|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 8:53 am
pani psychol talk2hand stare
łiiii! lepiej niż ja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 9:03 am
fujka bleee
światło ze mną nie współpracowało i jakość z telefonu SSIE.
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:54 am
pani psychol talk2hand stare No! i tak powinny wygladac dziewczynki w twoim wieku. A nie jakies czupiradła i solarniunie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:22 am
pani psychol talk2hand stare smakowe ^^ i w moim typie wink bueeeee ja dalej chce spotkania czlonkow naszej gildi ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:41 am
Owiec pani psychol talk2hand stare No! i tak powinny wygladac dziewczynki w twoim wieku. A nie jakies czupiradła i solarniunie ja też chwalę. a siebie nie. bo pani fryzjerka jest gupia. już lepiej wyglądałem z włosami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 5:43 am
redface whee
solarium ssie, solarium to zuo. w ogóle opalenizna jest zua. a gorące trzynastki są żałosne.
herab, przestań, bo mnie zawstydzisz... sweatdrop
cziken: obciąłeś się?!?!??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:00 am
pani psychol redface whee
solarium ssie, solarium to zuo. w ogóle opalenizna jest zua. a gorące trzynastki są żałosne.
cziken: obciąłeś się?!?!?????? tak, to nieładne to ja p obcięciu... a już miałem grzywkę prawie do ust....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:13 am
masz krótsze włosy niż na tych zdjęciach co podawała patelnia z sylwestra? bo ładnie ci było w takich dłuższych!
z resztą, to normalne, że tak uważam. mi się kompletnie nie podobają krótkie włosy u chłopaków... no chyba, że komuś pasują. ale dłuższe włosy są najlepsiejsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:22 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol redface whee
cziken: obciąłeś się?!?!?????? tak, to nieładne to ja p obcięciu... a już miałem grzywkę prawie do ust.... poka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:08 am
Owiec ILikeGreenChickenLegs pani psychol redface whee
cziken: obciąłeś się?!?!?????? tak, to nieładne to ja p obcięciu... a już miałem grzywkę prawie do ust.... poka nie mam zdj. niestety. ra! wykorzystany si czuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:12 am
no to sobie zróóóób!
i nie boj się, włosy odrastają! mrgreen około 1.5cm na miesiąc, ale różnie bywa. to jest uwarunkowane genetycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:15 am
pani psychol no to sobie zróóóób!
i nie boj się, włosy odrastają! mrgreen około 1.5cm na miesiąc, ale różnie bywa. to jest uwarunkowane genetycznie. nie, mi dosyc szybko. bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:23 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol no to sobie zróóóób!
i nie boj się, włosy odrastają! mrgreen około 1.5cm na miesiąc, ale różnie bywa. to jest uwarunkowane genetycznie. nie, mi dosyc szybko. bardzo. chłopaki mają szczęście. wy nawet nie tyjecie tak prędko ja dziewczyny! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:44 am
pani psychol fujka bleee
światło ze mną nie współpracowało i jakość z telefonu SSIE.
mrgreen no to po co wrzucasz, jak brzydkie zdjecie? jak brzydkie ,to nie wrzucaj, bo tylko ludzie beda mysleli, zes brzydka wink ale rozumiem, to jest takie potwierdzenie przez zaprzeczenie, duzo ludziow tak robi, "jestem gruba", a w odpowiedzi słyszą "nie, alez skad" ;P ja planuje wam wrzucic zaniedlugo jakies moje aktualne zdjecie, mam takie sliczne z karabinem, jak dziecko wojny whee ale to nie dzis, nie dzis
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |