|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:29 pm
Omega Sun macie moze jakies materialy o tezie rachunku zdania? sweatdrop eee... O.o mnie sie nie pytaj, bo ja tego ni mam o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:32 pm
Miss_Karina Omega Sun macie moze jakies materialy o tezie rachunku zdania? sweatdrop eee... O.o mnie sie nie pytaj, bo ja tego ni mam o.O a to jest matematyka? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:34 pm
dzis calkiem dobrze, ale nie wiem co bedzie jutro- mam dwa przedmioty ktorych najbardziej nie lubie i jeszcze musze potem czekac 2h na jakikolwiek pociag xp w dodatku jestem chora i najchetniej przelezalabym az do poniedzialku w lozeczku, ale od przyszlego tygodnia zaczynaja sie kolokwia- jedno za drugim gonk crying tak.. wiem, ze jestem dzis marudna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:37 pm
Omega Sun dzis calkiem dobrze, ale nie wiem co bedzie jutro- mam dwa przedmioty ktorych najbardziej nie lubie i jeszcze musze potem czekac 2h na jakikolwiek pociag xp w dodatku jestem chora i najchetniej przelezalabym az do poniedzialku w lozeczku, ale od przyszlego tygodnia zaczynaja sie kolokwia- jedno za drugim gonk crying tak.. wiem, ze jestem dzis marudna sweatdrop spokojnie xd mozesz przy mnie namarudzic sie do woli wink ja tam kolokwie mam dopiro w styczniu, naprawde nie wiem jak to jest naprawde!!! neutral wykladowcy nie powiedzieli nam DOKLADNIE kiedy beda examy a kiedy kolokwia confused ja jutro mam trzy przedmioty ktoorych nie lubie (historia sztuki, słownik sztuki XX wieku, Historia filozofii<--- z tego sie zwalniam na jakis czas neutral jest taki nudny, ze lekarze mogliby go przepisac jako idealny lek na bezsennosc O.o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:37 pm
Miss_Karina a to jest matematyka? O_o logika gonk Nie lubie tego przedmiotu tak samo bardzo jak cwiczen z ekonomii (ktore tez sa jutro xp ) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:39 pm
Omega Sun Miss_Karina a to jest matematyka? O_o logika gonk Nie lubie tego przedmiotu tak samo bardzo jak cwiczen z ekonomii (ktore tez sa jutro xp ) crying ojć o.o moze tak jest na poczatku, a potem bedzie lepijej ^^"
co do mnie to u mnie sa prawie same ćwiczenia, oprócz jutrzejszych przedmiotów crying nie cierpie ich gonk i musze zalatwic od kumpeli z starszego roku notatki z histy sztuki xp sweatdrop
a to zadanie to na JUTRO masz zrobic??!! O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:40 pm
Miss_Karina spokojnie xd mozesz przy mnie namarudzic sie do woli wink ja tam kolokwie mam dopiro w styczniu, naprawde nie wiem jak to jest naprawde!!! neutral wykladowcy nie powiedzieli nam DOKLADNIE kiedy beda examy a kiedy kolokwia confused ja jutro mam trzy przedmioty ktoorych nie lubie (historia sztuki, słownik sztuki XX wieku, Historia filozofii<--- z tego sie zwalniam na jakis czas neutral jest taki nudny, ze lekarze mogliby go przepisac jako idealny lek na bezsennosc O.o) my mamy w semestrze po dwa kolokwia z kazdego przedmiotu - w pazdzierniku po jednym i w styczniu po drugim. Wprawdzie to prywatna uczelnia ale wykladowcy i cwiczeniowcy sa bardzo wymagajacy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:42 pm
Omega Sun my mamy w semestrze po dwa kolokwia z kazdego przedmiotu - w pazdzierniku po jednym i w styczniu po drugim. Wprawdzie to prywatna uczelnia ale wykladowcy i cwiczeniowcy sa bardzo wymagajacy sweatdrop O.o o.O biedne studentki jestesmy crying niech nyo ktos sie ulituje nad nami!! gonk ( a wiadomo ze nikt xp ) u mnie cwiczeniowcy oraz wykladowcy z WWP (moi) sa w porzadku, gorzej natomiast z wykladowcami z gloownego budynku ASP sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:44 pm
