Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4893 4894 4895 4896 4897 4898 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:54 am

Kukus
Melania Moon
Drogi Kukus ja nie jestem zla stare ja jestem WSCIEKLA scream
nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu
dziekuje za uwage stare wink
no dobra, dobra... już się wymeldowuję sweatdrop

ale stwierdziłem, że skoro Omega [aka Podła baba] jest na tej liście już tylko mnie brakuje do kompletu xp

ale widze, że nie mam szans grać z wami bałns crying

Omega zostala zgloszona do konkursu, a ty nie, przykro mi stare wink
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:55 am

SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp
i tylko zmarnowałeś wartościowy głos gonk

pi.es. siemka Serafinku xd

cze a dlaczego nie z tej tam listy nikt mi nie pomógł
możesz znów oddać głos... tym razem na poważnego uczestnika konkursu... byle nie na Omege, bo jak ona wygra to ja przestanę wierzyć w sprawiedliwość domokun

Kukus

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:55 am

Kukus
SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp

możesz znów oddać głos... tym razem na poważnego uczestnika konkursu... byle nie na Omege, bo jak ona wygra to ja przestanę wierzyć w sprawiedliwość domokun

a co ci Omega takiego zrobila?
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:56 am

Melania Moon
Kukus
Melania Moon
nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu

ale stwierdziłem, że skoro Omega [aka Podła baba] jest na tej liście już tylko mnie brakuje do kompletu xp

ale została zgłoszona przez Bee... a on jest niepełnosprytny i jest pod jej wpływem... powinien zostać w tej kwestii ubezwłasnowolniony... a ja się sam zgłosiłem biggrin

Kukus

Uriell Angel of Death

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:56 am

Kukus
SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp

aha
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:58 am

Melania Moon
Kukus
SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp

a co ci Omega takiego zrobila?
zapytaj Ozzwalda co nam zrobiła... złamała nam nasze malutkie sedruszka... i była wobec nas podła i zła... a na dodatek insynuowała iż nadużywamy alkoholu etylowego sweatdrop

Kukus

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:58 am

Kukus
Melania Moon
Kukus
Melania Moon

ale została zgłoszona przez Bee... a on jest niepełnosprytny i jest pod jej wpływem... powinien zostać w tej kwestii ubezwłasnowolniony... a ja się sam zgłosiłem biggrin

to sa tajne informacje ale powiem ci ze dwie osoby zglosili Omege smile
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:00 am

Melania Moon
Kukus

to sa tajne informacje ale powiem ci ze dwie osoby zglosili Omege smile
Desta też nie liczymy... bo on zawsze robi to samo co Bee... on nawet zawsze ma takie samo zdanie na każdy temat... i wącha Wolfowe majtałaski stare

Kukus

Uriell Angel of Death

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:02 am

Kukus
zapytaj Ozzwalda co nam zrobiła... złamała nam nasze malutkie sedruszka... i była wobec nas podła i zła... a na dodatek insynuowała iż nadużywamy alkoholu etylowego sweatdrop

a może metylowego
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:03 am

a ja chce zglosic kukusa do konkursu blaugh

Uriell Angel of Death

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:12 am

drogi Serafinie nominacje juz dawno sie zakonczyly, trzeba bylo przeczytac regulamin
po drugie: Kukus nie bede sie wtracac do waszych spraw, ale jestem pewna ze wiekszasc polakow w gildi lubi Omege
i na tym zakoncze bo musze juz isc
zagnam was smile
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:40 am

Kukus

Ty sciemniaczu scream Juz ja nie bede palcem pokazywac kto wtedy byl wstretny i niedobry stare

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:44 am

Omega Sun
Kukus

Ty sciemniaczu scream Juz ja nie bede palcem pokazywac kto wtedy byl wstretny i niedobry stare
ty... ty... ty... my grzecznie prosiliśmy... nawet użyliśmy zwrotów grzecznościowych, co się nam nie zdarza na trzeźwo domokun
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:47 am

Kukus
ty... ty... ty... my grzecznie prosiliśmy... nawet użyliśmy zwrotów grzecznościowych, co się nam nie zdarza na trzeźwo domokun

a ja grzecznie odmowilam stare

Omega Sun
Captain

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 1:48 am

Omega Sun
Kukus

a ja grzecznie odmowilam stare
to nie było grzeczne... bo nam się nie odmawia stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4893 4894 4895 4896 4897 4898 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games