|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 2:41 pm
DOBRANOC WSZYSTKIM ZYCZE MILYCH I SPOKOJNYCH SNOW biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 2:44 pm
Melania Moon DOBRANOC WSZYSTKIM ZYCZE MILYCH I SPOKOJNYCH SNOW biggrin dziąkuje i na wzajem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 9:41 pm
Ekhm ekhm.. Jestem tu nowy i chcialem sie przywitac, jesli sluzy do tego inny topic to przepraszam, nie chcialem zakladac specjalnie nowego, bo slyszalem ze to troche zle widziane w gaio-wej (sic!) spolecznosci. Juz raz sie w sumie przedstawialem i witalem z ludzmi, ale bylo to "na ogolnym", nie w gildii, a tam tyle tego ze glowa boli, so pozwolcie ze sie przedstawie (mam nadzieje ze moze byc po angielsku? wink )
Hi! I'm new here and just want to introduce myself. I'm ~20 years old male from Poland. I like anime (my favorites are: Gits1&2, Akira, Ninja Scroll, Lain, Samurai 7, Hakkenden), rpg's (computer and "pencil/paper" ones, from crpg i prefer jrpg ofcoz, Square-Enix stuff excpecially, Fallout series and Arcanum- that last 'coz i very like all steampunk stuff). If we talk about "normal" rpgs I like Warhammer, L5R, Vampire, Cyberpunk. Also i like music (hip hop but also many other kinds of styles) and books (Stephen King, Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen Baxter, Graham Masterton, Brian Lumley, Philip K. d**k, Kres, Ziemianski, Gene Wolfe, Ian Mcdonald). Ofcoz good movies are also welcome. I hope i will stay at that forum & have friends here in future. Greetings!
Hmm.. no i to chyba tyle ode mnie, wybaczcie ze po angielsku, ale nie chcialo mi sie zbytnio jeszcze raz tego samego pisac. Aiii..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 10:24 pm
Monkuan Ekhm ekhm.. Jestem tu nowy i chcialem sie przywitac, jesli sluzy do tego inny topic to przepraszam, nie chcialem zakladac specjalnie nowego, bo slyszalem ze to troche zle widziane w gaio-wej (sic!) spolecznosci. Juz raz sie w sumie przedstawialem i witalem z ludzmi, ale bylo to "na ogolnym", nie w gildii, a tam tyle tego ze glowa boli, so pozwolcie ze sie przedstawie (mam nadzieje ze moze byc po angielsku? wink ) Hi! I'm new here and just want to introduce myself. I'm ~20 years old male from Poland. I like anime (my favorites are: Gits1&2, Akira, Ninja Scroll, Lain, Samurai 7, Hakkenden), rpg's (computer and "pencil/paper" ones, from crpg i prefer jrpg ofcoz, Square-Enix stuff excpecially, Fallout series and Arcanum- that last 'coz i very like all steampunk stuff). If we talk about "normal" rpgs I like Warhammer, L5R, Vampire, Cyberpunk. Also i like music (hip hop but also many other kinds of styles) and books (Stephen King, Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen Baxter, Graham Masterton, Brian Lumley, Philip K. d**k, Kres, Ziemianski, Gene Wolfe, Ian Mcdonald). Ofcoz good movies are also welcome. I hope i will stay at that forum & have friends here in future. Greetings! Hmm.. no i to chyba tyle ode mnie, wybaczcie ze po angielsku, ale nie chcialo mi sie zbytnio jeszcze raz tego samego pisac. Aiii.. Witam Monkuan. Mamy podobne zainteresowania, z tym, ze ja przedkladam jednak klimaty Vampire:Masquarade ponad wszystko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 11:15 pm
sieg hail... ludziki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:17 am
Witam wszystkich w ten cudowny sniezny poranek! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:29 am
PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU W SWIATYNI!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:30 am
Melania Moon Witam wszystkich w ten cudowny sniezny poranek! biggrin nie jestem pewien czy on taki cudowny... piździ po rajstopach, a ja musze wyjść sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:40 am
Melania Moon PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU W SWIATYNI!!! wink troche uaktualniłem liste blaugh ale spokojnie na mnie chyba nikt nie zagłosuje... no chyba, że jakiś kretyn xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:43 am
Kukus Melania Moon PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU W SWIATYNI!!! wink troche uaktualniłem liste blaugh ale spokojnie na mnie chyba nikt nie zagłosuje... no chyba, że jakiś kretyn xp no dobra to wiem kim jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:46 am
SERAFIN-VAMPIRE Kukus Melania Moon PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU W SWIATYNI!!! wink troche uaktualniłem liste blaugh ale spokojnie na mnie chyba nikt nie zagłosuje... no chyba, że jakiś kretyn xp no dobra to wiem kim jestem pogięło cie? eek ja serdeczny? xp i tylko zmarnowałeś wartościowy głos gonk poza tym, nawet sam sposób w jaki się znalazłem na liście jest nieuczciwy... bo się sam do niej właśnie dopisałem domokun pi.es. siemka Serafinku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:49 am
Kukus pogięło cie? eek ja serdeczny? xp i tylko zmarnowałeś wartościowy głos gonk pi.es. siemka Serafinku xd cze a dlaczego nie z tej tam listy nikt mi nie pomógł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:49 am
Drogi Kukus ja nie jestem zla stare ja jestem WSCIEKLA scream nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu dziekuje za uwage stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:52 am
Melania Moon Drogi Kukus ja nie jestem zla stare ja jestem WSCIEKLA scream nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu dziekuje za uwage stare wink no dobra, dobra... już się wymeldowuję sweatdrop ale stwierdziłem, że skoro Omega [aka Podła baba] jest na tej liście już tylko mnie brakuje do kompletu xp ale widze, że nie mam szans grać z wami bałns crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:53 am
dobra ide juz, co prawda do szkoly mam na 12 ale trzeba jeszcze do sklepu skoczyc papa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|