Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4895 4896 4897 4898 4899 4900 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:08 am

[Blue Blood]
Mmm... Omega, jak Ty sexownie wygladasz w tych rajstopkach 3nodding heart

redface
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:10 am

Omega Sun
Melania Moon
bede sie powoli zbierac do tej szkoly stare ale jeszcze jakies 15 min z wami posiedze wink

a na ktora masz do szkoly?

dzisiaj ide na 12.00 bo nie mam pierwszych lekcji wogole bym dzisiaj nie szla do tej szkoly ale po lekcjach mam kurs pierwszej pomocy w szkole to trzeba isc, a w domu bede chyba dopiero na 18.00, no dobra ide juz papapapa

Melania Moon

[Blue Blood]

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:11 am

Omega Sun
[Blue Blood]

redface

*Spoglada na sygnaturke Omegi Sun* Cholera, widze, ze juz masz jakiegos przystojniaczka... sad
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:12 am

no dobra to juz moj(chyba) ostatni post dotyczacy waszej wymiany zdan:
wiec tak radze wam sie pogodzic i na przyszlosc postepowac delikatniej ze soba

Melania Moon

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:15 am

Kukus
my bardzo łanie prosiliśmy... jedynie ty nie chciałaś z nami rozmawiać... poza tym, było nas czworo ---> ja, Ozzy, dębowe mocne i królewskie... tak czy inaczej... zostaliśmy bezczelnie spławieni jak natręci i potraktowani jak jakiegoś rodzaju oprychy czy innego rodzaju dewianci... a my jedynie byliśmy głodni wiedzy... czemu kobiety są takie pruderyjne?

wcale Cie nie splawilam, tylko jak zaczales mnie wtajemniczac w szczegoly waszych rozrywek (moze przemilcze jakich) przestalam odpisywac xp
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:16 am

Omega Sun

wcale Cie nie splawilam, tylko jak zaczales mnie wtajemniczac w szczegoly waszych rozrywek (moze przemilcze jakich) przestalam odpisywac xp

eek xp ... sweatdrop *Nie wtraca sie*

[Blue Blood]

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:18 am

[Blue Blood]

*Spoglada na sygnaturke Omegi Sun* Cholera, widze, ze juz masz jakiegos przystojniaczka... sad

a no mam heart

---
papa Mel
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:20 am

[Blue Blood]
Omega Sun
[Blue Blood]

redface

No i to nie byle jakiego ....

_Czesc Kochanie ... Całuje Omi : *** mrał ... snierzek pada scream a ja musze isc studiowac crying

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:22 am

BeeWolf_san

_Czesc Kochanie ... Całuje Omi : *** mrał ... snierzek pada scream a ja musze isc studiowac crying

heart czesc :* :* :*
Ale pomysl, ze tylko dzisiaj sie przemeczysz i bedziesz mial 2 dni wolne biggrin
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:24 am

BeeWolf_san
[Blue Blood]
Omega Sun
[Blue Blood]

redface

niby nie byle jaki... ale pić to nie chce i się miga... łap Przema za kochonez i idziemy łoić... już nawet tego Pastora wszawego zniosę... ale w końcu cos rozpracujmy razem, nooooooo gonk

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:25 am

Omega Sun
BeeWolf_san

Ale pomysl, ze tylko dzisiaj sie przemeczysz i bedziesz mial 2 dni wolne biggrin

heart A no tylko dzis a potem 2 dni z prawem rzymskim crying ... to mi sie nie usmiecha ...
mm ładne ubranko kochanie :* ale chyba juz to mowiłem "owija ogonkiem mm " a czemu tak chodzi ubrana jak jestes chorutka :*
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:25 am

*wygląda zza framugi*
biggrin biggrin biggrin Właśnie jeden gściu podarował mi itemy warte 12 000! Cieszę się jak dziecko! xd

Czarny

[Blue Blood]

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:26 am

BeeWolf_san
[Blue Blood]
Omega Sun
[Blue Blood]

redface

Ekhmm.. sweatdrop Sorry...
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:27 am

BeeWolf_san
Omega Sun
BeeWolf_san

heart A no tylko dzis a potem 2 dni z prawem rzymskim crying ... to mi sie nie usmiecha ...
mm ładne ubranko kochanie :* ale chyba juz to mowiłem "owija ogonkiem mm " a czemu tak chodzi ubrana jak jestes chorutka :*
a mi nie powiesz, że ładnie wyglądam, bydlaku jeden? crying

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:29 am

BeeWolf_san

a mnie czeka prawo konstytucyjne i podstawy panstwa i prawa sad

A co do ubranka to cieplutko jest przeciez 4laugh < wtula sie > heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4895 4896 4897 4898 4899 4900 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games