|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 8:19 am
Háá! Értem! blaugh
Csináltam egy poll-t az utáljuk Malreni-t topicba! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 8:48 am
Vettem *ksskk* (Szavaztam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 10:03 am
Kiválytam a szemeim egy tükörszilákkal. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 10:44 am
Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz. Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom. Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop *megsimizi Hearmy buksiját*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 10:53 am
Hearmy Kiválytam a szemeim egy tükörszilákkal. crying Violence is not the answer! Death is. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 11:00 am
bibortetu Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz. Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom. Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop *megsimizi Hearmy buksiját* Olvastad az US2 szériát? Malreni profiljában elérhető. Ott megtudod a választ. Mindnre. Mellesleg... Az US3 széria, már cuming soon! (LOL... cuming... Egyszer így írtam egy dolgozatban. A tanárom, F, majdnem leesett a székéről a röhögéstől. xd ) A harmadik "évad" bővelkedni fog fordulatokban. Új szerelmekben, erőszakban és érzelmekben! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 11:38 am
Hearmy bibortetu Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz. Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom. Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop *megsimizi Hearmy buksiját* Olvastad az US2 szériát? Malreni profiljában elérhető. Ott megtudod a választ. Mindnre. Mellesleg... Az US3 széria, már cuming soon! (LOL... cuming... Egyszer így írtam egy dolgozatban. A tanárom, F, majdnem leesett a székéről a röhögéstől. xd ) A harmadik "évad" bővelkedni fog fordulatokban. Új szerelmekben, erőszakban és érzelmekben! blaugh
Olvastam még tavaly az US2-őt. Hümm "cuming" rofl Egyszer kellett írni arról, hogy mit szeretek csinálni és azt írtam: I look comic. A tanárnő nagyon jó mulatott ezen. blaugh
Kiváncsian várom az US3-at. Új alternatív világ lesz vagy valami más. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 11:55 am
Hát... Az egytlen szabály, hogy csak olyan dolgot lehet használni, amit Gaia enged. De ők, kiadtak egy olyan tárgyat, hogy Time Piece... twisted
Nagyon érdekes lesz. Többekközt kiderül, miért vielkedik Hearmy nagyon hülyén. Mert, hogy hülyén viselkedik. Kiderül, mi lett Sharoan-nal és Kenny-val. Meg, pár érdekes kis dolog. xd
Amúgy, Danny Kyo maradéktalanúl helyt állt és bekerül az US3-ba! A kapu, mindenki előtt nyitva áll!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 4:55 am
Húúú húúú blaugh Van egy olyan érzésem át fog rendeződni a szereplők kapcsolata. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 5:11 am
Hearmy bibortetu Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz. Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom. Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop *megsimizi Hearmy buksiját* Olvastad az US2 szériát? Malreni profiljában elérhető. Ott megtudod a választ. Mindnre. Mellesleg... Az US3 széria, már cuming soon! (LOL... cuming... Egyszer így írtam egy dolgozatban. A tanárom, F, majdnem leesett a székéről a röhögéstől. xd ) A harmadik "évad" bővelkedni fog fordulatokban. Új szerelmekben, erőszakban és érzelmekben! blaugh És karakterekben...remélem benne leszek. blaugh blaugh Apropó US3..említetted, hogy akarnál hozzá egy opening, endinget. Már belekezdtem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 5:48 am
Köszönöm! blaugh Már megadtam, az instrukciókat? sweatdrop Hehe... elfelejtettem. sweatdrop
Ááá! Olyan ideges vagyok! A Fausto's bottle utolsó tárgya akkora gyíkság! Szinte, azonnala leesett az ára 200 ezerről 100 ezerre! Faszomba! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 11:25 pm
Kész vagyok az új MC-től. Imádom! whee Képes voltam érte eladni pár értékes dolgomat. sweatdrop Kettőt is birtoklok már. A többit majd később szerzem be, ha lemegy az ára. rofl Nagy magical girl rajongó vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 3:17 am