|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:01 pm
Miss_Karina Lachosz_Targosz -U- -Widze tematy szkoły- -Nie lubie tego- -Czesc Omega- Hej Lachosz...niestety szkola to gloowny temat wink blaugh a u mnie jest tak ze musiszw terminie zrobic cwiczenie sweatdrop ja np. z PP mam zrobic projekty buta sportowego i dostarczyc all info na temat: (I etap)materialoow, kolrystyki, z jakich elementoow jest zbudowane, wielkosc, rozmiary, fotodokumentacje (II etap) czyli...opisac wszystko co dotyczy bezposredni i posrednio buta sportowego gonk (jaka firma, jacy klienci, jakie wymagania spelnia, jakosc produktu, bezpieczenstwo uzytkowania...ect eek gonk ) - gonk - -Ja ci moge powiedzieć- -Jak wyglada- -Noga sportowca- - xd -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:03 pm
Miss_Karina a u mnie jest tak ze musiszw terminie zrobic cwiczenie sweatdrop ja np. z PP mam zrobic projekty buta sportowego i dostarczyc all info na temat: (I etap)materialoow, kolrystyki, z jakich elementoow jest zbudowane, wielkosc, rozmiary, fotodokumentacje (II etap) czyli...opisac wszystko co dotyczy bezposredni i posrednio buta sportowego gonk (jaka firma, jacy klienci, jakie wymagania spelnia, jakosc produktu, bezpieczenstwo uzytkowania...ect eek gonk ) ooo to fajne zadanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:16 pm
esh...ide juz spaciu bo musze wyrownac limit spania whee (przez 2 dni spalam tylko 6-7 h sweatdrop xp ) Dobranoc wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 4:46 pm
yellow ; ) czy wszyscy juz spia o tej porze???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:50 pm
sweet_chii yellow ; ) czy wszyscy juz spia o tej porze??? Nie powiem, sexownie wygldasz razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:59 pm
sweet_chii yellow ; ) czy wszyscy juz spia o tej porze??? Nie powiem, sexownie wygldasz razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 12:29 am
*wygląda zza framugi* Ogniwa, ogniwa, ogniwa, ogniwa, ogniwa, ogniwa!
Jest tu kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:37 am
o jak fajnie!!!!! *podbiega i tuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:39 am
*przytulas* My się chyba jeszcze nie widzieliśmy. Czarny jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:40 am
yellow jestem w sali informatycznej bo mamy długa przerwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:41 am
O, to już troje! Fajnie! Ja siedzę w domu i się kuję do olimpiady z chemii stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|