Miss_Karina ojć o.o moze tak jest na poczatku, a potem bedzie lepijej ^^"
co do mnie to u mnie sa prawie same ćwiczenia, oprócz jutrzejszych przedmiotów crying nie cierpie ich gonk i musze zalatwic od kumpeli z starszego roku notatki z histy sztuki xp sweatdrop
a to zadanie to na JUTRO masz zrobic??!! O.opotem juz nie bedzie logiki bo jest tylko jeden semestr biggrin ale za to mikro i makroekonomia jest przez dwa lata xp Zadanie niestety jest na jutro. Moze wykrece sie tym, ze nie dam rady mowic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:48 pm
Omega Sun potem juz nie bedzie logiki bo jest tylko jeden semestr biggrin ale za to mikro i makroekonomia jest przez dwa lata xp Zadanie niestety jest na jutro. Moze wykrece sie tym, ze nie dam rady mowic blaugh mikro...makro.... O.o o Bosh O.o tja, pewnie puszcza ci to plazem wink bo przeciez chora studentka moze miec zachrypniety glos i b. cicho moowic wink blaugh heh nie wspomniajac przy moich "wariactwach" sweatdrop heh... ze 3 razy nie bylo mnie na Podstawach Projektowania, bo a to mi samochood popsul sie, a to nie mialam projektoow, a to nie skonczylam eek myshlalam, ze mnie zabija, ale...miałam farta... i zeby bylo smieszniej wykladowca od PP jest...prodziekan mojego wydzialu O.o o.O kyaaa~~ gonk na szczescie...jest ok...choc myslalam ze to koniec swiata sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:49 pm
-Cześć Wam- -Jak tam się miewacie- -Dawno mnie nie było- stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:50 pm
Miss_Karina mikro...makro.... O.o o Bosh O.o tja, pewnie puszcza ci to plazem wink bo przeciez chora studentka moze miec zachrypniety glos i b. cicho moowic wink blaugh heh nie wspomniajac przy moich "wariactwach" sweatdrop heh... ze 3 razy nie bylo mnie na Podstawach Projektowania, bo a to mi samochood popsul sie, a to nie mialam projektoow, a to nie skonczylam eek myshlalam, ze mnie zabija, ale...miałam farta... i zeby bylo smieszniej wykladowca od PP jest...prodziekan mojego wydzialu O.o o.O kyaaa~~ gonk na szczescie...jest ok...choc myslalam ze to koniec swiata sweatdrop u nas jezeli nie przyjdziesz na cwiczenia to i tak musisz je zaliczyc w wybranym przez prowadzacego terminie (najczesciej weekend albo jakas zupelnie nie pasujaca godzina w srodku tygodnia stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:53 pm
Lachosz_Targosz -Cześć Wam- -Jak tam się miewacie- -Dawno mnie nie było- stressed czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:54 pm
-U- -Widze tematy szkoły- -Nie lubie tego- -Czesc Omega-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:58 pm
Lachosz_Targosz -U- -Widze tematy szkoły- -Nie lubie tego- -Czesc Omega- Hej Lachosz...niestety szkola to gloowny temat wink blaugh a u mnie jest tak ze musiszw terminie zrobic cwiczenie sweatdrop ja np. z PP mam zrobic projekty buta sportowego i dostarczyc all info na temat: (I etap)materialoow, kolrystyki, z jakich elementoow jest zbudowane, wielkosc, rozmiary, fotodokumentacje (II etap) czyli...opisac wszystko co dotyczy bezposredni i posrednio buta sportowego gonk (jaka firma, jacy klienci, jakie wymagania spelnia, jakosc produktu, bezpieczenstwo uzytkowania...ect eek gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|