... =^_^'= według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Prachet =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^= ...No jakbyś napisał poprawnie jego nazwisko to byłbym gotów Ci uwierzyć. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:11 pm
Anzelmo ehh... jak mogę to też się wypowiem... =^_^'= według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Prachet =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^= koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu. Wiem, właśnie bluźnię... ale to tylko moje zdanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:24 pm
EvilYuki Anzelmo ehh... jak mogę to też się wypowiem... =^_^'= według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Prachet =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^= koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu. Wiem, właśnie bluźnię... ale to tylko moje zdanie. ...No - "Maurycy..." jest iście żałosny. ...Ale ja sam bardzo lubię Terrego. Nie wychodzą mu często zakończenia, ale ogół jest genialny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:25 pm
EvilYuki koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu. Wiem, właśnie bluźnię... ale to tylko moje zdanie. no nie... nie bluźnisz =^_^= własne zdanie jest najważniejsze =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 12:28 pm
Anzelmo EvilYuki koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu. Wiem, właśnie bluźnię... ale to tylko moje zdanie. no nie... nie bluźnisz =^_^= własne zdanie jest najważniejsze =^_^= no to czuję się rozgrzeszona wink moje plany na najbliższy tydzień to "Chłopi", lecz tylko jesień i "Ruchomy Zamek Howla" Diane Wynne Jones. A potem jego "kontynuacja" o nieco innej nazwie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 10:28 pm
ja TP próbowałam, ale jakoś nie byłam w stanie sie do niego przekonac.
nie podoba mi się i już.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 2:02 am
ZebraDeath to było a propos podpisów na GG i delikatna aluzja, ze podpisy pod GG nie są wysoką literaturą. "Necrosis. Przebudzenie" ciekawe, szykują się następne częsci. "Ognień na skałach" - otrąbiona jako pierwsza historia fantasy spłodzona przez Ziemkiewicza, a kicha z tego straszna wyszła. nudne i zbyt..... nijakie. a moglo byc tak pięknie... Dzieki za ta aluzje, bo normalnie sie zaczytywalam w opisy gg... Necrosisa dawno juz mam za soba i bardzo mi sie podobal...szczegolnie ostatnia czesc o hienie cmentarnej, ktora jest opetana przez seksualne rzadze...hie hie... co do Pratchetta to uwielbiam jest ksiazki, sa jedyne w swoim rodzaju. I ciesze sie, ze jest ich tak duzo. PIP moim faworytem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 2:59 am
Delein the Wildest co do Pratchetta to uwielbiam jest ksiazki, sa jedyne w swoim rodzaju. I ciesze sie, ze jest ich tak duzo. PIP moim faworytem :3 ...No, nareszcie ktoś podziela moje zdanie. 3nodding ... ...A ja ostatnio przeczytałem "Raport mniejszości"(zbiór opowiadań) oraz "Trzy stygmaty Palmera Eldritcha" Philipa Kindreda Dicka. No cóż... mogę powiedzieć, że coraz bardziej lubię tego autora. wink ...Zacząłem czytac kolejną jego książkę "Zapłata" - też zbiór opowiadań.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:03 am
Anzelmo _____________________________________________ add: i tu musze przyznać się do haniebnego błędu <=/ pomyliłem sie pisząc nazwisko autora... x.x (i teraz za to chcą mnie powiesić x.x ) ...Nie no, nie przesadzaj. ...Się czepiłem wczoraj, bo miałem haniebny humor. ...PS. "Pratchet" nadal jest niepoprawnie. xd xd ... ... (Jestem złym człowiekiem chyba...) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:08 am
RUFUS.ABBYSINIAN Anzelmo _____________________________________________ add: i tu musze przyznać się do haniebnego błędu <=/ pomyliłem sie pisząc nazwisko autora... x.x (i teraz za to chcą mnie powiesić x.x ) ...Nie no, nie przesadzaj. ...Się czepiłem wczoraj, bo miałem haniebny humor. no...w kazdym razie pomylic sie przy jego nazwisku to hanba... x.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:18 am
Anzelmo RUFUS.ABBYSINIAN Anzelmo _____________________________________________ add: i tu musze przyznać się do haniebnego błędu <=/ pomyliłem sie pisząc nazwisko autora... x.x (i teraz za to chcą mnie powiesić x.x ) ...Nie no, nie przesadzaj. ...Się czepiłem wczoraj, bo miałem haniebny humor. no...w kazdym razie pomylic sie przy jego nazwisku to hanba... x.x ...Patrz: na mój post nad Twoim. Zedytowałem go dosłownie chwilę po tym, jak odpisałeś. xd ...Cóż. Tak czy siak Terry rules! (chociaż nie czytałem znowu jakoś strasznie dużo jego książek, ale na żadnej się nie zawiodłem. No chyba, że troszkę na niektórych zakończeniach...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|