|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:34 pm
cirilla-chan heh co ja poradze Omesia, taka juz ejstem, dobra bozraz zlmie regulamina, ide sobie papapa sad crying hej, spokojnie. Nawet mi do glowy nie przyszlo teraz Cie scigac za regulamin. Musisz po prostu zmienic podejscie do wlasnej osoby. Powtarzaj sobie wciaz ze wszystko jest dobrze i staraj sie widziec same pozytywne strony zycia i zobaczysz, ze to dziala cuda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:35 pm
musze lecieć
papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:36 pm
SERAFIN-VAMPIRE zgadzam sie ciri mówilem ci to już 7 razy napewno kogos znajdziesz a jak bedzisz miala pecha to tym kims beda ja pecha? czyzby nastepny niedowartosciowany stressed ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:37 pm
tutaj sa sami niedowartosciowani ludzie hehe miau wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:39 pm
Sayokun musze lecieć papa wszystkim papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:39 pm
Omega Sun SERAFIN-VAMPIRE zgadzam sie ciri mówilem ci to już 7 razy napewno kogos znajdziesz a jak bedzisz miala pecha to tym kims beda ja pecha? czyzby nastepny niedowartosciowany stressed ? gonk stressed rany ludziska!!! nie marudzic sie!!! Seraf skad takie pomysly? sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:42 pm
Miss_Karina pecha? czyzby nastepny niedowartosciowany stressed ? gonk stressed rany ludziska!!! nie marudzic sie!!! Seraf skad takie pomysly? sweatdrop gonk jak czasem sam mam sie opisać to az mi sie siebie żal bieże ale mam to gdzies i ęde taki jaki jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:43 pm
"JESTEM JAKI JESTEM" xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:44 pm
SERAFIN-VAMPIRE Miss_Karina Omega Sun pecha? czyzby nastepny niedowartosciowany stressed ? gonk stressed rany ludziska!!! nie marudzic sie!!! Seraf skad takie pomysly? sweatdrop gonk jak czasem sam mam sie opisać to az mi sie siebie żal bieże ale mam to gdzies i będe taki jaki jestem heh... ale z czasem ludzie sie zmieniaja i to jest potwierdzone w moim przypadku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:45 pm
Melania Moon "JESTEM JAKI JESTEM" xd wink i inny nie będe jak komus to nie pasuje to ma pecha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:45 pm
Melania Moon tutaj sa sami niedowartosciowani ludzie hehe miau wink i jak ja mam im udowadniac ze sa fajni i normalni, jak oni sami w to nie wierza gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:46 pm
Omega Sun Melania Moon tutaj sa sami niedowartosciowani ludzie hehe miau wink i jak ja mam im udowadniac ze sa fajni i normalni, jak oni sami w to nie wierza gonk może i fajny jestem ( niewiem ) ale napewno nie normalny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:46 pm
Melania Moon "JESTEM JAKI JESTEM" xd wink o nie tylko nie Wisniewski gonk xp sweatdrop whee Omega Sun jak ja mam im udowadniac ze sa fajni i normalni, jak oni sami w to nie wierza heh.... nie wiem jak maja uwierzyc... xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:48 pm
SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun Melania Moon tutaj sa sami niedowartosciowani ludzie hehe miau wink i jak ja mam im udowadniac ze sa fajni i normalni, jak oni sami w to nie wierza gonk może i fajny jestem ( niewiem ) ale napewno nie normalny jestes JAK NAJBARDZIEJ NORMALNY!!!!!!!!!! scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|