Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4892 4893 4894 4895 4896 4897 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Melania Moon

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 2:41 pm

DOBRANOC WSZYSTKIM ZYCZE MILYCH I SPOKOJNYCH SNOW biggrin
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 2:44 pm

Melania Moon
DOBRANOC WSZYSTKIM ZYCZE MILYCH I SPOKOJNYCH SNOW biggrin

dziąkuje i na wzajem

Uriell Angel of Death

Monkuan

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 9:41 pm

Ekhm ekhm.. Jestem tu nowy i chcialem sie przywitac, jesli sluzy do tego inny topic to przepraszam, nie chcialem zakladac specjalnie nowego, bo slyszalem ze to troche zle widziane w gaio-wej (sic!) spolecznosci. Juz raz sie w sumie przedstawialem i witalem z ludzmi, ale bylo to "na ogolnym", nie w gildii, a tam tyle tego ze glowa boli, so pozwolcie ze sie przedstawie (mam nadzieje ze moze byc po angielsku? wink )

Hi! I'm new here and just want to introduce myself. I'm ~20 years old male from Poland. I like anime (my favorites are: Gits1&2, Akira, Ninja Scroll, Lain, Samurai 7, Hakkenden), rpg's (computer and "pencil/paper" ones, from crpg i prefer jrpg ofcoz, Square-Enix stuff excpecially, Fallout series and Arcanum- that last 'coz i very like all steampunk stuff). If we talk about "normal" rpgs I like Warhammer, L5R, Vampire, Cyberpunk. Also i like music (hip hop but also many other kinds of styles) and books (Stephen King, Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen Baxter, Graham Masterton, Brian Lumley, Philip K. d**k, Kres, Ziemianski, Gene Wolfe, Ian Mcdonald). Ofcoz good movies are also welcome. I hope i will stay at that forum & have friends here in future. Greetings!

Hmm.. no i to chyba tyle ode mnie, wybaczcie ze po angielsku, ale nie chcialo mi sie zbytnio jeszcze raz tego samego pisac. Aiii..
PostPosted: Thu Nov 18, 2004 10:24 pm

Monkuan
Ekhm ekhm.. Jestem tu nowy i chcialem sie przywitac, jesli sluzy do tego inny topic to przepraszam, nie chcialem zakladac specjalnie nowego, bo slyszalem ze to troche zle widziane w gaio-wej (sic!) spolecznosci. Juz raz sie w sumie przedstawialem i witalem z ludzmi, ale bylo to "na ogolnym", nie w gildii, a tam tyle tego ze glowa boli, so pozwolcie ze sie przedstawie (mam nadzieje ze moze byc po angielsku? wink )

Hi! I'm new here and just want to introduce myself. I'm ~20 years old male from Poland. I like anime (my favorites are: Gits1&2, Akira, Ninja Scroll, Lain, Samurai 7, Hakkenden), rpg's (computer and "pencil/paper" ones, from crpg i prefer jrpg ofcoz, Square-Enix stuff excpecially, Fallout series and Arcanum- that last 'coz i very like all steampunk stuff). If we talk about "normal" rpgs I like Warhammer, L5R, Vampire, Cyberpunk. Also i like music (hip hop but also many other kinds of styles) and books (Stephen King, Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen Baxter, Graham Masterton, Brian Lumley, Philip K. d**k, Kres, Ziemianski, Gene Wolfe, Ian Mcdonald). Ofcoz good movies are also welcome. I hope i will stay at that forum & have friends here in future. Greetings!

Hmm.. no i to chyba tyle ode mnie, wybaczcie ze po angielsku, ale nie chcialo mi sie zbytnio jeszcze raz tego samego pisac. Aiii..

Witam Monkuan. Mamy podobne zainteresowania, z tym, ze ja przedkladam jednak klimaty Vampire:Masquarade ponad wszystko wink

[Blue Blood]

Kukus

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 11:15 pm

sieg hail... ludziki ninja
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:17 am

Witam wszystkich w ten cudowny sniezny poranek! biggrin

Melania Moon

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:29 am

PRZYPOMINAM O GLOSOWANIU W SWIATYNI!!! wink
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:30 am

Melania Moon
Witam wszystkich w ten cudowny sniezny poranek! biggrin
nie jestem pewien czy on taki cudowny... piździ po rajstopach, a ja musze wyjść sweatdrop

Kukus

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:40 am

Melania Moon
troche uaktualniłem liste blaugh
ale spokojnie na mnie chyba nikt nie zagłosuje... no chyba, że jakiś kretyn xp
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:43 am

Kukus
Melania Moon

no dobra to wiem kim jestem

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:46 am

SERAFIN-VAMPIRE
Kukus
Melania Moon

no dobra to wiem kim jestem
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp
i tylko zmarnowałeś wartościowy głos gonk

poza tym, nawet sam sposób w jaki się znalazłem na liście jest nieuczciwy... bo się sam do niej właśnie dopisałem domokun

pi.es. siemka Serafinku xd
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:49 am

Kukus
pogięło cie? eek
ja serdeczny? xp
i tylko zmarnowałeś wartościowy głos gonk

pi.es. siemka Serafinku xd

cze a dlaczego nie z tej tam listy nikt mi nie pomógł

Uriell Angel of Death

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:49 am

Drogi Kukus ja nie jestem zla stare ja jestem WSCIEKLA scream
nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu
dziekuje za uwage stare wink
PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:52 am

Melania Moon
Drogi Kukus ja nie jestem zla stare ja jestem WSCIEKLA scream
nie no dobra zartuje wink , ale albo sie sam usuniesz z list albo zglosze sie do innego moda o usuniecie cie z konkursu
dziekuje za uwage stare wink
no dobra, dobra... już się wymeldowuję sweatdrop

ale stwierdziłem, że skoro Omega [aka Podła baba] jest na tej liście już tylko mnie brakuje do kompletu xp

ale widze, że nie mam szans grać z wami bałns crying

Kukus

Melania Moon

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 12:53 am

dobra ide juz, co prawda do szkoly mam na 12 ale trzeba jeszcze do sklepu skoczyc
papa smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4892 4893 4894 4895 4896 4897 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games