|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:33 pm
Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... bo jest lepszym hakerem niz Ty bys chcial byc xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:37 pm
Kiray Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... bo jest lepszym hakerem niz Ty bys chcial byc xp xd acha... na to bym nie wpadl... nawet nie bede sie pytac tylko poleje * polewa bimbru do szklanek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:40 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... bo jest lepszym hakerem niz Ty bys chcial byc xp xd acha... na to bym nie wpadl... nawet nie bede sie pytac tylko poleje * polewa bimbru do szklanek* polej *bierze szklanke i wypija* a tak na serio on jest bardzo wkurwia...wkurzajacy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:49 pm
Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... moze dlatego ze on jest policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:52 pm
opcy Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... moze dlatego ze on jest policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci.......... jak Ty to pieknie ujeles...powinienes zostac poeta 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 1:55 pm
Kiray opcy Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... moze dlatego ze on jest policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci.......... jak Ty to pieknie ujeles...powinienes zostac poeta 3nodding no ba....... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 6:48 am
i znowu linkin wszystkich wkurwia? no no no no.......
witajcie towarzysze..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:16 am
*wlazi na Gildie* No siema chlopaki, co porabiacie ^^ *siada na swoim ukoffanym parapecie* Brrrrr... ciagnie od tego okna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:54 am
Kiray Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... bo jest lepszym hakerem niz Ty bys chcial byc xp xd *zaczyna sie tarzac ze smiechu po podlodze* dajcie mi bimbru bo zaraz mi uszy zwiedna od takich glupot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 12:21 pm
Baliaur Kiray Ozzwald niech mi ktos powie dlaczego ja nienawidze tej kurtyzany Linkina... bo jest lepszym hakerem niz Ty bys chcial byc xp xd *zaczyna sie tarzac ze smiechu po podlodze* dajcie mi bimbru bo zaraz mi uszy zwiedna od takich glupot taka jest prawda xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 6:32 am
stare Linkin jest w porzo, czasami, chwilkami takimi tyci-tyci momentami... stare chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 1:14 am
Arife stare Linkin jest w porzo, czasami, chwilkami takimi tyci-tyci momentami... stare chyba... to chyba te tyci-tyci monenciki gdzies ulecialy z wiatrem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 4:31 am
revcat Arife stare Linkin jest w porzo, czasami, chwilkami takimi tyci-tyci momentami... stare chyba... to chyba te tyci-tyci monenciki gdzies ulecialy z wiatrem....... wywial je wiatr razem z kurzem i innym syfem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 10:32 am
A jak i Ozzwald opusciłem Polska gildie aby tylko sie poświecić mojej pasji Partyzantom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|