|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 11:59 am
Avsko! Hej Mel! Ja już głosowałąm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 11:59 am
Miss_Karina SERAFIN-VAMPIRE Delein Skubany... *groooza*Dopanie nas wszystkich... lepiej żeby wypóścił mnie jak naj prędzej bo od jótra do poniedziałku zawła j utra gonk Seraf, czy ty specjalnie robisz bledy ortograficzne? crying sweatdrop jak by sie zasrtaniwic to piłem cherbate u koloegi a czym on słodzi tego niewiem tylko że po jegoherbatce jestem jkby doladowany i nie zabardzo teraz kojaże a co do buta nie przemakalny anty poślizgowy nie za ciepły lekki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:00 pm
Miss_Karina widze ze w konkursie Omi i Lethii ida leb w leb wink blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:03 pm
SERAFIN-VAMPIRE Miss_Karina SERAFIN-VAMPIRE Delein Skubany... *groooza*Dopanie nas wszystkich... lepiej żeby wypóścił mnie jak naj prędzej bo od jótra do poniedziałku zawła j utra gonk Seraf, czy ty specjalnie robisz bledy ortograficzne? crying sweatdrop jak by sie zasrtaniwic to piłem cherbate u koloegi a czym on słodzi tego niewiem tylko że po jegoherbatce jestem jkby doladowany i nie zabardzo teraz kojaże a co do buta nie przemakalny anty poślizgowy nie za ciepły lekki ok thx ^^ a reszta panow moze ma jakies inne pomysly? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:04 pm
Heyka dziwczyny... Malania ja jush zaglosowalam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:06 pm
papataje
jak spotkacie Chrisstofera Gan.. to powiedzcie mu ze go chiba zabije....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:06 pm
Melania Moon Miss_Karina widze ze w konkursie Omi i Lethii ida leb w leb wink blaugh biggrin lethi lethi ^^ (sory omi ale to chyba normalne blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:07 pm
Melania Moon Miss_Karina widze ze w konkursie Omi i Lethii ida leb w leb wink blaugh biggrin lethi lethi ^^ (sory omi ale to chyba normalne blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:09 pm
wiecie zaczynam sie martwic o Gino juz go tak dlugo nie ma sad wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:11 pm
Sayokun Melania Moon Miss_Karina widze ze w konkursie Omi i Lethii ida leb w leb wink blaugh biggrin lethi lethi ^^ (sory omi ale to chyba normalne blaugh ) normalne ^^ nie gniewam sie przeciez wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:12 pm
Melania Moon wiecie zaczynam sie martwic o Gino juz go tak dlugo nie ma sad wink xd mysle, ze znajdzie sie dopiero w swieta sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:13 pm
Omega Sun Sayokun Melania Moon Miss_Karina widze ze w konkursie Omi i Lethii ida leb w leb wink blaugh biggrin lethi lethi ^^ (sory omi ale to chyba normalne blaugh ) normalne ^^ nie gniewam sie przeciez wink ty masz bee do robienia ci reklam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:17 pm
Sayokun ty masz bee do robienia ci reklam blaugh on chyba w ogole nie wie o moim udziale w ankiecie wink Szczerze mowiac sama sie dopiero niedawno dowiedzialam surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:18 pm
Omega Sun Sayokun ty masz bee do robienia ci reklam blaugh on chyba w ogole nie wie o moim udziale w ankiecie wink Szczerze mowiac sama sie dopiero niedawno dowiedzialam surprised to trzeba go poinformowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:18 pm
Omega Sun Sayokun ty masz bee do robienia ci reklam blaugh on chyba w ogole nie wie o moim udziale w ankiecie wink Szczerze mowiac sama sie dopiero niedawno dowiedzialam surprised taa a że ja tam jetstem to jest jeszcze dziwniejsze eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|