|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:48 am
*slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:50 am
Melania Moon *slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator. Regulamin nie zabrania klotni tylko wyzywania sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:52 am
Melania Moon *slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator. przecie my się nie kłocimy... to jedynie głośna wymiana poglądów... znaczy Omega próbuje się wyprzeć swego bestialstwa... i w oczach otoczenia ze mnie zrobić stronę atakującą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:52 am
Kukus to nie było grzeczne... bo nam się nie odmawia stare czyli wg Ciebie moze wtedy powinnam sie zgodzic stare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:54 am
Omega Sun Kukus to nie było grzeczne... bo nam się nie odmawia stare czyli wg Ciebie moze wtedy powinnam sie zgodzic stare stressed a całą pewnością... TAK... Ozzwald też tak myśli... z resztą pokazywałem ci zdjęcie, jedynie ty miałaś obiekcje do naszych intencji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:54 am
a jesli wolno wiedziec to na co sie nie zgodzilas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:55 am
Kukus Melania Moon *slychac glos*W Gildi prosze sie klocic, a jesli juz koniecznie chcecie to idzccie do meliny albo przeniescie sie na gg lub inny komunikator. przecie my się nie kłocimy... to jedynie głośna wymiana poglądów... znaczy Omega próbuje się wyprzeć swego bestialstwa... i w oczach otoczenia ze mnie zrobić stronę atakującą Taki drobny szczegol : Ty byles przeciez strona atakujaco-prowokujaca blaugh Tylko chyba byles zbyt pijany, zeby to pamietac i teraz nie dosc, ze sie bezczelnie wypierasz to jeszcze zwalasz wine na mnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 1:57 am
Melania Moon a jesli wolno wiedziec to na co sie nie zgodzilas? na zrobienie i wyslanie Kukusowi swojej nieprzyzwoitej fotki i rozmowy o swojej bieliznie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:00 am
Omega Sun Melania Moon a jesli wolno wiedziec to na co sie nie zgodzilas? na zrobienie i wyslanie Kukusowi swojej nieprzyzwoitej fotki i rozmowy o swojej bieliznie stressed aha eek no coz masz prawo byc zla, ale jak mowilas Kukus byl chyba wtedy niepoczytalny wiec w takim wypadku mozliwe jest ulaskawienie winnego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:02 am
w sumie to chcialabym jeszcze wysluchac drugiej strony konfliktu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:03 am
Melania Moon aha eek no coz masz prawo byc zla, ale jak mowilas Kukus byl chyba wtedy niepoczytalny wiec w takim wypadku mozliwe jest ulaskawienie winnego wink owszem, gdyby nie to, ze winny robi mi publicznie sceny i wmawia wszystkim jaka to ja jestem niedobra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:03 am
bede sie powoli zbierac do tej szkoly stare ale jeszcze jakies 15 min z wami posiedze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:04 am
Mmm... Omega, jak Ty sexownie wygladasz w tych rajstopkach 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:07 am
Melania Moon bede sie powoli zbierac do tej szkoly stare ale jeszcze jakies 15 min z wami posiedze wink a na ktora masz do szkoly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 2:08 am
Melania Moon w sumie to chcialabym jeszcze wysluchac drugiej strony konfliktu my bardzo łanie prosiliśmy... jedynie ty nie chciałaś z nami rozmawiać... poza tym, było nas czworo ---> ja, Ozzy, dębowe mocne i królewskie... tak czy inaczej... zostaliśmy bezczelnie spławieni jak natręci i potraktowani jak jakiegoś rodzaju oprychy czy innego rodzaju dewianci... a my jedynie byliśmy głodni wiedzy... czemu kobiety są takie pruderyjne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|