|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:29 am
Kukus a mi nie powiesz, że ładnie wyglądam, bydlaku jeden? crying Ale ty wygladasz jak 7 nieszczesc ... Cze czarny i blue blood
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:30 am
BeeWolf_san Kukus a mi nie powiesz, że ładnie wyglądam, bydlaku jeden? crying Ale ty wygladasz jak 7 nieszczesc ... Cze czarny i blue blood zapamiętam to sobie... jeszcze będziesz chciał położyć głoowkę na moim ramieniu... to ci przypomnę jak mnie traktujesz... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:30 am
Czarny *wygląda zza framugi* biggrin biggrin biggrin Właśnie jeden gściu podarował mi itemy warte 12 000! Cieszę się jak dziecko! xd gratulacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:33 am
Dobra, mnie już nie ma - muszę się uczyćna olimpiadę z chemii.
Pa! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:34 am
Omega Sun A co do ubranka to cieplutko jest przeciez 4laugh < wtula sie > heart No jak uwarzasz, :* jak jest ci cieplutko to :* ubieraj sie jak chcesz :*:* ... tyko zebys wyzdrowiała :*:* wink :*:* hihi heart Fajnie Ciorny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:38 am
Ja chyba zaloze jakis sklepik... Hmm... jak myslicie.. kupi ktos taka padline jak w mojej sygnaturce ?? sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:40 am
Omega Sun nie martw sie o mnie, nic mi nie bedzie :* Poleze pare dni w lzku i wyzdrowieje heart Trudno sie nie martwic ale sie postaram całuje :* heart Blue - ja szczeze bym nie kupił ale napewno masa ludzi kupi wink Ja mykam .. całuje Omege na porzegnanie i znika w podłodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:40 am
[Blue Blood] Ja chyba zaloze jakis sklepik... Hmm... jak myslicie.. kupi ktos taka padline jak w mojej sygnaturce ?? sweatdrop xp sygnaturka jest ladna, napewno ktos kupi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:44 am
BeeWolf_san Blue - ja szczeze bym nie kupił ale napewno masa ludzi kupi wink Omega Sun sygnaturka jest ladna, napewno ktos kupi Dzieki wam wink Moze faktycznie warto sprobowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:46 am
BeeWolf_san Ja mykam .. całuje Omege na porzegnanie i znika w podłodze papa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:47 am
[Blue Blood] BeeWolf_san Blue - ja szczeze bym nie kupił ale napewno masa ludzi kupi wink Omega Sun sygnaturka jest ladna, napewno ktos kupi Dzieki wam wink Moze faktycznie warto sprobowac sprobowac zawsze warto smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:50 am
Omega Sun sprobowac zawsze warto smile Prawda 3nodding *Spoglada za znikajacym Bee* ... Slodka jestes wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 3:01 am
[Blue Blood] Prawda 3nodding *Spoglada za znikajacym Bee* ... Slodka jestes wink heart dziekuje redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 3:05 am
Aha, chcialbym Ci pogratulowac naprawde PROFESJONALNEGO eek poradnika... Nie wiem ile przy tym siedzialas, ale po jego lekturze wiem chyba wszystko blaugh Naprawde wielgachne dzieki wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|