Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:09 am

Kiray
ZebraDeath
mój podpis pod GG wygląda dziś tak:

!!!Oh ******** OfF!!!

domokun domokun domokun

tak... to naprawde fajnie
dzieki ze nam o tym napisalas

...Podniecające...
...Nieprawdaż..?
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 5:38 am

Portret Doriana Graya!
Oscar Wilde

literatura wpaniała ;]
polecam

Terrorystka Frania

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 11:19 am

to było a propos podpisów na GG i delikatna aluzja, ze podpisy pod GG nie są wysoką literaturą.

"Necrosis. Przebudzenie"

ciekawe, szykują się następne częsci.

"Ognień na skałach" - otrąbiona jako pierwsza historia fantasy spłodzona przez Ziemkiewicza, a kicha z tego straszna wyszła. nudne i zbyt..... nijakie. a moglo byc tak pięknie...
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:03 pm

ehh... jak mogę to też się wypowiem... =^_^'=

według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Pratchett =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^=

Anzelmo

Durem Borg

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:08 pm

Anzelmo

według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Prachet =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^=

...No jakbyś napisał poprawnie jego nazwisko to byłbym gotów Ci uwierzyć. razz
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:11 pm

Anzelmo

według mnie...najlepszym pisarzem jest Terry Prachet =^_^= (oczywiście fantasy... =^_^= ) ten, kto przeczytał wszystkie książki ze "Świata Dysku", to wie, dlaczego tak uważam =^_^=
koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu.

Wiem, właśnie bluźnię... ale to tylko moje zdanie.

EvilYuki
Crew

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:24 pm

EvilYuki
Anzelmo

koleś mnie ani ziębi, ani grzeje. Przeczytałam t jego książki, jakei zakupiła moja siostra + "Maurycy i jego uczone szczury" i jakoś nie widzę w nim Boga Humorystycznego Fantasy. Ot, takie sobie ma te książki, przeciętny gościu.

...No - "Maurycy..." jest iście żałosny.
...Ale ja sam bardzo lubię Terrego. Nie wychodzą mu często zakończenia, ale ogół jest genialny.
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:25 pm

EvilYuki

no nie... nie bluźnisz =^_^= własne zdanie jest najważniejsze =^_^=

Anzelmo

Durem Borg

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Jul 05, 2006 12:28 pm

Anzelmo
EvilYuki

no nie... nie bluźnisz =^_^= własne zdanie jest najważniejsze =^_^=
no to czuję się rozgrzeszona wink

moje plany na najbliższy tydzień to "Chłopi", lecz tylko jesień i "Ruchomy Zamek Howla" Diane Wynne Jones. A potem jego "kontynuacja" o nieco innej nazwie.
PostPosted: Wed Jul 05, 2006 10:28 pm

ja TP próbowałam, ale jakoś nie byłam w stanie sie do niego przekonac.

nie podoba mi się i już.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 2:02 am

ZebraDeath
to było a propos podpisów na GG i delikatna aluzja, ze podpisy pod GG nie są wysoką literaturą.

"Necrosis. Przebudzenie"

ciekawe, szykują się następne częsci.

"Ognień na skałach" - otrąbiona jako pierwsza historia fantasy spłodzona przez Ziemkiewicza, a kicha z tego straszna wyszła. nudne i zbyt..... nijakie. a moglo byc tak pięknie...

Dzieki za ta aluzje, bo normalnie sie zaczytywalam w opisy gg...

Necrosisa dawno juz mam za soba i bardzo mi sie podobal...szczegolnie ostatnia czesc o hienie cmentarnej, ktora jest opetana przez seksualne rzadze...hie hie...

co do Pratchetta to uwielbiam jest ksiazki, sa jedyne w swoim rodzaju. I ciesze sie, ze jest ich tak duzo. PIP moim faworytem :3
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 2:59 am

Delein the Wildest

co do Pratchetta to uwielbiam jest ksiazki, sa jedyne w swoim rodzaju. I ciesze sie, ze jest ich tak duzo. PIP moim faworytem :3

...No, nareszcie ktoś podziela moje zdanie. 3nodding
...
...A ja ostatnio przeczytałem "Raport mniejszości"(zbiór opowiadań) oraz "Trzy stygmaty Palmera Eldritcha" Philipa Kindreda Dicka. No cóż... mogę powiedzieć, że coraz bardziej lubię tego autora. wink
...Zacząłem czytac kolejną jego książkę "Zapłata" - też zbiór opowiadań.

RUFUS.ABBYSINIAN

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 3:03 am

Anzelmo

...Nie no, nie przesadzaj.
...Się czepiłem wczoraj, bo miałem haniebny humor.

Anzelmo
Pratchet

...PS. "Pratchet" nadal jest niepoprawnie. xd xd
...
...(Jestem złym człowiekiem chyba...) blaugh
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 3:08 am

RUFUS.ABBYSINIAN
Anzelmo

no...w kazdym razie pomylic sie przy jego nazwisku to hanba... x.x

Anzelmo

Durem Borg

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Jul 06, 2006 3:18 am

Anzelmo
RUFUS.ABBYSINIAN
Anzelmo

no...w kazdym razie pomylic sie przy jego nazwisku to hanba... x.x

...Patrz: na mój post nad Twoim. Zedytowałem go dosłownie chwilę po tym, jak odpisałeś. xd
...Cóż. Tak czy siak Terry rules! (chociaż nie czytałem znowu jakoś strasznie dużo jego książek, ale na żadnej się nie zawiodłem. No chyba, że troszkę na niektórych zakończeniach...).
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games