Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 8:19 am

Háá! Értem! blaugh

Csináltam egy poll-t az utáljuk Malreni-t topicba! 4laugh
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 8:48 am

Vettem *ksskk*
(Szavaztam)

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Hearmy

Angelic Gatekeeper

13,225 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Friendly 100
  • Generous 100
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:03 am

Kiválytam a szemeim egy tükörszilákkal. crying
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:44 am

Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz.
Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom.
Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop
*megsimizi Hearmy buksiját*

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Akitta-chan

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:53 am

Hearmy
Kiválytam a szemeim egy tükörszilákkal. crying

Violence is not the answer!

Death is. twisted
User Image
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:00 am

bibortetu
Violence is not the answer! Azért bántod magad, mert így tudod bántani a körülötted lévőket és egyúttal felhívni magadra a figyelmet. (Jézus effektus) Képtelen vagy feloldani a lelkedben mocorgó kételyeket, amit feloldhatatlan problémaképpen érzékelsz.
Minél kevesebb időd jut gondolkozásra, annál jobb. Nem mardossa annyira a lelkedet a fájdalom.
Najó elég a pszihobalblából. Remélem Malreni kitalálsz valamit, hogy Hearmy 100%-os legyen. sweatdrop
Olvastad az US2 szériát? Malreni profiljában elérhető. Ott megtudod a választ. Mindnre. Mellesleg...

Az US3 széria, már cuming soon! (LOL... cuming... Egyszer így írtam egy dolgozatban. A tanárom, F, majdnem leesett a székéről a röhögéstől. xd )
A harmadik "évad" bővelkedni fog fordulatokban. Új szerelmekben, erőszakban és érzelmekben! blaugh

Hearmy

Angelic Gatekeeper

13,225 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Friendly 100
  • Generous 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:38 am

Hearmy
bibortetu
Olvastad az US2 szériát? Malreni profiljában elérhető. Ott megtudod a választ. Mindnre. Mellesleg...

Az US3 széria, már cuming soon! (LOL... cuming... Egyszer így írtam egy dolgozatban. A tanárom, F, majdnem leesett a székéről a röhögéstől. xd )
A harmadik "évad" bővelkedni fog fordulatokban. Új szerelmekben, erőszakban és érzelmekben! blaugh

Olvastam még tavaly az US2-őt.
Hümm "cuming" rofl Egyszer kellett írni arról, hogy mit szeretek csinálni és azt írtam: I look comic. A tanárnő nagyon jó mulatott ezen. blaugh

Kiváncsian várom az US3-at. Új alternatív világ lesz vagy valami más. xd
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:55 am

Hát... Az egytlen szabály, hogy csak olyan dolgot lehet használni, amit Gaia enged. De ők, kiadtak egy olyan tárgyat, hogy Time Piece... twisted

Nagyon érdekes lesz. Többekközt kiderül, miért vielkedik Hearmy nagyon hülyén. Mert, hogy hülyén viselkedik. Kiderül, mi lett Sharoan-nal és Kenny-val. Meg, pár érdekes kis dolog. xd

Amúgy, Danny Kyo maradéktalanúl helyt állt és bekerül az US3-ba! A kapu, mindenki előtt nyitva áll!

Hearmy

Angelic Gatekeeper

13,225 Points
  • Senpai's Notice 100
  • Friendly 100
  • Generous 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 4:55 am

Húúú húúú blaugh Van egy olyan érzésem át fog rendeződni a szereplők kapcsolata. whee
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 5:11 am

Hearmy
bibortetu

És karakterekben...remélem benne leszek. blaugh blaugh

Apropó US3..említetted, hogy akarnál hozzá egy opening, endinget. Már belekezdtem. 3nodding

Akitta-chan

Dilgert

Feline Shapeshifter

10,725 Points
  • Cool Cat 500
  • Cats vs Dogs 100
  • Cat Fancier 100
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 5:48 am

Köszönöm! blaugh Már megadtam, az instrukciókat? sweatdrop Hehe... elfelejtettem. sweatdrop

Ááá! Olyan ideges vagyok! A Fausto's bottle utolsó tárgya akkora gyíkság! Szinte, azonnala leesett az ára 200 ezerről 100 ezerre! Faszomba! scream
PostPosted: Thu Feb 14, 2008 10:25 pm

Rawr scream

Akitta-chan

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 11:25 pm

Kész vagyok az új MC-től. Imádom! whee Képes voltam érte eladni pár értékes dolgomat. sweatdrop Kettőt is birtoklok már. A többit majd később szerzem be, ha lemegy az ára. rofl Nagy magical girl rajongó vagyok.
PostPosted: Sat Feb 16, 2008 3:17 am

Én, meg a négy lovast imádom nagyon! Már van egy! cool

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sat Feb 16, 2008 6:23 am

Grat! blaugh
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games