|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:32 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart chetnie, czegokolwiek heart *wyciąga z torby winko* To może być? *^^* oczywiscie słoneczko ^^*nalewa winko do kieliszków* Na zdrowie! (czyt. mam zamiar szybko się upić XD) na zdro wie to ja tez XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:34 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. dla ciebie wszystko Whee*Całuje Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. Dziewczyno, chcesz go zabić? XD właśnie eek sadystka eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. Ozzwald tego nie przetrzyma... czemu chcesz mi brata wykończyć, zła kobieto? czymże on zawinił? to dobry chłopaczyna... jeszcze nikogo nie zabił [przynajmniej nie jest mu nikt tego w stanie udowodnić]... czemu pragniesz zguby jego młodej duszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:36 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. dla ciebie wszystko Whee*Całuje Ozziego* *przytula i całuje* dla ciebie zaraz wytrzeźwieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:37 pm
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan A co myślałeś że ci jakiegos drinka zaserwuję?? szczerze mówiąc myślałem o kolejnym kielichu Ja jeszcze będę 10 minut, więc mógłbyś przez ten czas nie pić alkocholu, prosze. dla ciebie wszystko Whee*Całuje Ozziego* *przytula i całuje* dla ciebie zaraz wytrzeźwieje... Nie musisz, bo i tak zaraz idę.*Przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:37 pm
Nu, to teraz trza się wyszumieć, zeby weszło XD Te, kto tam przy sprzęcie stoi...zapuść coś fest odjechanego!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:38 pm
Sei chan Nie musisz, bo i tak zaraz idę.*Przytula* jesteś wspaniała... inna dała by mi wałkiem po głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. Witaj Sei * podaje ..szklaneczke czerwonego napoju* ..baw sie dobrze .... Szuka ... szuka szuka ... halo ... kto sie ze mną napije?? ... nastepnie dopada Omege  Zatanczysz ...  pewnie 3nodding Wtula sie ... W omi ..mmm !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Nu, to teraz trza się wyszumieć, zeby weszło XD Te, kto tam przy sprzęcie stoi...zapuść coś fest odjechanego! usłyszawszy muzyke porwał ja i zaczał tanczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:41 pm
Ozzwald Sei chan Nie musisz, bo i tak zaraz idę.*Przytula* jesteś wspaniała... inna dała by mi wałkiem po głowie Poprostu jestem wyrozumiała. Spadam dalej czytac Siewce wiatrów. Papatki i dobranoc!! *Całuje Ozziego na dowidzenia*No teraz możesz pic ile chesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. Witaj Sei * podaje ..szklaneczke czerwonego napoju* ..baw sie dobrze .... Szuka ... szuka szuka ... halo ... kto sie ze mną napije?? ... nastepnie dopada Omege  Zatanczysz ...  pewnie 3nodding Wtula sie ... W omi ..mmm !!! heart
wygladam jak choinka, musze sie przebrac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Nie musisz, bo i tak zaraz idę.*Przytula* jesteś wspaniała... inna dała by mi wałkiem po głowie Poprostu jestem wyrozumiała. Spadam dalej czytac Siewce wiatrów. Papatki i dobranoc!! *Całuje Ozziego na dowidzenia*No teraz możesz pic ile chesz. paa *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:42 pm