Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4894 4895 4896 4897 4898 4899 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:48 am

*slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator.
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:50 am

Melania Moon
*slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator.

Regulamin nie zabrania klotni tylko wyzywania sie wink

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:52 am

Melania Moon
przecie my się nie kłocimy... to jedynie głośna wymiana poglądów... znaczy Omega próbuje się wyprzeć swego bestialstwa... i w oczach otoczenia ze mnie zrobić stronę atakującą
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:52 am

Kukus
to nie było grzeczne... bo nam się nie odmawia stare

czyli wg Ciebie moze wtedy powinnam sie zgodzic stare stressed

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:54 am

Omega Sun
Kukus
to nie było grzeczne... bo nam się nie odmawia stare

czyli wg Ciebie moze wtedy powinnam sie zgodzic stare stressed
a całą pewnością... TAK... Ozzwald też tak myśli... z resztą pokazywałem ci zdjęcie, jedynie ty miałaś obiekcje do naszych intencji
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:54 am

a jesli wolno wiedziec to na co sie nie zgodzilas?

Melania Moon

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:55 am

Kukus
Melania Moon
przecie my się nie kłocimy... to jedynie głośna wymiana poglądów... znaczy Omega próbuje się wyprzeć swego bestialstwa... i w oczach otoczenia ze mnie zrobić stronę atakującą

Taki drobny szczegol : Ty byles przeciez strona atakujaco-prowokujaca blaugh Tylko chyba byles zbyt pijany, zeby to pamietac i teraz nie dosc, ze sie bezczelnie wypierasz to jeszcze zwalasz wine na mnie stare
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:57 am

Melania Moon

na zrobienie i wyslanie Kukusowi swojej nieprzyzwoitej fotki i rozmowy o swojej bieliznie stressed

Omega Sun
Captain

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:00 am

Omega Sun
Melania Moon

na zrobienie i wyslanie Kukusowi swojej nieprzyzwoitej fotki i rozmowy o swojej bieliznie stressed

aha eek no coz masz prawo byc zla, ale jak mowilas Kukus byl chyba wtedy niepoczytalny wiec w takim wypadku mozliwe jest ulaskawienie winnego wink
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:02 am

w sumie to chcialabym jeszcze wysluchac drugiej strony konfliktu

Melania Moon

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:03 am

Melania Moon

aha eek no coz masz prawo byc zla, ale jak mowilas Kukus byl chyba wtedy niepoczytalny wiec w takim wypadku mozliwe jest ulaskawienie winnego wink

owszem, gdyby nie to, ze winny robi mi publicznie sceny i wmawia wszystkim jaka to ja jestem niedobra xp
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:03 am

bede sie powoli zbierac do tej szkoly stare ale jeszcze jakies 15 min z wami posiedze wink

Melania Moon

[Blue Blood]

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:04 am

Mmm... Omega, jak Ty sexownie wygladasz w tych rajstopkach 3nodding heart
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:07 am

Melania Moon
bede sie powoli zbierac do tej szkoly stare ale jeszcze jakies 15 min z wami posiedze wink

a na ktora masz do szkoly?

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 2:08 am

Melania Moon
w sumie to chcialabym jeszcze wysluchac drugiej strony konfliktu
my bardzo łanie prosiliśmy... jedynie ty nie chciałaś z nami rozmawiać... poza tym, było nas czworo ---> ja, Ozzy, dębowe mocne i królewskie... tak czy inaczej... zostaliśmy bezczelnie spławieni jak natręci i potraktowani jak jakiegoś rodzaju oprychy czy innego rodzaju dewianci... a my jedynie byliśmy głodni wiedzy... czemu kobiety są takie pruderyjne?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4894 4895 4896 4897 4898 4899 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games