|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:45 am
Sayokun ja 30 sekund temu 3nodding aha, dzieki 3nodding czyli moze nie pozre mi sklep goldow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:46 am
Wodzu Omega Sun czy ktos kupowal cos ostatnio w sklepie? chce tylko wiedziec, czy dzialaja sweatdrop obejrzyj mojego questa, a zobaczysz ze twoja pozyczka na marne nie idzie.. biggrin a gdyby nie te linki od sayokun'a, to wogole bym ledwo z kasa wyrobil.. biggrin A tak po za tym to kupilem wreszcie trading pass'a, i bede mogl ci oddac.. biggrin Nie musisz mi oddawac smile Potraktuj to jako dotacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:48 am
Ooooo Stokrotne dzieki.. biggrin a moze znasz kogos kto tanio [mniej niz w marketplace] oddal by ochraniacz na czolo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:48 am
Omega Sun Sayokun ja 30 sekund temu 3nodding aha, dzieki 3nodding czyli moze nie pozre mi sklep goldow sweatdrop nie powinien sweatdrop ale niczego nie gwarantuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:51 am
Taaa.. niestety na Gai wiele rzeczy jest niestabilych. A wlasnie, wie ktos moze kiedy bedzie znowu czynna Art arena??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:53 am
Wodzu Ooooo Stokrotne dzieki.. biggrin a moze znasz kogos kto tanio [mniej niz w marketplace] oddal by ochraniacz na czolo?? Nie wiem. Ja swoja opaske sprzedalam juz dawno temu, a drugi list oddalam wtedy dla Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:55 am
Szkoda, bo mam wrazenie, ze niedlogo sie wyczerpia te z marketplace, i bedzie naprawde totalna lipa...[z miodem ,hehe] domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 7:58 am
Wodzu Szkoda, bo mam wrazenie, ze niedlogo sie wyczerpia te z marketplace, i bedzie naprawde totalna lipa...[z miodem ,hehe] domokun napewno sie tak szybko nie wyczerpia, ale beda drozaly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:02 am
No i to mnie boli.. wiesz, ogladalem wlasnie fotki w naszej galerii, i jak zobaczylem towje, to malo z krzesla nie spadlem.. biggrin Dziewczyno, idz no do jakichs wyborow miss universe, albo cos.. biggrin serio..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:06 am
Dobra, lecem... Czesc.. biggrin
papapapapapapapapapa.... domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:07 am
Wodzu No i to mnie boli.. wiesz, ogladalem wlasnie fotki w naszej galerii, i jak zobaczylem towje, to malo z krzesla nie spadlem.. biggrin Dziewczyno, idz no do jakichs wyborow miss universe, albo cos.. biggrin serio.. eek redface a Ty czemu nie wstawisz swojej fotki do galerii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:07 am
Wodzu Dobra, lecem... Czesc.. biggrin papapapapapapapapapa.... domokun domokun domokun cze delein przesyĆa pozdrowienia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:08 am
Wodzu Dobra, lecem... Czesc.. biggrin papapapapapapapapapa.... domokun domokun domokun narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|