|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 12:32 am
Bogowie!!! co tu sie do kurwy nedzy dzieje? syf, kila i mogila...tylko granat wpuscic.... jeju przytloczony tym betonem ostatnimi czasy na R.P. stwierdzam iz trzeba sie zabrac za oczyszczanie slawnych niegdys jednostek R.P. z wszelkiego plugastwa jakie zabrudzilo czyste imie prawdziwych partyzantow. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 12:34 am
revcat Bogowie!!! co tu sie do kurwy nedzy dzieje? syf, kila i mogila...tylko granat wpuscic.... jeju przytloczony tym betonem ostatnimi czasy na R.P. stwierdzam iz trzeba sie zabrac za oczyszczanie slawnych niegdys jednostek R.P. z wszelkiego plugastwa jakie zabrudzilo czyste imie prawdziwych partyzantow. pirate wreszcie zes wrocil z tego inetnsywnego marcowania pirate a za kilka miesiecy bedziemy miec powodz malych revkaciatek pirate pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 12:37 am
Twistus revcat Bogowie!!! co tu sie do kurwy nedzy dzieje? syf, kila i mogila...tylko granat wpuscic.... jeju przytloczony tym betonem ostatnimi czasy na R.P. stwierdzam iz trzeba sie zabrac za oczyszczanie slawnych niegdys jednostek R.P. z wszelkiego plugastwa jakie zabrudzilo czyste imie prawdziwych partyzantow. pirate wreszcie zes wrocil z tego inetnsywnego marcowania pirate a za kilka miesiecy bedziemy miec powodz malych revkaciatek pirate pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted
zaiste ale wpierw zanim zasile nasza armie rzesza moich cudnych potomkow zrobie w niej czystke....z wszelkiego heretyctwa... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 12:39 am
revcat Twistus revcat Bogowie!!! co tu sie do kurwy nedzy dzieje? syf, kila i mogila...tylko granat wpuscic.... jeju przytloczony tym betonem ostatnimi czasy na R.P. stwierdzam iz trzeba sie zabrac za oczyszczanie slawnych niegdys jednostek R.P. z wszelkiego plugastwa jakie zabrudzilo czyste imie prawdziwych partyzantow. pirate wreszcie zes wrocil z tego inetnsywnego marcowania pirate a za kilka miesiecy bedziemy miec powodz malych revkaciatek pirate pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted zaiste ale wpierw zanim zasile nasza armie rzesza moich cudnych potomkow zrobie w niej czystke....z wszelkiego heretyctwa... mrgreen *przestepuje niecierpliwie z nogi na noge8 moge pomoc moge? moge? moge? rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:26 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki Ridsu EvilYuki jeśli ma na imię Zenon, to tak. ma na imie Piotr no to nei chce domokun a na mnie masz ochote ? może jutro domokun czyli w czwartek smile rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:39 am
BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:41 pm
EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:21 pm
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. to ciekawe, mozesz cos wiecej na ten temat? podobniez jest to nielegalny proceder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 2:57 pm
Ridsu BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. to ciekawe, mozesz cos wiecej na ten temat? podobniez jest to nielegalny proceder A ty legalna jestes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 9:45 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. to ciekawe, mozesz cos wiecej na ten temat? podobniez jest to nielegalny proceder A ty legalna jestes ? A to zalezy kto pyta i o co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 10:37 pm
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. A jakbys tak poszedl za mnie na mature...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 6:54 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. A jakbys tak poszedl za mnie na mature...? Malutka nie stać cie na moje usługi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 7:06 am
BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. A jakbys tak poszedl za mnie na mature...? Malutka nie stać cie na moje usługi. jesteśtego taki pewien...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 16, 2006 7:50 am
EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san EvilYuki BeeWolf_san czyli w czwartek smile rofl a dasz mi korki z historii? domokun Dam, wkoncu studiuje prawo, w LO zawsze 5 zeby sie nie chwalic, a i na biologii sie znam, gotuje, sprzatam przerywam ciarze, wogole jestem fajny. A jakbys tak poszedl za mnie na mature...? Malutka nie stać cie na moje usługi. jesteśtego taki pewien...? ' No nieststy razz Chyba ze jestes cora polityka biggrin talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|