|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:21 pm
Melania Moon to trzeba go poinformowac wink eee tam, nie chce wyludzac glosow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teraz ty... eh co się stało sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Okej ja już lecę..dobranoc wszystkim!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *Znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:22 pm
Sayokun teraz ty... eh co się stało sad eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:22 pm
Sayokun taa a że ja tam jetstem to jest jeszcze dziwniejsze eek nawet nie wiem kto mnie zglosil sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:24 pm
cirilla-chan Sayokun teraz ty... eh co się stało sad eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying Ciri... czlowiek jest samony tylko przez chwilke...a pozniej juz nie jest sam, ma druga osobe w sercu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sayokun teraz ty... eh co się stało sad eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying sweatdrop sweatdrop sweatdrop na pewno bedzie ktoś z tobą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina cirilla-chan Sayokun teraz ty... eh co się stało sad eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying Ciri... czlowiek jest samony tylko przez chwilke...a pozniej juz nie jest sam, ma druga osobe w sercu wink ehhh... mnie to nie jest piasne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
papa Delein cirilla-chan eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying Wy to macie problemy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:26 pm
cirilla-chan ehhh... mnie to nie jest piasne sweatdrop jezu Ciri nie wygaduj bzdur!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:26 pm
Omega Sun papa Delein cirilla-chan eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying Wy to macie problemy stare heh co ja poradze Omesia, taka juz ejstem, dobra bozraz zlmie regulamina, ide sobie papapa sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:27 pm
Omega Sun papa Delein cirilla-chan eh... w sumie nic ale wlasnie sobei pomsyallam ze ejdnak przez cale zycie bede szla otoczona gronem przyjaciol a jednak sama.... crying Wy to macie problemy stare zgadzam sie ciri mówilem ci to już 7 razy napewno kogos znajdziesz a jak bedzisz miala pecha to tym kims beda ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:29 pm
cirilla-chan ehhh... mnie to nie jest piasne sweatdrop u wrozki bylas, ze jestes o tym tak swięcie przekonana ? Nigdy nie wiadomo co przyniesie zycie. Po co marudzic na zapas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|